Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Deze tegenstanders kan Feyenoord treffen in tussenronde Europa League

Laatste update:

Feyenoord is inmiddels al enkele weken zeker dat het na de winterstop actief zal zijn in de tussenronde van de Europa League. Wat echter nog niet met honderd procent zekerheid te zeggen was, waren de mogelijke tegenstanders van de Rotterdammers. Die zijn nu, na de laatste speelronde in de Europa League, wel bekend.

Feyenoord eindigde als derde in Groep E van de Champions League, waardoor het zich mag opmaken voor de tussenronde van de Europa League. Daarin speelt het tegen een club die als tweede eindigde in de eigen Europa League-poule.

De nummers één van elke groep in de Europa League gaan immers direct naar de achtste finales, terwijl de nummers drie zich plaatsten voor de tussenronde van de Conference League.

De clubs die Feyenoord zou kunnen treffen in de tussenronde zijn SC Freiburg, Olympique Marseille, Sparta Praag, Sporting Portugal, Toulouse, Stade Rennes, AS Roma en FK Qarabag. Die clubs eindigden allemaal op de tweede plek van hun Europa League-poule.

Daarmee kunnen de Rotterdammers ook een aantal Nederlanders tegenkomen. Zo staan bij Toulouse Thijs Dallinga, Ibrahim Cissoko en Zakaria Aboukhlal onder contract en spelen voormalig Feyenoorders Jeremiah St. Juste en Rick Karsdorp bij respectievelijk Sporting Portugal en AS Roma.

Ondertussen is Marseille een club die het dit seizoen al eerder tegen een Nederlands team opnam: de Fransen zaten in de poule bij Ajax. In Amsterdam eindigde de ontmoeting in 3-3, in Frankrijk trok Marseille aan het langste eind: 4-3.

De loting voor de tussenronde van de Europa League vindt aanstaande maandag plaats om 13:00 uur, een uur na de Champions League-loting. De heenwedstrijden staan gepland voor 15 februari, de returns voor 22 februari. De winnaars van de tussenronde plaatsen zich voor de achtste finales.

Mogelijke tegenstanders Feyenoord:
SC Freiburg
Olympique Marseille
Sparta Praag
Sporting Portugal
Toulouse
Stade Rennes
AS Roma
FK Qarabag

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zitten best nog wat pittige tegenstanders tussen voor Feyenoord. Hopelijk plakken ze er nog wat Europees voetbal na de winter aan vast

14 december 2023 om 23:21

Je hebt tegen allemaal een goede kans om door te gaan. Het is alleen te hopen dat je Roma en Sporting ontloopt

14 december 2023 om 23:48

Denk Marseille ook.

15 december 2023 om 11:16

Ik vond ze in beide wedstrijden tegen Ajax zeer matig. Vooral achterin zijn ze behoorlijk kwetsbaar

15 december 2023 om 17:25

Ondanks dat feyenoord de laatste wedstrijden in een mindere fase zit acht ik ze beter als vorig seizoen en toen wonnen ze van een Marseille dat ik juist minder acht als vorig seizoen. Ik zie feyenoord die wedstrijd dan ook wel makkelijk winnen tenzij deze slechte fase zich (te lang) doortrekt.

Nou rome we komen eraan😅

14 december 2023 om 23:10

Dat zou wel de zwaarste zijn. Franse club voor dubbele punten zou mooi zijn

14 december 2023 om 23:12

Ik vind alles prima, maar geen AS Roma. Voor de rest zit er weinig sterks tussen en moet Feyenoord 'gewoon' winnen over 2 potjes

14 december 2023 om 23:39

In de huidige vorm is er geen ‘gewoon’ Feyenoord toch? De wedstrijden zijn pas in februari geloof ik, dus het duurt nog wel even. Maar het gaat allemaal een beetje stroef momenteel bij Feyenoord, dus ze zullen niet zomaar winnen. Ik hoop verder op een Franse tegenstander en dat Feyenoord hen eruit knikkert.

15 december 2023 om 00:34

Sporting CP lijkt me ook een vrij vervelende hoor. Zou wel een ideale zijn (mits je hem wint) met het oog op de coëfficientenstrijd.

Als je Feyenoord hebt zien voetballen in Europa, dan zijn deze tegenstanders zelf te sterk.

14 december 2023 om 23:10

Ja vind je ? Als de persoonlijke fouten eruit gaan zie ik ze wel ver komen.

14 december 2023 om 23:12

thtbk ik vond ze in de eerste wedstrijden tegen atletico en lazio echt bizar goed. In die vorm zitten ze nu duidelijk niet, maar ze zouden het dus wel moeten kunnen.

14 december 2023 om 23:13

Als je Feyenoord thuis tegen Lazio en Celtic (en eigenlijk ook uit tegen Atletico) hebt zien voetballen rollen we dit groepje op (op AS Roma na).

15 december 2023 om 05:39

Celtic thuis was toch niet best? Zelfs de Celtic fans hadden toen een stuk meer verwacht van Feyenoord was op de forums daar te lezen. De andere twee wedstrijden was Feyenoord wel heel goed.

14 december 2023 om 23:13

Ja ze waren letterlijk elke wedstrijd minstens gelijkwaardig aan hun tegenstanders dus je hebt vast gelijk

14 december 2023 om 23:18

Feyenoord heeft heel goed gevoetbald ook gisteren was het niet slecht op goals na

15 december 2023 om 00:58

Heb je ze daadwerkelijk ook zien voetballen of gewoon alleen de uitslag bekeken?

15 december 2023 om 11:12

Ja heb ze gezien en ben totaal niet onder de indruk. De eerste 2a3 wedstrijden ging nog wel. Daarna was het gewoon slecht. Maar dat krijg je ook als de meeste meteen in jubelstemming zijn, dat ze beter zijn dan Ajax in het seizoen van 2018/2019.

De enige club die redelijk presteert is PSV. Maar een hele zware poule was dat ook niet. Arsenal was de enige echte tegenstander. Lens en Sevilla waren zeer matig en geen cl niveau

Doe maar Roma! 4e keer tegen ze moet wel scheepsrecht zijn

Dat wordt sowieso Roma natuurlijk... Buiten Qarabag is er niet echt een makkelijke loting mogelijk, maar je bent ook tegen al die ploegen verre van kansloos.

15 december 2023 om 18:04

Toulouse is ook wel makkelijke. Spelen tegen degradatie in Frankrijk.

Behalve Roma moet dit wel te doen zijn, denk ik. Al is Roma ook niet onmogelijk.

Dat zal wel weer AS Roma worden.

15 december 2023 om 14:43

Zeker een Feyenoord loot dan ook weer thuis...

Er is eigenlijk weinig over te zeggen, deze wedstrijden worden over 2 maanden gespeeld de tegenstander kan dan geweldig spelen of 8 geblesseerde hebben.

14 december 2023 om 23:28

De bal is rond en ze beginnen met 11 tegen 11!

Nou, is dus al 99% zeker wie het gaat worden.

Naar verluidt heeft de burgemeester van Rome zijn inkt alvast ververst om het volgende reisverbod te ondertekenen.

Dit zijn tevens ook de mogelijke tegenstanders van Galatasaray? En waren de lotingen maandag om 12:00? Weet iemand dit?

15 december 2023 om 01:22

Als ik het goed heb om 13:00 en begint de CL loting om 12:00

In deze vorm wordt het tegen elke tegenstander lastig. Als we in de winterstop een buitenspeler kunnen halen dan gaan we misschien ook een keer genieten van giminez in Europa

Gelukkig na de winterstop. Met onze huidige vorm is iedere tegenstander een kluif. Eerst in Almelo maar eens een resultaat weg halen. En svp geen AS Roma!

Ik denk dat het as roma word voor Feyenoord, leuk tripje voor de afwisseling

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren