Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Derde keeper plots held van Bayern: ‘Genoten van iedere minuut’

Laatste update:

Tom Starke, doorgaans derde doelman van Bayern München, verscheen dit weekend aan de aftrap tegen Darmstadt 98 (1-0). De sluitpost speelde een uitstekende wedstrijd en keerde zelfs een strafschop. Voor het eerst sinds drie jaar stond hij weer in de basis en dat was wel even wennen, zo gaf hij na afloop aan in gesprek met Goal.

“Als je het seizoen start als derde keeper, dan reken je niet op veel speeltijd”, aldus de 36-jarige keeper. “Maar ik ben er altijd in blijven geloven. Ik heb al veel meegemaakt in mijn loopbaan. Een wedstrijd is natuurlijk iets anders dan een training. Tijdens trainingen zitten er niet 75.000 toeschouwers op de tribune. Ik heb genoten van iedere minuut. Tijdens de warming-up had ik al een goed gevoel, de fans hebben me geweldig ontvangen. Daarom had ik vandaag negentig minuten lang plezier.”

Of Starke ook volgend seizoen nog speler is van Bayern München, valt nog te bezien. “We gaan volgende week om de tafel en dan gaan we het eens rustig bekijken", besluit de ex-doelman van Bayer Leverkusen, Paderborn, MSV Duisburg en TSG Hoffenheim.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Plots held? Starke is altijd al de held geweest van Bayern. Komt altijd met een lach naar zijn werk en de supporters zijn dol op hem. Ik hoop dat hij blijft al moet hij een jaar salaris van 15 miljoen krijgen

Speelt hoeveel(?) wedstrijden in een seizoen en pakt nog steeds meer penalty's dan Cillessen haha.

Ik denk dat hij nu een kans krijgt omdat het kampioenschap al binnen is anders geef je je 3de keeper niet even een basis plaats.

8 mei 2017 om 08:13

Is alleen omdat Ulreich geblesseerd is.

8 mei 2017 om 22:06

Bedankt voor je antwoord want zo'n situatie had ik ook in gedachten maar wist het niet zeker.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren