Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Demy de Zeeuw: ‘Na die trap begon ik het voetbal veel zakelijker te zien’

Laatste update:

BALR. en PUMA hebben de handen ineen geslagen en samen een exclusieve collectie uitgebracht. Sinds BALR.-baas Demy de Zeeuw zijn voetbalschoenen aan de wilgen heeft gehangen is het snel gegaan met het imperium van de voormalig middenvelder van onder meer AZ, Ajax en Oranje. In deze speciale aflevering van Doorzagen vertelt hij over zijn carrière, zijn merken en de nieuwe collectie waar niemand minder dan Antoine Griezmann het gezicht van is.

Bekijk de video hieronder of abonneer en kijk op ons YouTube-kanaal!

Check de collectie van BALR. en PUMA bij Voetbalshop.nl!


Antoine Griezmann is het gezicht van de collectie van BALR. en PUMA.


Justus Dingemanse is fulltime presentator en programmamaker bij Voetbalzone en levert onder meer bijdrages in de vorm van exclusieve interviews, reportages, documentaires en programma's.
Heb jij de nieuwe collectie van BALR. & PUMA al gecheckt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Echt een briljante zet geweest van Demy de Zeeuw dat merk BALR. Heeft hij nog meer mee verdiend dan met zijn voetbalcarrière. Nu nog een sponsorcontract zien te fixen voor zijn merk bij een grote voetbalclub.

ik vind dit echt 1 van de tyoische verhalen gvan deze tijd. Sorry, maar mavo Demy die al gepest werd door zn oud ploeggenoten bij AZ is echt niet ineens Richard Branson geworden. Er zitten achter Balr maar ook 433 twee hele slimme fashion/internet ondernemers die alles bedenken en Demy (en Eljero en Greg) gebruiken als investeerder en gezicht van de merken. Daarbij, als je een beetje into de merken bent, dan weet je dat Balr een leuke hype was die nu alweer over zn hoogtepunt heen is.

22 oktober 2019 om 15:03

Ben zelf geen drager van Balr, maar het was inderdaad een hype. Maar ik zag recentelijk dat Balr weer flink wat kracht aan het bijzetten is. Check de laatste Instagram-post van Antoine Griezmann. Balr slaat de handen ineen met Puma. Ook niet verkeerd zou ik zeggen!

22 oktober 2019 om 15:10

dat is het dus stijlvol, dit is de tijd van hypes en fake it till you make it. In de wereld van fashion is het bijna onmogelijk om winst te maken als je niet tot de grote modehuizen behoort, 1 vd mega sportmerken of zara heet. Is een extreem competitieve wereld waar marges super snel vervagen. Kijk naar een merk als supertrash voor vrouwen dat jaren zogenaamd wereldwijd een succes was en binnen een halfjaar failliet. Ik denk dat Balr as we speak geen winst maakt. En ik durf te voorspellen dat ze binnen 3 jaar failiet zijn. Oh ja, en dat maximaal 1% vd ideen uit Demy de superondernemer zn koker komen. Daar kan een leuke samenwerking met puma niks aan veranderen. Uiteindelijk moet je shirts en broeken verkopen. Veel.

22 oktober 2019 om 16:03

Je verhaal klopt helemaal voor H&M of C&A die moeten het van volume hebben. Maar als je de prijzen van Balr ziet die maken wel winst hoor. Net als Canaca Goose, Mooseknuckles, Parajumpers etc dat zijn merken die de prijs hoog kunnen houden en met minder afzet qua volumes een erg hoge marge kunnen behouden. Winterjassen voor 1000 Euro zijn bij dit soort merken eerde de basis dan de top. Maar Clark Kent is superman is ook meer van het verleden dan het heden dus wellicht loop je nog een beetje achter?

22 oktober 2019 om 17:20

@xajacfa, maar Balr is totaal geen prijsklasse van de merken die jij noemt. Voor 150 kan je bij Balr al winterjas halen. Bij Canada Goose ben je voor kinderen al het 3 dubbele kwijt en voor volwassenen ben je 800 kwijt. Edit: damn wat is c en a duur voor een zogenaamde goedkope winkel, ging ff checken voor de grap. Had dat niet verwacht maar daar verkopen ze ook jassen voor 150 euro. Wist wel dat het geen primark was maar had dat niet verwacht, begrijpelijk waarom al die winkels sluiten. Kan me leukere winkels voorstellen voor dat bedrag

23 oktober 2019 om 12:03

@clark: ik denk dat je De Zeeuw echt tekort doet. Ik zal niet zeggen dat hij het meesterbrein is, maar je doet zijn rol nu af als het lulletje rozewater dat 'toevallig' het gezicht mocht zijn van Balr. En de voorspelling dat ze binnen 3 jaar failliet zijn slaat nergens op en is ook nergens op gebaseerd. Niet elk merk waarvan de hype voorbij is hoeft gelijk failliet te gaan..

24 oktober 2019 om 01:02

Ken toevallig genoeg mensen in de fashion industrie en wat je zegt is echt onzin @clarkkent2. Je kan het met heel veel zelf vertrouwen verkondigen maar wat ik in de praktijk heb gezien en dichtbij heb meegemaakt bewijst anders. Sterker nog, je hoeft helemaal niet in de grote modehuizen te zitten om te overleven. Dat kost alleen maar veel geld (lees: locatie, personeel, verkoopmarge naar de winkel etc.)en de uiteindelijke return on investment onvoloende. Grappig dat je 'supertrash' noemt (merk waar ik overigens nooit van gehoord heb) en dan merken als Pretty Little Thing en Boohoo niet noemt die vandaag de dag miljarden waard zijn en het met name van online sales moeten hebben en nauwelijks winkels hebben.en ja, Balr's hype in Nederland is voorbij maar dat betekent niet dat dat ook het geval is in het buitenland. Verder vind ik je ook heel zuur overkomen in je reactie. Heel negatief en betweterig.

24 oktober 2019 om 01:08

@zlatan65op basis van zijn achterlijke manier van denken gok ik dat Clarkkent2 iwaarschijnlijk iemand in de 30/40 is, heeft HBO of misschien zelfs Uni afgerond (gezien z'n opmerking Mavo Demy) heeft een 9 tot 5 baan en is helemaal niet gelukkig met z'n leven. Denkt het zelf beter te weten allemaal, en kan er helemaal niet tegen om andere beter te zien doen dan hem. Mensen die succesvoller dan hem zijn hebben geluk gehad volgens hem en hebben er vrij weinig moeten doen voor het succes dat hun bedrijf heeft. (lees 1%)

25 oktober 2019 om 11:32

joe rogan, de meestervoorspeller van geluk... We zullen zien hoe het balr vergaat en vooral hoe Demies carriere verder verloopt in de business. De waarheid is soms hard, maar niet iedereen die die verkondigd hoeft zuur en afgunstig te zijn. Voor al jou voorbeelden van online merken noem ik een voorbeeld van een fashion merk dat het niet haalt. En zeker de lijst met sporters en fashion merken is eindeloos. Ik hoop dat je over een jaar of 2 dan wel dezelfde grote broek durft aan te trekken als ik mn gelijk heb gekregen en de luchtballon Balr/demy de Zeeuw geklapt is.

22 oktober 2019 om 15:06

Je opleiding zegt niet alles over wat je kunt gaan bereiken in het leven,genoeg mensen zonder diploma die het ver hebben geschopt en het is toch juist heel erg slim van demy dat hij de juiste mensen om hem heen heeft verzameld,dacht je nou echt dat steve jobs alles deed bij Apple,hij was ook het gezicht van Apple....

22 oktober 2019 om 15:13

daar gaat het niet om marieke, als ondernemer kun je prima zonder diploma. Ik probeer alleen te schetsen dat demy niet de pienterste is en dat al die business ideen niet uit zijn koker komen. Hij is gewoon het plaatje. itt Steve Jobs van wie algemeen bekend is dat hij de leiding en strategie van zijn bedrijf uitzette.

22 oktober 2019 om 15:27

Nou ken ik Demy de Zeeuw niet echt goed. Maar een artiest als Bizzey, ik weet niet of je hem kent, komt ook niet heel snugger over. In tegenstelling. Maar hij heeft het wel gemaakt. Die man is qua marketing geniaal! Dus hoe iemand overkomt zegt niet alles. En opleiding al helemaal niet.

22 oktober 2019 om 15:55

Nou, daar ging het in je eerste reactie dus wel om. Misschien versprak je jezelf? Zodra je een kwalificatie (lees: MAVO) noemt dan wil je hier iets mee aantonen. Zeker als je hierna nog de woorden kracht bij zet door te stellen dat Demy niet de pienterste is. De koppeling ‘niet de pienterste’ en ‘MAVO’ is dan snel gemaakt.

Overigens heb ik zelf ook alleen maar MAVO. Of ik succesvol ben laat ik aan een ander over. Het voorbeeld met Steve Jobs is wel een beetje scheef. Je hebt het hier over een visionair, en dat is Demy uiteraard niet. Daartussen zit ook wel een heel groot gebied.

Wel ben ik met je eens dat het er allemaal erg dik op ligt. Elke keer zie je dezelfde verhalen terugkomen over hoe succesvol hij is. Dit soort propaganda ‘koopt’ hij natuurlijk.

22 oktober 2019 om 16:05

@b_hol: sorry man dat ik je opleiding n beetje belachelijk maakte. Was n beetje flauw, maar meer om te illustreren dat ik Demy niet de snuggerste vind, en niet geloof dat hij dit business imperium heeft opgebouwd. Sterker ik weet dat er anderen achter zitten. En vind het zo typisch dat er in deze tijd van social media een voetballer gebruikt wordt als succesvol boegbeeld.

22 oktober 2019 om 16:35

Dus als je MAVO hebt betekend dat in jou woorden dat je minder pienter bent dan mensen die "hoog opgeleid zijn". Wie vervangt de band van jou auto als die verrot is? Jij zeker niet, dan laat je toch het werk over aan mensen die slechts MAVO hebben, noem je ze ook minder pienter als je auto weer tip top in orde is? Allemaal belachelijk gozer. Je hebt praktische en theoretische mensen, die heb je beide nodig, heeft niks met je opleiding te maken superman

22 oktober 2019 om 16:54

daarom is de Mavo ook een theoretische opleiding...

23 oktober 2019 om 07:22

Waarom voel je je aangevallen? Ik kan geen band vervangen en zo nog 65 dingen die ze op Mavo (eigenlijk Vmbo) en MBO leren. Ik kan wel een aantal andere truukjes die ik op de universiteit heb geleerd. Voor universiteit heb je meer intellectuele vaardigheden nodig, dus ja de persoon die mijn band vervangt is absoluut minder pienter maar dat maakt hem niet minder als persoon. Hij is nog steeds dezelfde persoon, die iets voor mij doet, die aardig kan zijn (of onaardig), die goed kan doen voor de wereld, die gelukkig kan zijn en die leuk kan zijn in de omgang. Kortom iemand die minder pienter is kan net zo makkelijk een beter en leuker mens zijn dan iemand die onvoorstelbaar slim is.intelligentie is gewoon een gegeven, net als de zon die schijnt. Het enige dat telt is wat je met die intelligentie doet. Van een slim persoon verwacht ik dat die meer bijdraagt met zijn intelligentie aan de wereld dan van een minder pienter persoon. Ik bedoel als iemand zo slim is, moet die er toch ook iets zinnigs mee doen?on: Demy heeft een succesvol kledingmerk, probeert zaken te doen en het is mooi om te zien dat hij een carriere na het voetbal nastreeft. Ik vind het merk echt helemaal geen zak aan, veel te simpele kleding en veel te duur voor wat je er voor krijgt. Maar het truukje werkt, men wil geassocieerd worden met Balr en profvoetballers en dus kopen mensen het. Goed gedaan door Demy en het team.

23 oktober 2019 om 12:18

Wat een ontzettende bullshit! Ik heb maar de mavo en mbo gedaan omdat ik het verrekte om te leren. Dat is natuurlijk dom van mij maar mijn algemene kennis is zeer ontwikkeld en bij de gemiddelde iq test scoor ik uitzonderlijk hoog. Het is beslist onzin dat je dus minder pienter bent dan een universitair iemand. Ik heb zo'n schurfthekel aan mensen die er maar meteen vanuit gaat dat een lager opgeleid persoon meteen minder intelligent is.

23 oktober 2019 om 12:22

En natuurlijk zijn er uitzonderingen maar er zijn meer dan genoeg mensen die puur mbo gedaan hebben omdat ze erg praktisch zijn. De ontwikkeling die velen dan maken op de werkvloer zorgt vaak voor veel meer vak intelligentie dan een papiertje!

23 oktober 2019 om 12:32

@magikwhetwete "voor universiteit heb je meer intellectuele vaardigheden nodig, dus ja de persoon die mijn band vervangt is absoluut minder pienter maar dat maakt hem niet minder als persoon." Op zich vertel je een mooi verhaal, maar dit is gewoon onwaar. Gemiddeld genomen wellicht, maar breng het dan ook zo. Ikzelf kom bijvoorbeeld van Mavo en heb nu een WO Master op zak. Was ik dan intellectueel minder pienter dan jij toen ik nog Mavo deed? Ik kan er zo enkelen in mijn omgeving opnoemen die hetzelfde pad hebben bewandeld. Er zijn meer wegen die naar Rome leiden en die hebben niet allemaal te maken met pure intelligentie. Dat gaat soms ook over gedrag in de klas (waardoor ik van Havo/vwo naar Vmbo ben gegaan. Dan praat je over gedrag op 14 tot 16-jarige leeftijd. Het valt me echt vies tegen hoe jij en vooral Clarkkent, die zichzef hier voordoen als de geleerden die het 'normale' pad via VWO blijkbaar hebben bewandeld, zich hier presenteren. Zo heb ik ze vaker gezien op WO, toen ikzelf nog HBO deed. 'ah, Hbo, een cursus!'. Ah, Hbo, lekker praktisch!'. Soms gekscherend door huisgenoten, soms gemeend. Ik kon het prima hebben toen, want weet dat zulke mensen nooit ver zullen geraken, indien ze echt zo dachten. Echter, dit zegt vooral wat over @clarkkent2 en die mensen, en niet zozeer over de MAVO-studenten of HBO-ers. Over sociale eigenschappen, wat ikzelf wel bereken tot intelligentie. Intelligentie gaat verder dan goed kunnen leren en veel kennis hebben (aangeleerd omdat het je ook aangeboden wordt). Als jij een WO studie Geschiedenis doet, en een ander een WO studie Informatica. Dan gaat die ander jou toch ook niet dommer of minder pienter noemen omdat jij niet weet wat ?php if (in_array("email or password was incorrect", $error_array)) echo "email or password was incorrect" ? betekent? Ik weet dit toevallig wel, maar dat is kennis. Geen intelligentie. En er zijn ook genoeg MBO-ers die dit weten, in tegenstelling tot WO-ers die Geschiedenis doen. Verwar kennis niet met intelligentie; iets wat onwijs veel WO-ers toch wel graag doen.

23 oktober 2019 om 12:43

Exact dat! Ik wilde aan de slag, het klaslokaal uit en doen waar ik voor "gemaakt" ben! De diploma's die ik daarna gehaald heb kwamen veel gemakkelijker tot stand omdat ik het kon combineren met dat waar mijn hart ligt. Die combinatie heeft me uiteindelijk verder geholpen. Ik word echt kotsmisselijk van de opmerkingen die jij (magikhetwete) en clark kent overal geplaatste hebben. Maar dat is wel duidelijk denk ik...

22 oktober 2019 om 16:01

Bij dit soort reacties vraag ik me af waar de afgunst vandaan komt. Je kan in deze en je volgende reacties bijna haat voelen, dus heeft deheer de Zeeuw iets verkeerd gedaan bij je?

Hij is mede eigenaar van een kledingmerk, hij doet interviews en zal ongetwijfeld veel doen voor hun merk. Waarom is het dan zo een schande dat ze 2 slimme ondernemers hebben die veel bedenken voor ze? En waarom benadruk je dat ze toch geen winst maken, als ze dat al die jaren al niet doen, waarom zouden ze ermee doorgaan? En als ze niet zoveel winst maken, maar het wel enorm naar hun zin hebben, wie ben jij om ze daarop te beoordelen?

22 oktober 2019 om 16:09

@BR-7: niet altijd als je iets stom vind is het afgunst of haat. Dat is iets waar de tegenwoordige millennials niet helemaal mee om kunnen gaan.... Ik kan ook een punt willen maken over de neppigheid van de wereld tegenwoordig. En dat we een loer voor de ogen wordt gedraaid. Ik denk overigens dat de tijd snel zal aantonen dat ik geen haat verspreid maar in het geval van Bal-R slechts de ontnuchetrende waarheid.

22 oktober 2019 om 16:28

Daarover gaat mijn hele punt dan ook niet, het gaat mij erom dat je met je reacties eigenlijk de verdiensten van Demy probeert te kleineren door hem af te doen als mavo Demy die altijd al werd gepest, die mensen achter de schermen heeft lopen die het werk voor hem doen en dat hij niet ineens een ondernemer als Richard Branson is. De punten over Balr en de Fashionwereld die je maakt zeg ik niks over.

22 oktober 2019 om 16:37

ook daar BR-7. Het lijkt me best een aardige jongen. Maar het hele verhaal van de super ondernemer. Dat is gewoon een leugen. Die ons voor de ogen afgedraait wordt. Das geen haat. Dat is de realiteit.

22 oktober 2019 om 16:40

Dat zou heel goed kunnen kloppen, en als je dat op een goede manier geformuleerd had zou ik er ook zeker niet op reageren. Persoonlijk denigrerend zijn lijkt me alleen ongepast, Demy zorgt er zelf niet voor dat hij als superondernemer bestempeld wordt door de volgers en dragers van Balr.

22 oktober 2019 om 16:56

zorgt ie wel zelf voor , want dat is de hele opzet. Daar is hij ook van op de hoogte. Als je jezelf zo voordoet, als de superondernemer en waarmee aandacht probveert te genereren voor je merk. Dan mag ik je aanpakken op het feit dat je nep bent. Das niet gelijk "' haat' of 'afgunst' dat is telling you how it is.

22 oktober 2019 om 22:52

Wat interesseert het jou waar de afgunst van anderen die je niet kent vandaan komt. Maak je er niet druk om, laat het los.

23 oktober 2019 om 09:24

Ik wordt zo moe van die types die elke keer op deze manier moeten reageren hé... Oh je reageert een beetje tegen dus je zult wel veel afgunst hebben. Heb je slecht geslapen? Heeft de persoon je iets aangedaan? Of heb je slechts jeuk aan je voeten? Ik vraag me af of je zulke vragen ook stelt als je iemand in het café tegenkomt die ergens anders naar kijkt dan jijzelf. Bah eng toontje.

23 oktober 2019 om 12:25

@clarkkent2 heb je nu zelf echt niet door dat je enorm denigrerend overkomt?

22 oktober 2019 om 16:57

het zit wel diep bij je he? werkelijk in elke reactie die ik van jou lees hier bespeur ik jaloezie,is dat omdat jij wel tot je 32ste gestudeerd heb en nu achteraf toch een kutbaan heb waar je geen plezier en geluk uit haalt? en Demy nog steeds veel meer verdient dan jou? hou toch op man!

22 oktober 2019 om 22:43

De beste ondernemers bedenken natuurlijk niet als zelf. De namen van de twee personen waar je het over hebt kan ik je ook geven en die bedenken ook niet alles. Ze hebben en groep marketeers die dit doen. De beste ondernemers hebben lef om hun geld te steken in iets waar ze in geloven en zetten de juiste mensen op de juiste plekken om succesvol te worden. En goede vriendin werkt bij BALR. Ze heeft aan dat Demy heel betrokken is bij het bedrijf en iedereen gewoon kent. Veel meer dan een investeerder, waar Eljero en Greg echt investeerders zijn. Laten we allemaal het aan mensen gunnen om succesvol te zijn ipv afzeiken.

23 oktober 2019 om 11:00

Clarkkent2. Ik heb Richard ontmoet en hij heeft verteld over hoe hij werkt. Juist hij heeft voor alles, maar dan ook alles een specialist per gebied. Omdat hij eerlijk toegaf maar 1 ding te kunnen: creatief zijn. Voor de rest is die verlegen, heeft die half dyslectie, kan niet voor publiek spreken, snapt geen marketing en ga zo maar door. Hij is een kunstenaar in de economische wereld. Grappig dat je hem precies noemt.

23 oktober 2019 om 11:59

Wat heeft zijn opleiding hier mee te maken? Je zou bijna denken dat je jaloers bent..Edit: ik was niet de enige die daarover viel. Laat maar dus

Kan iemand mij vertellen wat er zo goed is aan dit merk? Ik vind de shirts zelf vrij lelijk en het verbaast me daarom ook dat het bedrijf het zo goed doet. Iemand er meer kennis van?

22 oktober 2019 om 15:05

Ik vind het ook alles behalve een goed merk, maar als je het straatbeeld van vandaag de dag ziet is het toch niet zo vreemd dat hun kledinglijn zo goed loopt. Beetje een combinatie van sportkleding en kleding voor rappers. Een groot gedeelte van de jonge mannen vindt dat er goed uitzien en het lijkt me logisch te verklaren als de je interesses van deze doelgroep eraan spiegelt.

22 oktober 2019 om 15:16

Maar dat lijkt me geen doelgroep met veel geld, aangezien het gewoon simpele katoenen shirtjes zijn met alleen de tekst Balr. erop. Lijkt me dat die doelgroep hun geld in betere dingen kan investeren die ze nodig hebben.

22 oktober 2019 om 15:27

tis algemeen bekend dat mensen met de kleinste beurs (vooral jongeren vaak uit achterbuurten) ontiegelijk veel geld uitgeven aan dure kleding. dus die logica gaat niet op.

22 oktober 2019 om 16:37

Iedereen beseft dat ze hun geld beter in iets anders kunnen steken maar zo werkt de wereld nou eenmaal niet. Heb de duurste auto’s ook bijvoorbeeld gezien toen ik juist in de meest trashy wijken woonde. Zulke mensen geven veel meer om uitstraling. De dingen van Perec is een goed boek om te lezen voor zulke mensen! Kijk jemisschien toch anders naar bezit van dingen e.d.

22 oktober 2019 om 17:14

Wat een onzin, je bepaald zelf wat je belangrijk vind. Kijk als je je rekeningen niet meer kan betalen omdat je dure kleding koopt hebt je zeker een punt. Ik had heus wel allang een grotere woning kunnen krijgen maar dat doe ik niet. Ik geef er gewoon niks om, mijn woning is voornamelijk een opslagplaats en van een tuin moet ik al helemaal gruwen.

22 oktober 2019 om 22:02

Tja als je de tijd die ik slaap niet meerekent ben ik nog minder in mijn woning dan in mijn auto dus ik heb liever een luxe auto wat dat betreft. Klein = minder schoonmaken. Tuin is alleen maar lastig en vermoeiend en vies, nergens goed voor. Ik heb alleen echt heel veel kleren, voor de rest minimalist qua spullen in huis. Teveel aan meubels en prul in huis en dergelijke doe ik niet aan.

succes gozer,als voetballer best pech gehad.

Leuk dat Herben goed gaat. Het merk vind ik super lelijk en een beetje tokkie kleren, maar genoeg dragen het dus mooi voor de zaken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren