Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Zerbi komt met slecht nieuws over Veltman richting kraker tegen Man United

Laatste update:

Joël Veltman is voorlopig niet inzetbaar voor Brighton & Hove Albion. De 31-jarige verdediger moest zich zaterdag in het Premier League-duel met Chelsea (1-2 winst) al na 28 minuten laten vervangen vanwege een blessure. Na afloop van de wedstrijd liet Brighton-manager Roberto De Zerbi weten dat Veltman een hamstringblessure heeft opgelopen en een paar weken uit de roulatie is.

Naast Veltman moest ook ploeggenoot en spits Evan Ferguson het duel op Stamford Bridge voortijdig staken. Hij had last van een enkelblessure. Na afloop van de wedstrijd ging De Zerbi op de persconferentie in op de blessures van het tweetal. “Ferguson en Veltman zijn er minimaal een paar weken uit. We verliezen op dit moment veel spelers met blessures. We missen ook al (Adam) Lallana, (Jeremy) Sarmiento en (Tariq) Lamptey. Dat maakt de huidige situatie niet makkelijk voor ons.”

De Zerbi gaf aan dat Veltman in ieder geval het duel met Manchester United in de halve finale van de FA Cup (23 april) aan zich voorbij moet laten gaan. Dat is een hard gelag voor Brighton, daar de geboren Velsenaar meestal een vaste waarde is voor de ploeg: van de 34 duels die de ploeg van De Zerbi dit seizoen tot dusver speelde, begon Veltman 23 keer in de basis.

Ondanks de blessures van Veltman en Ferguson boekte Brighton zaterdagmiddag een knappe overwinning op bezoek bij Chelsea. Conor Gallagher opende nog wel de score voor de Londenaren, maar door doelpunten van Danny Welback en Julio Enciso gingen de drie punten mee naar Brighton. De ploeg staat daardoor stevig op plek zeven en doet derhalve nog altijd mee om Europees voetbal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

31 jaar alweer jeetje ik dacht dat hij jonger was. Handige speler om komend jaar weer bij Ajax te laten spelen. Brengt rust is dominant in duels. Kan back en cv spelen.

15 april 2023 om 20:36

Waarom zou hij in hemelsnaam naar Ajax gaan? Qua club, competitie en salaris allemaal een stap terug

15 april 2023 om 20:41

Zijn vrouw mist Amsterdam, kinderen aarden niet in Brighton, familielid is ziek en ver weg, contract is aflopend, Ajax betaalt vergelijkbaar met Brighton.

15 april 2023 om 20:54

Is Veltman er wel blij mee dat je met zijn vrouw en kinderen praat?

Joel Veltman, ongekend dat hij het toch zo goed doet.
Ja het is een degelijke verdediger, maar blinkt nergens echt in uit.

16 april 2023 om 10:54

Veltman is een nuttige allrounder.

16 april 2023 om 12:27

Bijf fifa zou dit de speler moeten zijn die gemiddeld op 75 uitkomt . Hij is goed genoeg voor de PL omdat hij fysiek sterk is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren