Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De fluitconcerten richting Lionel Messi zijn een belediging voor het voetbal’

Laatste update:

Emmanuel Petit heeft keihard uitgehaald naar een deel van de supporters van Paris Saint-Germain. De oud-middenvelder van onder meer Arsenal noemt de fluitconcerten van de aanhang van PSG richting Messi 'een belediging voor het voetbal' en stelt dat de Parijse topclub 'geen voetbalclub, maar een pre-pensioenclub' is. Bovendien heeft Petit geen goed woord over voor het transferbeleid van de club.

Voor de wedstrijd tegen Olympique Lyon op zondag werd Messi uitgefloten toen zijn naam werd omgeroepen door de stadionspeaker. Ook tijdens de wedstrijd, die uiteindelijk met 0-1 verloren zou gaan, werd de Argentijn uitgefloten. "De fluitconcerten richting Messi zijn een belediging voor het voetbal", is Petit duidelijk bij RMC Sport. "Ga nu weg bij die club, Leo. Het is geen voetbalclub, maar een pre-pensioenclub, zelfs als je twintig jaar oud bent. Geen enkele speler heeft zich ooit ontwikkeld bij PSG. Is dat de schuld van Messi?"

"Hij is de magiër met een toverstaf, het is aan de spelers rondom hem om inzet te tonen." Die uitspraak van Petit is opvallend te noemen, daar Messi door de PSG-fans juist wordt bekritiseerd om zijn vermeende gebrek aan inzet voor de Parijzenaren. "De supporters van PSG snappen niet dat je een selectie om Messi heen moet bouwen", gaat Petit verder. "De club heeft zo'n selectie echter niet en zal die ook nooit krijgen, omdat de club het verschrikkelijk doet op de transfermarkt."

PSG-trainer Christophe Galtier was na afloop van het duel met Lyon eveneens niet te spreken over de fluitconcerten richting de zevenvoudig Ballon d'Or-winnaar. "Fluitconcerten richting Leo Messi zijn heel wreed", liet de oefenmeester weten. "Leo is een speler die heel veel geeft. Hij heeft ook heel veel gegeven in de eerste seizoenshelft, maar het is ook aan andere spelers om meer te laten zien." De kans lijkt overigens groot dat Messi na dit seizoen niet meer actief is in het Parc des Princes. L'Équipe wist maandagnacht namelijk te melden dat de wereldkampioen te zwaar op de begroting van PSG drukt, waardoor de deur voor een terugkeer naar Barcelona open lijkt te staan.

Zijn de fluitconcerten richting Lionel Messi een belediging voor het voetbal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En zijn gebrek aan inzet is natuurlijk geen belediging voor de club en de fans.

4 april 2023 om 19:57

De beleving bij meer dan de helft van de selectie is ver te zoeken. Dat je dan Messi hier op gaat aankijken die het nooit van pure werklust heeft moeten hebben is dan ook dom.

4 april 2023 om 20:31

Iemand moet de verpersoonlijking zijn, en dan is messi met zijn status toch het het voorbeeld?

4 april 2023 om 20:37

Emmanuel Petit omschrijft in perfecte woorden hoe het zit:

"ga nu weg bij die club, Leo. Het is geen voetbalclub, maar een pre-pensioenclub, zelfs als je twintig jaar oud bent. Geen enkele speler heeft zich ooit ontwikkeld bij Psg."

Maw; voordat Messi kwam was het zo en het zal zo blijven wanneer hij weg is. Dan klopt er gewoon iets niet bij de club.

4 april 2023 om 21:47

Ik denk ook wel dat messi is uitontwikkeld en gaat naar z’n (pre)pensioen toch

5 april 2023 om 08:37

Mbappe heeft zich toch aardig ontwikkeld.

4 april 2023 om 20:58

Inderdaad. De man krijgt daar een godsvermogen, is geflopt, oogt laconiek (altijd dus niet perse alleen bij PSG), maar de PSG-fans moeten hem niet uitfluiten want hij is een legende voor het voetbal (vanwege prestaties bij een andere club). Raar.

4 april 2023 om 21:30

Competitie + CL + nationale beker:
Messi: 32 gespeeld / 17 goals / 17 assists = 34 direct betrokken
Lewandowski: 30 gespeeld / 25 goals / 6 assists = 31 direct betrokken
Kane: 39 gespeeld / 24 goals / 4 assists = 28 direct betrokken
Vinicius Jr: 37 gespeeld / 16 goals / 11 assists = 27 direct betrokken
Benzema: 26 gespeeld / 17 goals / 4 assists = 21 direct betrokken

Zijn toch veel spelers geflopt dan.. Volgens mij zijn Haaland en Mbappe (nota bene dankzij al Messi's assists) de enige spelers met meer betrokkenheid bij goals dan Messi zelf..

4 april 2023 om 21:34

Ah, ik dacht even op het WK een Messi t3 zien die voor zijn land door het vuur ging. Het probleem zit veel dieper, niemand heeft binding met de club, iedereen komt geld harken en als het mooi weer is spelen ze af en toe een lekker potje.

4 april 2023 om 22:54

@Martijn R Je noemt allemaal spelers op die in een betere competitie spelen. Desalniettemin, alsnog puike prestaties! Maar laten we eerlijk wezen, balbezit tegenstander speel je met 10, hij speelt daarin totaal geen rol! Aan de bal kan hij nog wel belangrijk zijn, maar als collectief is hij geen meerwaarde..

4 april 2023 om 23:43

Goed verhaal...
Spelers die zgn in een betere competitie spelen maar ook stuk voor stuk een wereld elftal om zich heen hebben. Zowat geen PSG speler zou basis staan bij Barcelona, Real, City, Bayern. Zelfs ene Arsenal, Chelsea, Liverpool, Inter, AC Milan...en de lijst gaat verder. Dat PSG een sterren assemblage is is een fabel.

Bij balbezit tegenstander speel je met 10 man? Want de heilige Mbappe verdedigt ook mee ofzo.

4 april 2023 om 23:52

Want het wegsturen van Navas en het aantrekken van die blunderde Italiaan is ook Messi zijn fout ofzo.
Of de prutsers achterin ook Messis fout?
Of de meeste egoïstische speler ooit Mbappe ook Messis fout?
Belachelijk dit.



zeer terecht heeft niet gebracht wat er van hem verwacht werd, Messi en Paris dat project mag je als mislukt bestempelen. Sterker nog, ze zijn er met Messi erop achteruit gegaan, 2 jaar lang vroegtijdige uitschakeling in de CL.

Ook toont hij geen beleving of inzet logisch dat de fans heem uitfluiten. Hij staat er niet wanneer Paris hem hard nodig heeft. Is niet geworden van wat er van Messi verwacht wordt. Paris dacht met Messi CL beker te pakken daarvoor is hij ook gehaald, is een fiasco gebleken.

4 april 2023 om 19:59

Messi is daar alleen heen gegaan omdat hij niet bij barca kon blijven en ze goed betalen. Op zijn leeftijd maakt hij zich niet druk meer om zo'n club.

4 april 2023 om 21:33

@Hazardinho77 Lekker respectvol naar een werkgever die je een monstersalaris betaald om er met de pet naar te gooien

4 april 2023 om 21:35

Agh ja, hij is tenminste niet iedere keer geblesseerd als zijn zus jarig is.

4 april 2023 om 21:39

Nouja met de pet gooien? Heeft nog steeds genoeg goals en assists he. Op zo'n leeftijd mag je best ondersteunt worden door teamgenoten voor wat vuile meters. De enige die nog volop rent op die leeftijd is modric waarschijnlijk.

4 april 2023 om 19:59

Hahaha wat ben jij toch een sneu figuur. Waarom grijp je elke kans aan om Messi neer te sabelen en Ronaldo te prijzen. Jouw pure haat is echt grenzeloos en genant, maar goed. Messi heeft bij PSG laten zien nog altijd een van de beste spelers ooit te zijn, maar het team mist gewoon balans om echt mee te doen om de knikkers.

4 april 2023 om 20:02

Juist. Geen balans in het team zowel in de basis als op de bank..

4 april 2023 om 20:29

Ik ben het normaal zeker niet eens met Aqua, maar hij beschrijft het hier gewoon heel goed. Leuk statistieken en Ronaldo erbij betrekken (best kansloos), maar hij loopt amper, lijkt geen klik met teamgenoten te hebben. Ik zie een meer dan prima speler, maar that's it

4 april 2023 om 20:45

Ik praat over de voetballer Lionel Messi jij?

4 april 2023 om 21:14

Iemand anders een sneu figuur noemen vanwege zijn voorkeur voor Ronaldo en vervolgens zelf benoemen dat messi bij psg een van de beste ooit was, jatoch

4 april 2023 om 21:35

Messi heeft bij PSG laten zien nog steeds een van de beste voetballers ooit te zijn. Daarom fluit het publiek hem uit. Dat doen ze uit tevredenheid, omdat ze zo van zijn spel genieten

4 april 2023 om 22:52

@japie Je begint echt een sneu figuur te worden. Haha nogmaals ze moeten iemand de schuld geven van het collectief falen. Daarom fluiten ze Messi en Neymar als hij speelt uit. Omdat Mbappe uit Parijs komt en nog jong is gaan ze hem natuurlijk niet uitfluiten. Ook al heeft die een slechter seizoen dan de andere 2. Maar net als eerder op de dag in een ander forum begrijp je er weinig van en spreekt je haat naar Messi weer. 🤡

4 april 2023 om 23:01

Japie en Aqua1 zijn echt de 2 sneuste leden van heel voetbalzone als het om Messi gaat, ik vergeet er vast nog een paar. Elk topic over Messi zijn deze 2 heren er als de kippen bij om Messi neer te sabelen, en om niet te vergeten zullen ze straks weer heel hoog spreken over hun eigen idool die scoort tegen de lammen en blinden in SA.

4 april 2023 om 23:24

Bart wellicht ben je nieuw hier maar als je niet begrijpt waarom Aqua een sneu figuur is dan kunnen we de discussie beter niet eens aangaan.

5 april 2023 om 00:00

De ronaldo fangirls kunnen het nog steeds niet hebben dat hun held zwaar mislukte is bij Juventus en nog zwaarder bij ManUnited. Laatste genoemd is zelfs 10x beter gaan spelen meteen na zijn vertrek. Nu voetbalt ergens in Al Woestijn omdat niemand hem wou.
Messi heeft inmiddels de Copa America en het WK gewonen. En bij beide toernooien gekozen als de beste speler. Daarom grijpen zulke zielige figuurtjes elke kans om hem neer te halen.

5 april 2023 om 08:34

Ben nog steeds aan het wachten op antwoord van Japie, hoe Xavi het doet bij barca.

5 april 2023 om 17:06

Xavi doet het gemiddeld na de tientallen miljoenen waarvoor hij spelers mocht aantrekken. In de competitie goed, in Europees verband ruk

4 april 2023 om 20:57

Vroegtijdig uit de CL, laten we vooral doen als of ze tegen Ajax of Porto eruit vlogen Aqua1. Sure mate .

5 april 2023 om 02:20

Oh zo lekker dat Messi het WK heeft gepakt. Hij zal voor altijd hoger dan Ronaldo zijn. Heerlijk.

Ach Messi het zoontje van de media. Iedereen word wel is een x uitgefloten. Niet zo boeiend. Heb me ook wel is geirriteerd aan Ronaldo als hij niet mee verdedigde. Komt wel goed met Leo

4 april 2023 om 20:32

Behalve Ibrahimovic, die fluit het publiek uit

Er is geen club in de wereld die nog een team gaat bouwen om een speler van de leeftijd die Messi nu heeft. Het heeft dus niets met kwaliteit te maken maar met leeftijd.

4 april 2023 om 23:48

PSG is ook nooit om Messi heen gebouwd geweest. Het was en is nog steeds iedereen speelt voor Mbappe en Mbappe speelt voor zichzelf.

Hij bakt er ook niet zoveel van bij PSG, maar 19 doelpunten in 50 wedstrijden in zo'n team in toch niet een hele sterke competitie. Bovendien sjokt die ook maar lekker rond, terwijl die op het WK wel alles kon geven. Logisch dat die wordt uitgefloten als die zich niet volledig inzet.

4 april 2023 om 20:23

Maar sinds wanneer wordt iemand die constant op het middenveld rondloopt en het spel moet maken aangekeken op zijn doelpunten. Messi is de enige die iets creëert voor het team, alleen worden er veels te veel kansen verpest. Messi heeft er gewoon voor gezorgd dat de verwachting over hem te hoog zijn. Dat is ook een compliment waard.

4 april 2023 om 20:29

Hahaha oh wow die ga ik voortaan ook op mijn werk gebruiken als ik een dag niet presteer.

Messi en Ronaldo tijdperk is voorbij geniet nog even van hun na dagen en laat die domme discussie over “de beste” lekker varen. Ik kijk sowieso al een lange tijd liever naar andere sterspelers of beter gezegd teams en team prestaties.

4 april 2023 om 20:45

Haha, succes, laat maar horen wat je baas zegt. Heeft trouwens alleen zin als je die dag iets heel anders moet doen dan normaal. Bij de zelfde taak werkt het niet.
Die discussie is inderdaad onzin, en sommige mensen gaan er echt te hard in door. Geen wonder dat sommige mensen al 10x geband zijn.

Straks keert de rust terug op voetbalzone, of Mbappe vs Haaland moet even hard worden.

Helemaal mee eens, lekker vertrekken daar. En idd wie ontwikkelt zich daar nou echt. Voor Messi maar ook Ramos zou de serie A echt top zijn, een Inter bv.

Sommigen gekken op deze aardbol doen alsof Messi één of ander goddelijk of mythisch wezen is. Ik vind hem met afstand de beste aller tijden, en ook in zijn huidige vorm hoort hij minimaal bij de top 10 beste spelers te wereld. Maar hij is ook maar een mens, die gewoon net als iedereen bekritiseerd mag worden. En als de fans hem niet op prijs stellen, mogen ze lekker hun mening uiten. Geen levend wezen op ons aardbol is heilig of onschendbaar

4 april 2023 om 20:34

Zelfs Maradona en Pelé zijn een keer gestopt. Dat lijf is ook niet meer zo wendbaar als dat van een 25-jarige natuurlijk

4 april 2023 om 21:03

Dat is de prijs die hij betaalt om jaar in jaar uit op hoogste niveau bij de beste spelers te horen. Men verwacht eenmaal veel van hem en ik kan me af en toe in de kritiek wel iets vinden, maar meestal is het triest dat ze zo een speler durven uit te fluiten. Zou me totaal niets verbazen als die Franse fans gewoon nog bittere smaak over de WK hebben waardoor ze alle schuld op hun beste speler durven te leggen. Als je Mbappe iets effectiever was had Messi per seizoen echt minstens 10+ assists meer gehad alleen met de ballen die hij voor Mbappe klaar legt. Natuurlijk willen ze Mbappe niet kwijt raken aan Real Madrid dus blijven die fans als stel slijmballen hem toejuichen lol.

Ach man doe toch normaal met je "belediging voor het voetbal". Ik heb nog nooit een voetballer uitgefloten, maar ik snap heus wel waarom een voetballer uitgefloten wordt. Nu worden de PSG fans als idioten gezien, ja niet alles wat ze doen keur ik goed, maar men moet niet gaan overdrijven.
Zelfs de Argentijnen hebben hem jaren lang uitgefloten. Ook bij Barcelona werd hij een paar keer uitgefloten weet ik nog. Toen zei die in een interview met Cristina Cubero dacht ik (van Mundo Deportivo) dat hij niet als Ronaldinho wilt eindigen, dat ie dan liever vertrekt. Dit zei die nadat ie uitgefloten werd door eigen fans.
Zidane werd uitgeloten, Ronaldo en Cr7 ook. Dit hoort er eenmaal bij.

Kat in de zak gekocht . Als je de CL wilt winnen moet je zeker geen messi kopen aangezien hij al 8 jaar geen CL pakt.

PSG is een belediging voor het voetbal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren