Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De fans kunnen rustig blijven, want het verhaal over Real klopt niet’

Laatste update:

Juan Quintero heeft zich met zijn spel op het WK in Rusland naar verluidt in de kijker gespeeld bij Real Madrid. Rodolfo D’Onofrio, de voorzitter van River Plate, heeft er echter vertrouwen in dat de 25-jarige aanvallende middenvelder ook na de zomer te bewonderen zal zijn in Buenos Aires.

River Plate huurt de veertienvoudig international van Colombia sinds de winter van FC Porto en bedong tijdens de onderhandelingen een optie tot koop. Het contract van Quintero loopt in Portugal nog tot de zomer van 2021 door. “De fans van River Plate kunnen rustig blijven, want het verhaal over Real Madrid klopt niet”, aldus D’Onofrio in de Argentijnse media.

“River heeft over Real niets gehoord van Quintero. We hebben bovendien al bepaald wat er gaat gebeuren. Het is al geregeld. Het is al uitgemaakt hoe we het geld gaan betalen dat we naar FC Porto moeten overmaken. Dat is financieel geen probleem, want we kunnen nu akkoord gaan en het bedrag uitsmeren over een paar maanden.”

River Plate heeft naar verluidt tot 15 december de tijd om de optie tot koop ter waarde van 3,75 miljoen euro te lichten. Quintero maakte zijn profdebuut bij Envigado en speelde later voor Atlético Nacional, Pescara, Stade Rennes, Independiente Medellín en dus voor FC Porto en River Plate. Op het WK was Quintero goed voor een doelpunt en twee assists.

Is Juan Quintero goed genoeg voor Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is wel zuur voor FC Porto. Zo'n schamel bedrag voor zo'n welkunner is uiteraard geen goed zakendoen. Maar dit konden ze niet weten natuurlijk. Zou Quintani er echt niet onderuit kunnen via clausule op causule?

Bericht over een Colombiaan die in Argentinië speelt, onder contract staat in Portugal en gelinkt wordt met een overstap naar Spanje... dus waarom de Uruguayaanse vlag op de voorpagina?

1 juli 2018 om 21:14

Hahaha... Te veel keuze..

On topic: Toch mooi dat ze in de Argentijnse competitie zo'n speler kunnen behouden.

De speler heeft toch ook nog een keuze of die akkoord gaat met de koop en het contract dat riverplate voor ogen heeft?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren