Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer: ‘Ik kan geen energie verspillen door daaraan te denken’

Laatste update:

Frank de Boer lijkt voorlopig veilig op de bank van Internazionale. Na de midweekse overwinning op Torino (2-1) spraken het clubbestuur en de Chinese eigenaars het vertrouwen uit in de Nederlandse trainer, die een stroeve start kent. "Het is altijd belangrijk dat de clubleiding je filosofie steunt", zegt De Boer daags voor de uitwedstrijd tegen Sampdoria.

/

"Dat zorgt voor rust. Niet alleen voor de trainer en de staf, maar ook voor de spelers", voegt de voormalig trainer van Ajax toe tijdens de persconferentie. "Het is niet bevorderlijk voor de sfeer in de kleedkamer als de spelers elke dag lezen dat hun trainer morgen op straat kan staan. Het is heel belangrijk dat Suning Holdings publiekelijk het geloof in ons project en in de trainer heeft bekrachtigd. Het project en de filosofie deugen, dus de resultaten zullen volgen."

De afgelopen weken zouden meerdere trainers zichzelf hebben aangeboden om het roer over te nemen. Edoardo Reja liet weten graag in te stappen; andere clubloze coaches zouden hun beschikbaarheid binnenskamers hebben aangekaart. "Ik kan geen energie verspillen door daaraan te denken", reageert De Boer. "Ik zag tegen Southampton (1-0 zege, red.) en Torino een gedisciplineerd elftal. Dat wil ik iedere wedstrijd zien. We moeten begrijpen dat dat onze filosofie is."

Wint Internazionale zondag bij Sampdoria?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb veel respect voor de wijze waarop De Boer bij Ajax heeft gepresteerd. Ik vraag me echter alleen af of hij echt staat voor het tikkie breed en tikkie terug voetbal, zoals we zo vaak in Amsterdam hebben moeten aanschouwen. Ligt dit aan de spelers of is dit echt de filosofie van Frank? Verdedigend stond het als een huis, in dat opzicht zit hij in Italiã« goed, maar aanvallend was er weinig te beleven. Gaat hij echt voor zekerheid of prevaleert hij toch aanvallender voetbal? Nu bij Inter moet hij wederom gaan bouwen. En als ik eerlijk ben, moet hij zeer dankbaar met Icardi zijn, zonder hem heb je gewoon redelijke middelmaat. Slim om hem ondanks de affaire met de harde kern toch als aanvoerder te behouden. Eã©n seizoen overleven en dan echt gaan bouwen aan een kwalitatief Inter waardige selectie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren