Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Davy Pröpper maakt 11 maanden na horror-rentree weer opwachting bij Vitesse

Laatste update:

Davy Pröpper heeft na elf maanden blessureleed zijn eerste wedstrijdminuten gemaakt voor Vitesse. De 32-jarige middenvelder, die in februari een zware kruisbandblessure opliep, mocht 28 minuten invallen tijdens het oefenduel met VfL Bochum. Ondanks de 2-0 nederlaag is de vreugde groot bij Vitesse.

In januari 2023 maakte Pröpper, ruim een jaar nadat hij zijn contract inleverde bij PSV, zijn rentree in het profvoetbal bekend. De zeventienvoudig Oranje-international tekende voor anderhalf seizoen bij jeugdliefde Vitesse.

Slechts anderhalve week na zijn rentree ging het al mis. Pröpper moest na zeventig minuten in het uitduel met FC Emmen naar de kant en bleek een gescheurde voorste kruisband te hebben opgelopen.

Wat resteerde was een lange revalidatieperiode, die de geboren Arnhemmer tot zondag van het wedstrijdveld hield. Nu is Pröpper definitief terug.

Bij een 1-0 achterstand in de 62ste minuut kwam de rechtspoot in het veld voor Melle Meulensteen. Met Pröpper binnen de lijnen kreeg Vitesse er nog één om de oren van de club van ex-trainer van de Arnhemmers Thomas Letsch.

Vitesse hoopt na de winterstop de weg omhoog te vinden in de Eredivisie. Ook onder Edward Sturing wil het nog niet vlotten, nadat de opgestapte Phillip Cocu de club de rode lantaarn had bezorgd.

Vitesse hervat de competitie op 14 januari met een thuisduel tegen FC Utrecht. Het is nog altijd hekkensluiter, maar heeft FC Volendam (ook 11 punten, doelsaldo van –22 tegenover –25) en RKC Waalwijk (14 punten) in het vizier.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een speler was dit bij PSV. Ook bij Oranje vaak toen een van de beteren. Hoop dat hij weer fatsoenlijk aan het voetballen komt zonder direct weer geblesseerd te raken.

7 januari 2024 om 18:43

In engeland deed hij ook gewoon goed mee, jammer dat het allemaal zo gelopen is, al was het natuurlijk ook geen top voetballer. Wel een behoorlijk goede voetballer

Die gun ik nog wel een aantal jaren plezier in het voetbal, wat een pech heeft hij gehad.

Veel succes weer Davy, laat maar snel weer mooie dingen zien!

Dit voelt een beetje als een gratis wintertransfer.
Net als wanneer buitink straks weer fit is. Is natuurlijk geen hoogvlieger, maar er is nu zo’n groot probleem in de spits, dat hij zomaar in de basis kan staan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren