Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse heeft beet op de transfermarkt en haalt aanwinst uit de Premier League

Laatste update:

Vitesse heeft zich versterkt met Adrian Mazilu, zo laat de club weten via de officiële kanalen. De achttienjarige rechtsbuiten van Brighton & Hove Albion maakt het seizoen af in Arnhem. De Engelse club betaalde begin deze maand drie miljoen euro om Mazilu over te nemen van FCV Farul.

Mazilu is blij met zijn huurtransfer naar Vitesse. “Dit is een ontzettend mooie kans voor mij. Vitesse is een prachtige club. Natuurlijk hoop ik de komende maanden belangrijk te kunnen gaan zijn voor het team. Ik heb er in ieder geval veel zin in en ga er vol energie voor.”

Ook technisch directeur Bejamin Schmedes is in zijn nopjes met Mazilu’s komst. “De vleugelpositie was een absoluut aandachtspunt. Helemaal met de langdurige blessure van Miliano Jonathans in het achterhoofd. Adrian is een talent en heeft ondanks zijn jonge leeftijd al de nodige ervaring opgedaan. We zijn erg blij dat hij de tweede seizoenshelft bij Vitesse aan gaat sluiten en heten hem van harte welkom.”

Schmedes hoopt voor 1 februari op meer versterkingen. “Daarnaast is het natuurlijk ontzettend fijn om te zien dat spelers als Davy Pröpper, Thomas Buitink en Mica Pinto steeds meer inzetbaar zijn. We hebben de komende maanden echt alles nodig.” Met Mazilu krijgt trainer Edward Sturing een linksbenige rechtsbuiten tot zijn beschikking.

Mazilu kwam in zijn carrière tot dusver enkel uit voor Farul. In 46 officiële wedstrijden voor de Roemeense club was hij goed voor 9 doelpunten en 4 assists. Met Fazul werd Mazilu vorig seizoen voor de tweede keer in de Roemeense voetbalgeschiedenis kampioen.

Dit seizoen speelde Mazilu 25 officiële wedstrijden voor Fazul, waarin hij goed was voor 1 doelpunt en 2 assists. Met zijn jeugdliefde slaagde hij er niet in zich te kwalificeren voor de groepsfase van de Conference League.

Met Vitesse, waar hij door Brighton wordt gestald, gaat Mazilu vechten tegen degradatie. Afgelopen zondag verloor de hekkensluiter van de Eredivisie in de slotfase van Feyenoord (1-2). Vrijdagavond wacht om 20:00 uur een belangrijk uitduel met PEC Zwolle.

Is Adrian Mazilu een aanwinst voor Vitesse?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk persoonlijk dat Vitesse al klaar is. Echt tergend zwak deze ploeg, bijna bizar. Bij Groningen vorig jaar zag je het aankomen en ik denk zelf dat Vitesse er gewoon achteraan glijdt, geen goals in de ploeg en al helemaal geen defensie. 13 goals gemaakt tot nog toe is erbarmelijk. Zonde want met Bony, Mount, Baker, Janssen, Buttner door de jaren heen best kleur gegeven aan de ED. Hopelijk volgt geen faillissement.

22 januari 2024 om 17:13

Ben het met je eens ik hoop dat Vitesse erin blijft maar er zit echt geen spel in het is de bal naar voren schieten en hopen dat die goed valt. Er is ook niet echt ruimte om versterkingen te halen in de winter waardoor alle hoop nu op talenten komt te liggen die nog niks bewezen hebben. Jaren terug was het trainingscomplex ook vernieuwd en werd er gezeg dat er veel aandacht op de jeugd kwam te liggen waar blijven die spelers? Manhoef is de enige die een goede indruk maakt en Visser vond ik tegen Utrecht ook wel leuk invallen maar verder valt het vies tegen.

22 januari 2024 om 17:41

Jeugd komt er aan maar heeft tijd nodig. Onder 18 is een goede lichting. Kijk bv maar naar egbring.

Oprechte vraag he. Heeft vitesse geen eigen jeugd? Ik zou als vitesse nu eigen jeugd kans geven en gaan bouwen aan een team.

22 januari 2024 om 17:38

Die hebben ze wel, maar komen op enkele na niet in aanmerking voor het eerste elftal. Ze zijn simpelweg niet goed genoeg.
Spelers die bij het basiselftal horen: Million Manhoef en Enzo Cornelisse
Spelers die aanmerking komen: Gyan de Regt. Andy Visser, Giovanni van Zwam,

22 januari 2024 om 17:56

Oprechte antwoord is dat er tegen Feyenoord 8 spelers uit de eigen jeugd meededen.

22 januari 2024 om 18:00

Ok ja wist ik niet hoor. Alleen maar mooi zoveel jeugd

22 januari 2024 om 18:36

Meestal als er zoveel jeugd instaat, is dat niet uit luxe.

22 januari 2024 om 18:47

En nog 3 op de bank zaten

22 januari 2024 om 19:06

Nee ik weet het financieel kan vitesse niet veel. Maar daarom vind ik dit niet logische huur dan een speler die er meteen staat. Of spaar je geld tot de zomer en doe dan wat

22 januari 2024 om 22:14

8 spelers uit eigen jeugd, wel beetje vertekend beeld als je Room en Van Ginkel meetelt, dat bedoeld hij denk ik niet op de vraag of er geen eigen jeugd is. Dan spelen in principe alleen Manhoef en Cornelisse standaard basis.

22 januari 2024 om 22:58

Grootste probleem van onze jeugd. De grote 3/4 ploegen.

Vorig seizoen werd de o-16 bijna lachend kampioen. Degradeerde in eerste wedstrijd de jeugd van Ajax tot een stel amateurs. Echt, wat een ploegje was dat.

Eindresultaat. Veruit je beste jeugdspeler sinds jaren gaat naar PSV, een verwend nest gaat naar Duitsland, 2 trekken er naar Ajax, 1 naar AZ en 1 naar Feyenoord. Weg gouden lichting.

22 januari 2024 om 21:57

Er zijn al wat antwoorden op gegeven, maar voor extra context is het ook lastig dat veel van de eigen jeugd dan meteen sterkhouder moet zijn omdat de rest zo door de mand valt, en dat is simpelweg niet realistisch om te vragen van je jonkies.

Anderzijds zijn veel succesvolle jeugdelftallen van Vitesse ook een slachtoffer geworden van dat eigen succes. Er zijn daar na kampioenschappen erg veel spelers weggepakt door de traditionele top drie, waardoor ook in de jeugd elke keer je sterkhouders (dan wel meest talentvolle spelers) wegvallen. Dit bedoel ik overigens niet als commentaar richting de traditionele top drie, want uiteindelijk doet een ieder dit op een niveau, maar uiteindelijk hou je daardoor niet al te veel over (vooral als je vanwege de overname ook al langere tijd geen contracten kan bieden die ook maar het kleinste beetje concurreren met dat soort teams).

Vreemd dit, ga je iemand huren van 18 hirem voor de bank terwijl je geen geld hebt voor versterkingen. Nu gaat ie banken achter Manhoef, haal dan een echte aanwinst bijvoorbeeld op rechtsback

22 januari 2024 om 19:04

Daarom ik snap dit ook niet echt. Vitesse zit financieel toch best krap. Maar even vraag hoe zien jullie als supporters de toekomst van de club? Ze kunnen er in blijven en dan? Of degraderen en opnieuwe gaan bouwen met vooral jeugd en paar er varen jongens er om heen? Of is het gedaan met de club bij degradatie?

23 januari 2024 om 07:51

Plan A: Overname van Perry gaat door, dan kunnen we nog steeds degraderen, maar dan heb je nog steeds overlevingskans. Echter gooi je je ziel dan weer in handen van een buitenlandse investeringsmaatschappij.
Plan B: Ook wel Plan Arnhem genoemd. Vermogende Arnhemmers steken geld in Vitesse om de club overeind te houden. Als je degradeert ben je minder vermogend dan met Perry, maar kun je wel zelf bouwen (met eigen jeugd) aan een nieuw Vitesse en behoud je je ziel. Zal langer duren om terug te keren naar de eredivisie.
Grootste struikelblok: huur van het GelreDome. Die huur is zo hoog, hoger dan het gemiddelde budget van een KKD club…
Ik persoonlijk hoop op Plan Arnhem. Eigen ziel terug en dan maar KKD met (lokale) eigen jeugd, dan heb ik in ieder geval weer een club waar ik trots op kan zijn, want eigen schuld dikke bult, wat heeft Vitesse er een zooitje van gemaakt!

23 januari 2024 om 15:24

Dat snap ik ja dat je voor plan 1 kiest zal ik ook doen ja

24 januari 2024 om 18:51

Nee, plan 2! Weg met die Amerikaan en onze eigen identiteit terug, liever KKD dan weer je ziel verkopen!

Tja.. Benieuwd wat die jongen kan. Vitesse heeft dankzij het extreem langdurige onderzoek van de KNVB nu al 4 transferperiodes geen spelers kunnen kopen. Werkt niet echt mee.
Hopelijk heeft deze jongen een leuke individuele actie.

Een jongen van 18 gaat Vitesse natuurlijk niet redden. Denk dat Vitesse op dit moment meer heeft aan wat ervaren vechters.. Er zijn er een paar in Nederland die weinig aan spelen komen waar Vitesse meer aan heeft. Daarnaast zou Ik zou bij Feyenoord aankloppen voor van der belt . Bij Utrecht voor labyad bij Twente voor van wolfswinkel .

23 januari 2024 om 08:16

Ervaring kost geld en dat heeft Vitesse niet… daarnaast is het heel moeilijk om spelers naar Arnhem te lokken. Wat heb je ze te bieden dan? Je staat stijf onderaan met voetbal waar je ogen zeer van gaan doen. Ook buiten het veld is het heel erg onrustig met financiële perikelen… het gaat heel moeilijk worden deze negatieve spiraal te doorbreken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren