Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Davinson Sánchez draagt met treffer bij aan overtuigende zege Galatasaray

Laatste update:

Galatasaray heeft gedaan wat het moest doen in de strijd om de Turkse landstitel. De ploeg van trainer Okan Buruk won met 0-3 van Ankaragücü. Kerem Demirbay en Davinson Sánchez zorgden al binnen een kwartier voor een 0-2 voorsprong en vlak voor rust schoot Mauro Icardi een penalty binnen. Dankzij de zege staat Galatasaray nu weer eerste met twee punten meer dan Fenerbahçe.

Bij Galatasaray moest Hakim Ziyech nog altijd verstek laten gaan wegens een blessure. Wel was er andermaal een basisplaats voor Dries Mertens, die op 10 stond achter Icardi. Tetê (rechts) en Kerem Aktürkoglu bestreken de vleugels, terwijl voormalig Ajacied Sánchez in het hart van de verdediging naast Victor Nelsson stond.

Galatasaray schoot uit de startblokken in de hoofdstad van Turkije. Nadat de ploeg van Buruk een kans van Renaldo Cephas overleefde, was het even later aan de andere kant wel raak. Mertens slingerde een hoekschop tot bij de tweede paal, waar Demirbay vrij kon inkoppen en dat succesvol deed. De Turk zag zijn inzet via de onderkant van de lat binnenvliegen: 0-1.

Amper een minuut later sloeg Galatasaray opnieuw toe. Tetê zette een uitstekende actie in aan de linkerkant en gaf vervolgens scherp voor. Aktürkoglu was net te laat om binnen te prikken en dus leek het gevaar voor Ankaragücü geweken. Niets bleek echter minder waar. Na enkele fraaie korte combinaties gaf Baris Yilmaz voor richting de penaltystip, waar Sánchez kalmpjes binnenschoof: 0-2.

Ankaragücü was simpelweg niet opgewassen tegen dit Galatasaray en kwam nog dieper in de problemen toen Galatasaray-huurling Kazimcan Karatas Mertens lomp onderuithaalde. De arbiter floot voor een strafschop, die door Icardi keurig in de linkerhoek werd geschoten: 0-3.

De spanning was wel uit het duel, al probeerde de thuisploeg uiteraard nog iets te forceren. Via Ali Kaan Güneren kwam het redelijk dichtbij, ware het niet dat Fernando Muslera liet zien een uitstekende doelman te zijn. Güneren kreeg niet veel later opnieuw een kans, maar ook ditmaal was het niet raak. Hij schoot naast.

Aan de andere kant kwam ook Tetê nog dichtbij. De Braziliaan moest echter toezien hoe doelman Bahadir Han Güngördü prima redding bracht. Galatasaray kwam nooit meer serieus in de problemen en trok de overwinning op eenvoudige wijze naar zich toe.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekkere overwinning. Eerste helft goed uitgelopen, waardoor we 2e helft achterover konden leunen.

Onze nieuwe Linksback zag er goed uit. Ondangs het slechte veld heeft hij erg goed en zeer stabiel gespeeld. Zonder Toreirra d8 ik dat we het moeilijk zouden krijgen. Maar Berkan en Demirbay hebben het heerlijk opgevangen. Tete was ook goed vandaag, mag ook gezegd worden. Ik denk dat Tete wel goed genoeg is voor GS, alleen het moet er nog uitkomen. BAY weer met een assist, onze Joker. Waarin BAY elke week steeds beter wordt, gaat Kerem Akturkoglu steeds meer achteruit lijkt het wel. Jammer. Zn scorend vermogend en de killerpasses zijn opeens verdwenen. Hopelijk komt het goed met hem. Want Zaha is te wisselvallig. Lijkt alsof die geen zin heeft. Vandaag ook weer. Zoveel aanvallen verprutst door zn laconieke houding.

Maar even een kanttekening aan Davinson Sanches. Wauw, wat een beest is hij. Ook nog eens gescoord. Wat is hij belangrijk voor ons. Ben super blij met hem😬

Al met al, heerlijke overwinning welke dik verdiend is. Op naar do.dag.

Ankaragucu uit, Fener-trainer, slecht veld en dan ga je de rust in met 0-3. Ik heb de eerste helft niet gezien, vanwege voetbal verplichtingen. De tweede helft was op automatische pilot. Dit keer begrijpelijk met de Praag wedstrijd op komst. Ik hoop toch een keer op een wedstrijd waarin wij worden verwend met een monsterzege. Het is ook gewoon belangrijk met de doelsaldo dat eventueel doorslaggevend kan zijn. We hebben alleen nog maar Besiktas uit als moeilijke wedstrijd. Daarna krijgt Fener nog Trabzon uit en Besiktas thuis. Kortom, komen we daar ongeschonden vandaan, dan is kampioenschap 24 binnen handbereik.

Ik vind Zaha overigens niet van het niveau Galatasaray. Ik word helemaal gek van zijn balverlies en foute passes.

18 februari 2024 om 19:13

Echt he die Zaha heeft er geen zin in lijk wel. Bedoel krijgtie enorm veel ruimte Van Ankaragücü, maar leverde elke keer in door slechte pass. Okan moet een gesprek aangaan met hem dat dit niet langer kan.

18 februari 2024 om 19:22

Gesprek aangaan? Gozer is 31, komt duidelijk tekort om structureel en continue te presteren. Momenten voetballer. Net als Kerem. Maar helaas zien we van beide heren erg weinig 'momenten' de laatste tijd.

18 februari 2024 om 19:51

Ja in de zin van of je presteert of je mag weg. Dit mag niet. Hij verdient miljoenen, en dan zo laconiek zijn. Heb het gevoel dat Zaha het wel heeft maar het niet wil laten zien lijkt wel.

18 februari 2024 om 19:14

Zaha speelde vandaag ook tussen de linkerflank en de 10-positie. Een heel ongemakkelijke positie voor hem, dat zag je gelijk. Maar hij is inderdaad wekenlang hopeloos uit vorm. Van Kerem word ik echter ook niet echt warm. We hebben op de linkerflank echt een groot probleem.

18 februari 2024 om 19:21

Bro, zet mij daar en ik steek minimaal 1x een Icardi of Tete met de juiste balsnelheid en richting weg. Hoe kan je zo een kromme pass geven elke keer? Met zoveel ruimte, moet het echt niet uitmaken of je links of centraal staat.

18 februari 2024 om 19:36

Zeg je eerlijk, dit is het sterkste Gala die ik in tijden heb gezien.. minuut 80+ en nogsteeds kort op de man en druk zetten en de 4de wille maken.. zie gala de titel zoiezo pakken ookal is het te vroeg nog om te zeggen.

18 februari 2024 om 19:49

We zijn tactisch erg sterk, met name in de 3e fase. Hoe we druk zetten is echt Europese subtop waardig. Helaas hebben we weinig scorende buitenspelers, waardoor monsterzeges uitblijven. Tete, Kerem, Zaha. De goals en assists blijven maar uit.

18 februari 2024 om 22:03

Nou kerem en zaha scoren gewoon voldoende als je vleugelspelers er 10+ maken en je spits scoort ook.. is gewoon voldoende om de titel te pakken normaal gesproken.

Waar ik mij echt zorgen maakte om puntverlies, was ik vergeten dat wij een tactisch zeer sterke coach hebben in de persoon van Okan Buruk. Zelfs met alle niet-fitte spelers en de wisselspelers in de basis, winnen we hier gewoon heel comfortabel. Köhn had zijn sterke debuut met eigenlijk een assist bekroond ware het niet dat de arbiter om een onbegrijpelijke reden de goal van Icardi afkeurde, om gek van te worden. MOTM Davinson, wat een eindbaas. Speelde als 4, 6, 8, 9 en 10, haha. Hopelijk trekken we dit goede spel door tegen Praag en Antalya.

Heerlijke eerste helft en daar blijft het uiteindelijk bij. Aan de hand vd wissels was het al duidelijk dat hij geen risico’s wilde nemen met de wedstrijd tegen Praag aankomende week.

Tete blijft vooralsnog een enorme vraagteken in mijn hoofd. Hij laat bij vlagen zien dat hij talent heeft en kan ballen, het komt er maar niet uit lijkt het. Ik blijf er bij dat zodra hij meer initiatief neemt, we nog meer kunnen genieten van hem. Tot dusver, ondanks zijn veldspel vandaag, vrij matig. Daarentegen heb ik enorm genoten van het feit dat we eindelijk een originele lb hebben staan op het veld. Een zwaluw maakt geen zomer, uiteraard, we kunnen echter allemaal zien hoe dreigender (!) Gala speelt via de linkerflank met hem. Overigens is ie ook nog eens bestolen van een assist. Dat was absoluut veels te licht voor een overtreding.

Davinson en Demirbay motm

Ik ruik kampioenschap heren! Zoals altijd tweede seizoenshelft begint gs weer te draaien. Dit zijn de maanden van icardi hij gaat los komen en weer 20 doelpunten minimaal aantikken! Gefeliciteerd gs

Okan hoca for president!!!

Heerlijke overwinning. Inhoudelijk niet veel op aan te merken in tactisch opzicht.

Belangrijk dat het moreel hoog blijft. Individueel en collectief. Aankomende pot weer Europees knallen!

Zagen jullie Sanchez ook opeens rcm spelen? XD

Makkelijke overwinning. Eerste helft ff gas gegeven om vervolgens chill zakelijk uit te voetballen. Ik zie Gala het kampioenschap niet weggeven. Fener Thuis in Rams park is altijd kat in het bakkie. Owja die rooie kop
Van emre b, zo mooi om te zien.

Easy win!! Wedstrijd snel uitgespeeld. Geen moment moeite gehad. Jammer dat we geen gebruik kunnen maken van Kohn in de Europa League. Sterk, snel, slim.

Ik heb de wedstrijd niet kunnen kijken maar dit is zeker geen verrassende score. Het is algemeen bekend dat Emre tegen Gala en Fener tegen het mes aan loopt omdat hij niet in staat is om zijn ploegen compact te laten spelen. Heel gedurfd allemaal maar op deze manier heeft hij afgelopen seizoen ook 7 goals geïncasseerd tegen Gala. Waarschijnlijk kan zijn ego het niet verdragen dat hij nog ver staat van zijn gedroomde functie bij zijn droomclubs Fener en Gala. Wellicht dat hij ooit het nationale team kan coachen met hulp van zijn politieke connecties.

Gister werd mij in het Fener-topic gevraagd of ik niet iets zou zeggen over de keeper van Rize die uit de jeugd van Fener komt. Ik heb toen een voorspelling gedaan over wat er vandaag zou gebeuren en voila, ik zat er niet ver naast. Ik kan nu weer de bal terugkaatsen over Kazimcan maar dat doe ik niet, en ik legde gister ook uit waarom. Okan Buruk overwoog bijna om Muslera op linksback te posteren, zo weinig vertrouwen had hij in Kazimcan. We moeten niet raar opkijken dat een tweede keeper van Rize of een Kazimcan steken laten vallen want hier komt die: dit is gewoon hun niveau! Wanneer we dat allemaal gaan beseffen, kunnen we het weer gewoon over voetbal hebben.



18 februari 2024 om 21:04

Eindelijk iemand van de tegenstander die ook eens normaal kan na denken. Het is echt grappig hoe de omgekochte Fenerbahçe Twitter fenomen de meeste fans hersen spoelen. Gelukkig zijn er aantal fans die er doorheen prikken. Feit is Fenerbahçe heeft de meest onsuccesvolle voorzitter ooit in de geschiedenis. Dus wat doet hij? Lekker de boel opfokken zodat de Fenerbahçe supporters niet meer echt op de uitslagen letten maar op die van ons. Het is echt zo triest geworden allemaal en het niveau daalt met de week. Over de wedstrijd. Gala heerlijk uitgevoetbald geen moment in de problemen gekomen. Ook duidelijk vandaag weer waarom kazimcan geen kans meer kreeg van Okan.

18 februari 2024 om 22:05

Ik denk dat wij elkaar verkeerd begrepen hebben. Mijn punt was juist hetgeen wat jij zo mooi schetst: deze spelers zijn gewoon slecht. Hetzelfde geldt voor Okan, Taylan, Emre en dus Kazimcan. Het is dus niet raar dat deze spelers slecht voor de dag komen als ze tegen Gala of Fener spelen. Dat het zo wordt uitvergroot en dat mensen het opeens nodig vinden om de voorzitter van Samsun erdoor te interviewen vind ik gewoonweg belachelijk. Daarmee versterk je deze vieze beschuldiging gewoon. Verder ben ik het nog steeds oneens met je punt dat Belhanda altijd minder serieus tegen ons speelt, maar heb ik alleen bij hem .

Zakelijke overwinning van Gala. Jammer dat in de tweede helft de score niet uitgebouwd wordt, een flinke doelsaldo is ook wel leuk. De nieuwe linksback Köhn heeft een goede indruk achtergelaten. Hij deed het prima! Kerem A. zou wat rust moeten krijgen, hij doet zijn best maar is wel uit vorm. Op naar het kampioenschap!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren