Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cocu neemt afscheid van Braziliaans international na deal van 12,5 miljoen

Laatste update:

Josef de Souza verlaat Fenerbahçe, zo maakt de Turkse grootmacht donderdagmiddag bekend via de officiële kanalen. De Braziliaanse middenvelder maakt de overstap naar het Saudisch Al Ahli, waar hij zijn handtekening heeft gezet onder een driejarig contract. Met de transfer van de 29-jarige middenvelder is naar verluidt 12,5 miljoen euro gemoeid.

Door zijn vertrek komt er voor Josef een einde aan drie jaar Fenerbahçe. De controlerende middenvelder werd in 2015 door de werkgever van Phillip Cocu voor acht miljoen euro opgepikt bij São Paulo en kwam in de afgelopen seizoenen tot 136 wedstrijden namens in Turkse dienst, waarin hij goed was voor 16 doelpunten en 6 assists.

Josef, drievoudig international van de Goddelijke Kanaries, is na Giuliano (Al-Nassr) en Fernandão (Al-Wahda) de derde Braziliaan die deze zomer van Fenerbahçe naar Saudi-Arabië verkast. Tegenover hun vertrek staat de komst van onder meer Michael Frey, Berke Özer, Baris Alici, Islam Slimani, Ferdi Kadioglu en André Ayew.

Een goede deal voor Fenerbahçe?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is dit nou de opmars van de Saoedische clubs of de val van de lira die deze transfer doet realiseren.

23 augustus 2018 om 18:03

Alle Turkse clubs zitten met de FFP, en voor de Saoedi’s met geld is de Turkse competitie een goede vijver om in te vissen, aangezien de echte toppers die willen cashen liever naar China gaan. Win-win voor iedereen.

23 augustus 2018 om 18:41

Ze maken 5.5m winst op hem en volgens Cocu past hij niet in zijn plannen. Mooi meegenomen dan, toch ?

24 augustus 2018 om 23:43

je vergeet zijn salaris

23 augustus 2018 om 19:24

Er wordt gewoon betaald in Euro’s of Dolars dus de val van de Turkse Lira heeft er niks mee te maken.

Da's mooi. Van dat geld kunnen ze ons volgens geruchten weer verlossen van Ramselaar. Kunnen wij dat weer gebruiken voor een nieuwe versterking op het middenveld.

23 augustus 2018 om 18:04

Is Ramselaar meer een 8 of een buitenspeler? En zijn deze geruchten serieus? Ik ben niet echt een PSV-volger, vandaar deze vragen.

23 augustus 2018 om 18:10

Meer iemand voor links of rechts op het middenveld. Onder Cocu heeft Ramselaar vaker niet dan wel een basisplaats gehad, dus of je er blij mee moet zijn.........

Het stond gisteren in de wandelgangen (Sabah), dus of het betrouwbare informatie is valt nog maar te bezien.

23 augustus 2018 om 18:10

meer een 8, is ook geen goaltjesdief maar meer de persoon die de assist geeft en het spel verlegd

23 augustus 2018 om 18:17

Laat gutierrez dan maar komen.
Lijkt mij een win win win

Het gaat je goed Souza! Speelde altijd met zijn hart voor Fenerbahce. Jammer dat hij net de gene is die moet vertrekken. De situatie waar we ons nu in bevinden liet niet anders toe. Het enige positief lichtpuntje is dat we zijn verlost van Topal-Souza middenveld.

Nu nog een nummer 10, een rechtsback, een creatieve box to box middenvelder en een linksbuiten ervoor terughalen.

23 augustus 2018 om 20:16

Met andere woorden, een half elftal halen?

25 augustus 2018 om 04:06

Helaas wel ja...

Ik snap niet hoe Fener het voor elkaar krijgt om ruim 20 miljoen te verdienen aan Guiliano en Souza. De ene is een balafpakker en kan voor de rest echt niets en de ander kan hele goede penalty's nemen. Galatasaray pakt slechts 6 miljoen voor Gomis die in Turkije prijs na prijs heeft gepakt (Super Lig + topscorer) en zich helemaal heeft ontpopt in Turkije. Hij is idd al 33, scheelt een hoop, maar kijk bijv. naar een Sow die nog een eenjarig (!) contract had en voor 17 miljoen werd verkocht op 30/31 jarige leeftijd. Of Tosic van BJK voor 5 miljoen naar China.

Kunnen ze mooi ferdi op cam zetten❤️💚🖤

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren