Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cocu komt met de schrik vrij bij eerste competitiewedstrijd

Laatste update:

Phillip Cocu is met Fenerbahçe met een moeizame zege begonnen aan het nieuwe seizoen in de Turkse Süper Lig. De Gele Kanaries kwamen zaterdagavond op eigen veld vroeg op achterstand tegen Bursaspor, maar stelde nog in de eerste helft orde op zaken. Door doelpunten van Giuliano en Souza zegevierde men uiteindelijk met 2-1. Ferdi Kadioglu was door Cocu buiten de wedstrijdselectie gelaten.

Fenerbahçe verloor midweeks in de derde voorronde van de Champions League van Benfica (1-0) en ook tegen Bursaspor liep het aanvankelijk niet voor het team van Cocu. De bezoekers gingen sterk van start en namen na zestien minuten voetballen brutaal de leiding in het Sükrü Saracoglu Stadion. William Troost-Ekong, voormalig speler van onder meer FC Groningen en FC Dordrecht, kopte bij de tweede paal raak na een hoekschop.

De thuisploeg kende zo een valse start, maar een benutte strafschop van Giuliano betekende zes minuten na de openingstreffer van Troost-Ekong alweer de gelijkmaker. Daarna pakte Fenerbahçe direct door: Mehmet Topal legde de bal na precies een half uur voetballen met het hoofd klaar voor Souza, die vervolgens van dichtbij de 2-1 op het scorebord kon brengen.

Vlak na rust ontsnapte Fenerbahçe. Arbiter Halil Umut Meler wees naar de stip na een overtreding op Allano Lima, maar die beslissing werd na raadpleging van de videoscheidsrechter uiteindelijk teruggedraaid, doordat een speler van Bursaspor in aanloop naar het moment buitenspel stond. Fenerbahçe had het daarna niet gemakkelijk, maar wist de zege uiteindelijk toch uit het vuur te slepen.

Wordt Fenerbahçe landskampioen van Turkije?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nog steeds een overwinning en daar gaat het toch wel om. Gala is wel beter begonnen maar wie denken jullie dat dit jaar kampioen gaat worden? En denken jullie dat Fener nog wint van Benfica?

11 augustus 2018 om 22:58

Benfica wordt lastig. Althans met deze opstelling. Fener speelde te chaotisch. Er waren geen spelers die op balbezit konden spelen. Was meer drukken en zo snel mogelijk naar voren. Daarnaast waren soldado en ayew net terug van blessures en deze waren ook niet goed.

Waarschijnlijk gaat eljif elmas spelen weer volgende wedstrijd. Dus dan gaat het balbezit wel omhoog. Maar ayew was erg slecht op de flank. Ik ben benieuwd voor wie Cocu gaat kiezen. Liever Valbuena dan deze Ayew. Die overigens wel goed was als spits

Winst is winst. Resultaat is heilig.

Haha, dat klinkt wel als de hand van Cocu. Nipt 2-1 winnen met de samengeknepen billen. Wil hij niet even Luckassen kopen om in deze situaties erin te brengen.

Haha, die VAR is 1 grote grap. 100% penalty door de neus geboord van Bursa in de laatste seconde.

11 augustus 2018 om 22:59

Tevens leek ook de gegeven penalty voor fener buiten de strafschopgebied.

11 augustus 2018 om 23:20

Hoe is dat een penalty? Hij wordt geduwd door de keeper terwijl hij voor een kopbal springt en de bal valt vervolgens op zijn arm terwijl hij het niet eens in de gaten heeft. Absoluut geen penalty.

12 augustus 2018 om 00:01

Ja geduwd door je eigen keeper waardoor Skrtel de bal (onbewust) met zijn arm de bal voor zijn eigen voeten tikt.
Al met al, eigen schuld dikke bult...alleen fluit de scheids niet ondanks de VAR.

En de penalty namens Fener was buiten de 16...Weer VAR maar weer een verkeerde keuze.

Als dit het Ali Koc effect is, dan wordt Fener met 2 vingers in de neus kampioen.

12 augustus 2018 om 00:26

@Fenası Kerim. Je bent wel heel erg triest door meteen Ali Koç erbij te gaan halen. Ik vond het geen penalty en dat vonden de scheidsrechters en de mensen in de studio van BeIN ook niet. De strafschop van Topal was wel een twijfelgeval voor mij. Maar in de herhaling zie je dat hij met 95% van z'n lichaam in de 16 staat, dus voordeel van de twijfel.

11 augustus 2018 om 23:59

Nee man was toch totaal geen penalty. Deed me beetje denken aan Argentinië - Nigeria tijdens het wk dit jaar. Toen Rojo voor de bal ging en de bal tegen z'n arm kwam. Werd ook geen penalty gegeven. Hier springt Skrtel om te koppen en door Volkan valt de bal op zijn arm. Geen penalty wat mij betreft.

Bariş word echt een geweldige voetballer. Elke aanval gaat via jouw flank bij je eerste thuiswedstrijd voor Fenerbahce, je eerste wedstrijd in de Süper Lig en je speelt zo sterk. Zijn eerste kwartier viel wel tegenzmaar na de wisseling van de flanken tussen hem en Ayew ging het al een heel stuk beter.

Ayew, jammer van zijn gemiste kansen. Ik heb nog steeds vertrouwen dat het wel goed komt met hem bij ons.

Overal een zwak Fenerbahce gezien, we begonnen pas met voetballen na een beetje spelen in de tweede helft.

Leuk voor Cocu, veel succes daar in Turkije.

Goal van Bursaspor moest afgekeurd worden. Een duidelijke overtreding op Soldado.

12 augustus 2018 om 00:27

Echt he, maar dat zien de mensen hierboven natuurlijk niet. Ze zien alleen wat hen het beste uitkomt.

12 augustus 2018 om 19:15

jij ziet wel alles

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren