Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cillessen confronteert Milan van Dongen na NEC - PSV: ‘Jij hebt mij uitgelachen’

Laatste update:

Jasper Cillessen heeft zaterdagavond zijn gram gehaald bij Milan van Dongen. De doelman van NEC stopte in de gewonnen thuiswedstrijd tegen PSV (3-1) een strafschop en had na afloop nog een appeltje te schillen met de verslaggever van ESPN.

PSV keek al tegen een 3-1 achterstand aan, toen Luuk de Jong een uitgelezen kans kreeg om de spanning terug te brengen. De spits mocht tien minuten voor tijd aanleggen vanaf elf meter, maar faalde. Na afloop verscheen Cillessen voor de camera.

Het interview begon nog vriendelijk. "Dit is wel een aparte dag ja", aldus een opgewekte Cillessen bij ESPN. "De laatste die ik pakte telde niet en daar heb jij nog om gelachen, dus nu kan ik lachen."

"Daar heeft men om gelachen", haast Van Dongen zich te zeggen. "Jij ook!", antwoordt Cillessen. "Ik heb je podcast gezien. Maar dat maakt niet uit. Nee, ga nou niet terugkrabbelen. Jij hebt mij ook uitgelachen."

"Jij zei dat ik blind de hoek in ging de vorige keer. Maar dat maakt niet uit. Nu heb ik 'm. Dit is niet de eerste die ik pak. Ik heb er ook een keer een van Lionel Messi gepakt, dus het kan slechter. Maar ik geef toe: het is niet mijn specialiteit."

"Ik zei tegen Luuk de Jong: 'Drie keer is scheepsrecht'", aldus Cillessen. "Ik wachtte en ging vol naar rechts. Dan is dit wel lekker. Het was even wachten of er geen verkeerde inlopers waren, maar hij telde."

Cillessen geeft aan dat hij een jaar geleden 'vrij diep zat'. "Ik heb privé wat problemen gehad en dat heeft zijn weerslag gehad. Dan ga je rare dingen doen op het veld, helaas. Maar ik heb veel mensen gesproken en dingen positief afgesloten."

Door de overwinning van NEC komt er een einde aan een lange reeks ongeslagen wedstrijden voor PSV. Op 24 januari vorig jaar, 432 dagen geleden, verloren de Eindhovenaren voor het laatst een wedstrijd in de Eredivisie tegen FC Emmen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind het toch vervelend hoe hij hier op reageert , maar goed.. typisch..

30 maart 2024 om 18:49

Iedereen mag wat over hem zeggen maar als hij wat terug zegt is hij een sneu mannetje of een naar mannetje

30 maart 2024 om 18:50

Hij reageert als een kind van 16, niet als een volwassen van van 34... echt niet om aan te gluren die verontwaardigde attitude constant.

30 maart 2024 om 18:57

Ik ben het hier mee eens. Ik vind Cillesen ook een naar mannetje. Maar in de media denken ze ook alles te kunnen zeggen en daar niet verantwoordelijk voor gehouden te worden. Het zou Van Dongen dan sieren om het toe te geven i.p.v. zich te verstoppen achter 'men'.

30 maart 2024 om 18:58

Precies dat. Je mag als voetballer helemaal kapot gemaakt worden, maar als je erop reageert ben je een klein kind. Jeag er best wat avm zeggen vind ik

30 maart 2024 om 19:03

Je mag overal wat van zeggen, maar praat dan als een volwassen man en niet als een puber.

30 maart 2024 om 19:09

Goaltjehoor! Het is de manier waarop. Cillessen lokt, met zijn enorme minderwaardigheidscomplex en dus elke keer het tonen van vergeldinsdrang in dit soort reacties, juist uit dat hij niet serieus genomen blijft worden. Sla iemand jolig op zijn schouder, zeg met een grote lach Ha-Ha en jij de vorige keer nog lachen he ouwe reus. Maak er gewoon een lolletje van. En zie daar, mensen zullen je een stuk serieuzer nemen als je jezelf niet zo serieus neemt. Die aangebrande houding van Cillessen altijd zorgt er juist voor dat mensen hem niet serieus nemen.

30 maart 2024 om 19:23

Dus je moet maar over je heen laten lopen en het accepteren dat iemand je uitlacht dat je zelden een penalty stopt. Niks te maken met leeftijd maar met motivatie en logica

30 maart 2024 om 19:46

@Kuna_Mila Hahaha, dit is echt het grappigste wat ik lees vandaag.. 80% van de mensen hier op dit forum gedraagt zich als een kleinkind.. Jij met je reactie is het toonbeeld daarvan! Verder kijken is echt lastig voor veel mensen..

30 maart 2024 om 19:54

Ik vraag me af wat je dan precies als reactie van een kind van 16 ziet. De vorige telde niet, daar heb je toen nog om gelachen. Hij benoemt slechts feiten. En Milan schiet in de verdediging.

30 maart 2024 om 20:10

Goed verhaal, goed verhaal ja...Volwassen mensen gaan daarboven staan. Dit is van het niveau 'ik mocht vorig jaar niet op jouw verjaardag komen toch? Dus ik nodig jou ook niet uit'.

30 maart 2024 om 20:11

@inkemontana je hebt gelijk, maar niet iedereen kan dat he. Ik vind het op zich nog wel meevallen en Perez deed nog wat olie op t vuur. Ik zou t ook niet kunnen ik zou er elke keer vol tegen in gaan. Maar ik ben dan helaas ook geen betaald voetballer

30 maart 2024 om 20:31

@goaltjehoor! Precies en in het artikel halen ze weg dat perez tegen hem zegt dat die door moet gaan terwijl die er eigenlijk al klaar mee is.
Het is heel jammer dat het artikel jiet het hele verhaal laat zien waardoor je obv het artikel een negatief beeld van cillensen krijgt terwijl die er eigenlijk heel vrolijk bij staat.

30 maart 2024 om 20:40

@Kuna_Mila Zo kun je ook het gedrag van analisten of presentatoren beoordelen. In dit geval gaat de laatstgenoemde groep als kleuters lachen omdat iemand die op het hoogste Nederlandse niveau een penalty niet stopt.

Maar o wee als ze worden aangesproken op dit soort reacties.

Laten we het gewoon over voetballen hebben in plaats van al die overdrijvingen en dat populaire gescoor in de media.

30 maart 2024 om 20:45

@willem, daar kun en mag je ook wat van vinden. Dat is evengoed kinderachtig.

30 maart 2024 om 22:07

Het ventje pakt een keer een pingel, maar al die andere flaters mag niet over gesproken worden?? Beetje zelf kritiek mag je wel hebben toch. Dat die dan van alles luistert om naderhand nog zijn gelijk te willen halen is al triest imo

30 maart 2024 om 19:03

Zou hij een schriftje hebben waarin hij precies bijhoudt wie er allemaal iets onvriendelijks over hem heeft gezegd? Blijkbaar mogen journalisten alleen maar complimenten uitdelen.

30 maart 2024 om 19:11

Dat is natuurlijk onzin. De meest ongefundeerde kwats staat tegenwoordig meteen op de voorpagina. Dus ze denken juist dat ze alles mogen zeggen tegenwoordig. Maar dat dit een kinderachtige reactie is staat buiten kijf.

30 maart 2024 om 20:54

Hij neemt het voor zichzelf op. Niets mis mee

31 maart 2024 om 06:00

Ik vind dit wel makkelijk in zijn geval en dat je het ook best een keer om mag draaien. Die gast krijgt al jaren van alles en iedereen van alles over zich heen omdat hij in de eredivisie geen penalty stopt, mag hij dan ook, op een redelijk nette manier zoals dit in mijn ogen was, een keer iets terug zeggen. Wat moet hij dan doen, alleen maar alle ongenuanceerde onzin die iedereen over hem roept over zich heen laten komen en dat zelf gelaten in een hoekje over zich heen laten komen?

Of het handig en slim is weet ik niet, hij heeft al niet het beste imago van alle eredivisie spelers en dan helpt dit natuurlijk niet mee maar ik kan het me vanuit zijn perspectief best voorstellen.

30 maart 2024 om 19:34

Mwah, iedereen valt weer over Cillessen heen, maar dit doet die gewoon netjes. Hij is eerlijk over wat die zelf fout doet in het veld en dat penalty’s niet zijn specialiteit zijn, ondanks dat er genoeg keepers rondlopen in de eredivisie die er minder hebben gestopt. Vond hem aan het begin ook een verschrikkelijk ventje, maar vind echt wel dat hij zich persoonlijk heeft ontwikkeld tot een zelfkritische eerlijke vent. Blijft alleen makkelijk scoren voor de media om hem altijd aan te pakken

30 maart 2024 om 19:59

Ja, misschien kan hij een praatgroepje starten met Courtois en Waterreus.

30 maart 2024 om 22:04

Dat ook de reden dat velen hem uitkotst

Ach ach ach, wat is het toch een klein kind. Wees gewoon blij met je prestatie ipv altijd weer die ouwe koeien uit de sloot halen.

30 maart 2024 om 19:06

Haha idd, die man heeft zo'n enorm minderwaardigheidscomplex en daarom altijd zo'n vergeldinsdrang wanneer hij iets goed doet dat het heel sneu overkomt altijd. Hij heeft zelf alleen niet door dat juist dit gedrag ervoor zorgt dat mensen hem niet serieus nemen, waar hij vervolgens zijn minderwaardigheids gevoel weer van krijgt en zo beland je dus door eigen gedrag in een leuke vicieuze cirkel.

30 maart 2024 om 19:08

Dus jij wilt dat iemand een beetje hypocriet moet gaan staan te doen?

Nee, hij is altijd het pispaaltje. Is het niet door de verschrikkelijke Sneijder en Van der Vaart (die op de leeftijd van Jasper al aan het rentenieren waren - met hun "topsport mentaliteit". Dan wordt er wel weer lacherig gedaan dat je nooit een penal stopt ofzo.

Waarom als zo'n janlul je om de week belachelijk loopt te maken. Moet je na een overwinning opeens popie jopie gaan doen met zo'n gast? Die Cillessen heeft groot gelijk. Hij staat daar niet voor de kijkcijfers van zo'n verslaggever die je de ene week top en de andere week niks vind afhankelijk van wat hem het beste uitkomt.

30 maart 2024 om 19:37

In het begin maakte hij het er ook wel echt naar. Erg bijdehand en niet zelfkritisch toentertijd. Nu is die echt het tegenovergestelde geworden, maar daar lijkt niemand het over te hebben. Keept ook gewoon een uitstekend seizoen. Had je mij 10 jaar geleden verteld dat ik het ooit voor hem zou opnemen, zou ik je voor gek verklaren. Maar de hetze is nu gewoon zwaar onterecht

30 maart 2024 om 20:12

Precies en zoals hij zelf ook aangeeft heeft hij prime zwaar gezeten en met een hoop mensen gepraat, misschien heeft hij hier ook zijn lering uit getrokken. Daarbij inderdaad mag iedereen alles roepen en op alle manieren maar als cillissen het doet mag het niet.

Hij neemt alles zo ontzettend persoonlijk. Goed gepakt wees er blij mee, laat het gaan.

30 maart 2024 om 18:51

Goed gepakt? Ook wel heel matig ingeschoten.

30 maart 2024 om 19:22

Ze zeiken hem ook constant persoonlijk af. Dan mag hij best eens zijn gram halen. Ik vond het een prima interview van iemand erg op zichzelf is(ben ik ook) en daardoor constant het doelwit is.

30 maart 2024 om 20:42

Omdat de media het ook een tijd lang continu persoonlijk heeft gemaakt. Je kan het laten gaan, maar je kan ook een keer een presentator of analist aanspreken op z’n populaire gedrag

heel eng, dat zijn de gevaarlijkste. Jappie laat zichzelf weer van z’n beste kant zien

30 maart 2024 om 19:06

Ik vind die Milan ook maar een eng ventje. Glad, matig in zijn werk en zit er alleen vanwege zijn vader. Echt zo'n gevalletje waarvan ik denk, lekker doorselecteren Espn.

30 maart 2024 om 19:24

Inderdaad zeg, tegen de tijd dat die een zin of vraag heeft afgemaakt heb ik gewoon de vaat uitgeruimd, koffie gezet en m'n ontbijt klaargemaakt.

Man wat een titel weer. Ze hadden een leuk gebbetje en bij voetbalzone zien ze er gelijk een Privé-achtige artikel in.

30 maart 2024 om 20:45

Anders klikken we niet en alles wat neigt naar vreemd gedrag van Cillessen moet compleet worden uitgemolken. Zie ook hier tal van reacties van mensen die vinden dat je alles maar moet slikken van o.a. presentator die precies nul recht van spreken heeft.

Jasper heeft altijd zo'n zwaar leven. Lees dat toch allemaal niet, jongen. Geniet van je carrière gewoon.

Wat is die Cillessen toch constant op z'n pik getrapt zeg. Vindt zichzelf volgens mij echt geweldig, hij is ook gewoon ruk met penalty's stoppen. Dan stop je er een keer één nou knap!

Prima om te benoemen, ben zelf ook verre van fan van die Van Dongen..

Wel kleine tip aan Jappie.. Let is gooooo

Aardige eredivisiekeeper, vervelend mens. Doet me qua karakter een beetje denken aan Courtois. Die is ook altijd zo verongelijkt.

30 maart 2024 om 19:35

Ik vind Jasper ook een kwal, maar hij wordt in de media wel onevenredig aangepakt. Hij wordt wel erg hard aangepakt vergeleken met andere spelers.

Een mag hij ook een keer even zijn gram halen...
Mooi voor die jongen..

Er lopen zoveel types met nare maniertjes rond.. Cil is alleen makkelijk op de kast te krijgen. Nu mag hij ff

30 maart 2024 om 18:52

Precies. Gram halen mag ook best een keertje. Als profvoetballer ben je natuurlijk een publiek figuur en hoort kritiek erbij, maar je gram halen moet dan ook zeker mogen. Helemaal prima en weer door.

30 maart 2024 om 20:14

En het mooie met zon kramer lopen ze allemaal weg en is een toffe peer.

Ah joh, wat zit iedereen weer lekker zuur te wezen. Als voetballer krijg je altijd commentaar van alles en iedereen over je heen en dat moet je dan "maar slikken". Dat-ie nu z'n gram haalt en daar wat van vindt mag hij toch lekker uiten.

Vond het een nogal misplaatste toon. Hij houd een keertje een slecht ingeschoten penalty en gaat gelijk doen alsof alle kritiek over zijn penalty's onterecht was.

30 maart 2024 om 20:49

“Maar ik geef toe: het is niet mijn specialiteit” - letterlijk Cillessen zijn woorden, dus dat laatste klopt totaal niet

Goh, hoe zou het toch komen dat velen Cillesen onsympathiek over vinden komen?

30 maart 2024 om 19:00

Omdat hij een belangrijke penalty stopte tegen jouw club, komt hij onsympathiek over? Je weet toch wel dat dat de supporters van de club die jij support in het verleden vaak werden vergelijken met een zwart kuikentje met een witte schaal op zijn hoofd? Enig idee waarom jullie daarmee werden vergeleken?

30 maart 2024 om 19:10

Heb je het interview met Jasper wel gezien vraag ik mij nu af. Het heeft niet veel te maken met mijn clubvoorkeur hoor, ik was ook de eerste om NEC en NEC supporters te feliciteren met een prima overwinning, bij het live commentaar en bij het resumerend artikel over NEC-PSV. Dat Calimero-verhaal vond ik trouwens altijd wel grappig en in de kroeg om de hoek noemden ze me lampie, ik kan er niet mee zitten want het hoort er een beetje bij.

30 maart 2024 om 19:04

Omdat ze onder meer in Eindhoven en Rotterdam aan alles wat ook maar het Ajax-stempel heeft een enorme teringhekel hebben en je daarnaast nog altijd heel veel mensen hebt die elkaar blindelings napapegaaien?

Prima dat ie een keer z’n gram haalt. Er is de afgelopen 1,5 jaar werkelijk waar alles over hem gezegd. Van dat ie een naar mannetje was (gebaseerd op een uitspraak van Van der Vaart) tot dat ie niet kon keepen en NEC hem maar bij het grof vuil moest zetten. Ook de situatie met zijn kind werd erbij gehaald dat zou bewijzen dat Cillessen een lulletje was, wat ik persoonlijk nog het allerlaagste vond. Als je maar lang genoeg doortreitert kan je zo’n reactie verwachten. Godzijdank hebben ze bij NEC hun hersencellen wel gebruikt en gewoon aan hem vastgehouden en je ziet waar het toe leidt. Dankzij Cillessen staat NEC in de bekerfinale en weet het een ongenaakbaar PSV de eerste nederlaag sinds weet ik veel wanneer toe te brengen.

Kom op, mensen! Prima gekeept van Cillessen. Kan zo mee naar het EK. Ere wie ere toekomt!

Ik snap de reactie van Cilessen wel. In dit geval moet Milan van Dongen zelf eens toegeven dat hij kritiek had en nu ongelijk had. Er wordt nu vooral gewezen naar de reactie van Cilessen, maar in dit geval snap ik wel dat hij even zijn gram haalt.

30 maart 2024 om 19:00

Milan kronkelde er ook vrolijk op los, maar daar hoor je dan weer niemand over.

Ik snap cillessen wel. Verslaggevers mogen alles uitkramen, dan mag hij best een keer terugslaan.

Hij keepte vandaag geweldig. Daar gaat het om en niet om de emoties.

Verschrikkelijk vervelende kleuter.

Tegen Pepi oplopen om vervolgens al een stervende zwaan naar de grond te gaan en daarna dat handgebaartje nog, gadverdamme..

Grappig dat gastjes als een Milan van Dongen alles maar mogen roepen, maar dat als Cillessen hem van repliek dient, hij in eens een zielig mannetje is. De huidige maatschappij in een notendop.

Beste Jasper, ik lach nog steeds hoor. 1 zwaluw maakt nog geen zomer hè!

Terecht dat hij zo reageert. Over Cillessen word (te) vaak negatief gesproken en wat lacherig gedaan . Hij laat al maanden zien solide te keepen. Ik gun hem zijn sportieve vraak en het zou Van Dongen sieren als hij dat moment ook zou toegeven.

Echt álles aan die Cillessen vind ik gruwelijk irritant. Dit interview is ook weer tenenkrommend. Zo'n naar mannetje wil je toch ook gewoon niet in je selectie hebben?
Ben gewoon blij met de overwinning en dat je een belangrijke rol hebt kunnen spelen door iets te doen wat je eigenlijk nooit doet. Lach daar mee en ga er positief mee om i.p.v. je gram te willen halen.

30 maart 2024 om 20:10

Tja spelers als Tannane, Schone en Dost lopen/liepen met Cillessen weg en dat zijn echt allesbehalve spelers die mensen naar de mond praten. Maar jij zal het met al je afgunst ongetwijfeld beter weten.

30 maart 2024 om 20:17

Weet je wel wat het woord afgunst betekent? In dat geval mag je mij eens uitleggen waarom ik in vredesnaam afgunst zou koesteren richting Cillessen?! Vind ik hem irritant? Ja en dat is een enorm understatement. Niet sinds gisteren of vorige week, maar sinds zijn eerste paar interviews als eredivisie speler. Ligt dat aan mij? Misschien, al denkt 90% van voetbalvolgend Nederland er nét zo over. Zou er dan misschien toch iets zijn met die gozer wat anderen enorm tegenstaat? Iets dat een supporter met nec ondergoed zoals jij niet ziet?

30 maart 2024 om 20:24

Afgunst is inderdaad niet bewezen.

Dat je als 35 jarige op een vrije zaterdagavond in ‘booming Sittard’ iemand die je niet kent probeert te analyseren op basis van een paar interviews en zonder directe interactie of getuigenissen rondtoetert dat je hem sowieso niet in je selectie wilt hebben, is ook niet perse afgunst. Bijzonder sneu is het wel.

30 maart 2024 om 20:32

“ Afgunst
1) Animositeit 2) Broodnijd 3) Chagrijn 4) Haat 5) Hak 6) Jaloersheid “

Een aantal van deze definities lijken me uitstekend van toepassing als je zegt iemand nooit in je selectie zou willen hebben die je totaal niet kent en gewoon een goede keeper is. Ook nog een naar mannetje, heb je dat helemaal zelf kunnen bedenken of lekker overgenomen van een niet nader te noemen analist die zeer regelmatig onzin uitslaat?

En 90% van voetbalvolgend Nederland denkt er net zo over ja? Heb je daar ook maar enig bewijs of indicatie voor of ben jij zou iemand die denkt dat als een paar niet bijster intelligente mensen elkaar heel vaak herhalen dit meteen 90% is? Zoals ik zei zijn er ook voldoende mensen in de voetballerij die er anders over denken.

30 maart 2024 om 21:25

Achja, voordat ik het interview had gezien wist ik al dat er weer genoeg reacties zouden staan over dat Cillessen een naar mannetje was. Gozer is uitgelachen omdat hij een penal stopte, die teruggedraaid werd terwijl dat niet had gemogen. Dan mag hij wanneer hij een penalty stopt niet even terugkomen daarop? Nee, dan ben je een vervelend mannetje. Voortaan je lekker laten uitlachen door de media!

31 maart 2024 om 10:19

Het is natuurlijk alleszeggend als je er inhoudelijk niets fatsoenlijks op in te brengen hebt je het persoonlijk probeert te maken. Over sneu gesproken.

31 maart 2024 om 10:22

Chapeau dat je afgunst gegoogled hebt. Nu nog de definities onder de knie krijgen.

Ik heb niets tegen NEC, in tegendeel zelfs. Wel tegen Cillessen en dat mag ik vinden. De tijd om een landelijk en grootschalig onderzoek te starten heb ik niet nee, wat ik wel heb is een luisterend oor en het vermogen om simpel rond te scrollen op bijv deze pagina. Als je dat ook eens zou doen, eventueel buiten Nijmegen en Amsterdam, krijg je een heel ander beeld.

31 maart 2024 om 10:27

Hahaha je begrijpt de ironie niet? Ben je echt zo simpel? Ik maak het persoonlijk? Wat doe jij met je rare opmerkingen over cillesen? Jij kent hem wel of niet, dan maak ik het heel concreet voor je. Lees je teksten eens door man, zo’n extreem bord voor je kop. Haha

30 maart 2024 om 20:58

@Kalou2005 Gewoon iedereen maar lekker alles open en publiekelijk over je laten schrijven en zeggen, en als je dan voor zo’n populaire presentator staat (die eerst je aan tafel bij een van de vele praatprogramma’s vrolijk heeft meegedaan) ja knikken, bedanken voor de complimenten en doorgaan.

Cillessen is vorig seizoen vanaf moment 1 beoordeeld op alles behalve zijn prestaties. De hetze begon met het ‘nare mannetje’-verhaal van superprofs Van der Vaart (lekker juichen voor Ibra) en Sneijder (dansen op een auto) en vervolgens ging men ook nog heerlijk lekker op het hele privéverhaal over z’n kind. Er is zelfs een moment geweest dat VZ een foute uittrap genoeg aanleiding vond voor een heel artikel.

Maar als jij in je werkveld lekker tot aan je enkels wordt afgezaagd en je belachelijk wordt gemaakt, dan lach je vast lekker mee.

We hebben Jasper allemaal terecht uitgelachen. Maakt zijn redding er niet minder op.

Ik heb het interview nog even teruggekeken, maar zo heel raar was het toch niet? Ik vond het storender dat Milan als "journalist" net deed of hij dat niet had gedaan...

Maar uiteindelijk is dit een briesje in een glas water als ik eerlijk ben...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren