Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Chicharito staat voor tien miljoen euro voor overstap naar MLS'

Laatste update:

Javier Hernández is op weg naar de uitgang bij Sevilla. Volgens Marca staat de Mexicaanse aanvaller voor een overgang naar Los Angeles Galaxy, waar hij de opvolger moet worden van Zlatan Ibrahimovic. Wanneer Chicharito daadwerkelijk vertrekt, ziet Luuk de Jong opnieuw een concurrent wegvallen. Eerder deze week werd Munas Dabbur verkocht aan TSG Hoffenheim.

Chicharito kwam afgelopen zomer voor een bedrag van circa acht miljoen euro over van West Ham United. Onder trainer Julen Lopetegui wist de Mexicaan niet te overtuigen. Hij slaagde er niet in om een vaste basisplaats af te dwingen. In alle competities kwam hij dit seizoen niet verder dan veertien wedstrijden en drie doelpunten. Lopetegui heeft bij technisch directeur Monchi aangegeven dat de aanvaller verkocht mag worden en volgens Marca gaat dat binnenkort gebeuren.

LA Galaxy zou tien miljoen euro overhebben voor Chicharito, waardoor Sevilla winst zou maken op de aanvaller. De bal ligt nu bij de Mexicaan. Hij zou nog twijfelen over een overstap naar de Major League Soccer, ondanks dat hij beter kan verdienen in de Verenigde Staten. Deze week werd Dabbur, die afgelopen zomer voor vijftien miljoen euro werd aangetrokken, voor twaalf miljoen euro aan Hoffenheim verkocht. Dat bedrag kan middels bonussen nog met 2,5 miljoen euro oplopen. Met de inkomsten uit de verkoop van Chicharito en Dabbur moet Monchi voor Lopetegui een nieuwe spits zoeken.

Monchi zou de opbrengst van 22 miljoen euro uit de verkoop van de twee aanvallers direct kunnen investeren in de aankoop van een nieuwe spits. De Jong ziet derhalve twee concurrenten wegvallen, maar de Oranje-international moet rekening houden met de komst van een nieuwe concurrent.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor Luukinho zou dat positief uit kunnen vallen. De vraag is dan alleen welke nieuwe spits er binnen wordt gehaald als concurrent

9 januari 2020 om 09:02

Luukinho? Een trampoline heeft nog een betere techniek! Zou pijnlijk zijn als je zowel in Engeland, Duitsland als in Spanje mislukt.

9 januari 2020 om 12:22

Engeland heeft hij een half jaar gezeten. Ik vind dat hij daar een tweede kans zou moeten krijgen. Bij een Burnley bijvoorbeeld. Hij is daar echt wel beter dan een Wood... Maar bij Sevilla wist je van het begin af aan natuurlijk dat het zou mislukken. Een land waar altijd gevoetbald wordt. Dat is niet bestemd voor onze Luuk.

9 januari 2020 om 11:31

Chimy Avila van Osasuna wordt waarschijnlijk de vervanger en dat is echt een aanvaller met meer kwaliteit die ook nog eens beter in het spel van Sevilla past. Schijnt wel een speler met een lastig karakter te zijn, maar is een levensgevaarlijke aanvaller.

9 januari 2020 om 14:58

Heeft me dit seizoen echt positief verrast inderdaad. Goed met Avila als nummer 1 en Luuk als breker tweede spits heeft Sevilla een leukere aanval dan met drie net niet spitsen wat mij betreft.luuk hoeft niet te mislukken. Gewoon voor zorgen dat hij het als invaller fantastisch gaat doen. Bij de meeste clubs zal dat voor hem de ideale situatie worden. Ik zie hem niet eerste spits van Sevilla blijven. Maar het zegt wel wat dat de andere twee spitsen na een half jaar alweer worden verkocht terwijl Luuk geen moment hoefde te vertrekken

Op de korte termijn natuurlijk uitstekend nieuws dat De Jong twee concurrenten, die ik vooraf veel meer kwaliteit had toegedicht dan De Jong, naar de uitgang heeft gedreven. Het lijkt me echter evident dat Sevilla niet helemaal tevreden is met de doelpuntenproductie van De Jong tot dusver. Het ligt dan ook in de lijn der verwachting dat er een nieuwe, geduchte concurrent gaat bijkomen.

9 januari 2020 om 09:47

Ik denk dat we niet zomaar kunnen stellen dat De Jong himself deze twee andere spitsen naar de uitgang heeft verdreven want zo spetterend speelt hij helemaal niet en hij heeft zelf pas 2 doelpunten gemaakt, wat dus nog eentje minder is dan Chicharito. Daarnaast lijkt me dit van Sevilla vooral een manier om fondsen te werven om een nieuwe spits aan te kopen omdat geen van de drie lijkt te voldoen.

9 januari 2020 om 12:01

Luuk heeft gewoon geluk gehad dat die spitsen nu verdwijnen voor zijn ogen, want het komt absoluut niet door zijn ultieme prestaties

Goed nieuw voor Laidback Luuk! Chicarito was bij Real Madrid in het seizoen 2014/2015 heel erg belangrijk. Helaas wonnen we geen prijs maar tot het einde deden we mee voor alles! Ik zal nooit vergeten wat jij voor ons hebt betekent Chicha! Het ga je goed in Amerika

Je zou bijna denken dat het type spits dat ze 3 keer hebben gehaald niet bij hun spel past. De spitsen die ze hebben gehaald bakken er allemaal niets van.al moet ik zeggen, dat het bij Luuk niet door een gebrek aan kansen komt. Die heeft echt een abonnement op voor open doel missen.

Het scoutingapparaat bij Sevilla is de laatste tijd echt slecht bezig op aanvallend gebied. Veelal mismatches en geen goed huwelijk wat eruit voorkomt. Ik hoop echt voor Luuk dat ze vertrouwen in hem blijven houden en hij het eens 20 wedstrijden achter elkaar mag laten zien. Misschien dat hij dan eindelijk is in een flow kan komen.

9 januari 2020 om 11:36

Zeg dat wel. Nu moet ik wel zeggen dat ze, helemaal gezien hun ambitie, op aanvallend vlak wel hele matige aankopen hebben gedaan waar ik sowieso weinig van had verwacht. Hopelijk brengt de winterstop wat beters.

9 januari 2020 om 12:01

Zou nergens op gebaseerd zijn als Luuk 20 wedstrijden mag blijven staan. Hij schittert vooral in afwezigheid, en komt er eerlijk gezegd gewoon niet aan te pas. Door de lucht is hij heel sterk, maar over de grond echt zwak, en in Spanje wordt er gewoon veel gevoetbald, met techniek

Dropping like flies daar die spitsen. Kan positief uitvallen voor Luuk. Kan ook totaal de andere kant op gaan als ze met het vrijgekomen geld een nóg betere spits halen. Dan wordt het nog moeilijker voor de Jong om een basisplaats te bemachtigen. Zeker als die nieuwe spits meteen raak begint te vuren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren