Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea wil zich na komst van Andrey Santos versterken met Frans international

Laatste update:

Chelsea heeft zich versterkt met Andrey Santos, zo melden de Londenaren via de officiële kanalen. De Braziliaan komt voor zo'n 12.5 miljoen euro over van Vasco da Gama. De achttienjarige middenvelder was het afgelopen seizoen belangrijk voor zijn club, door in 33 wedstrijden acht keer te scoren. Daarmee hielp hij Vasco da Gama aan promotie naar de Série A, het hoogste Braziliaanse niveau. De Londenaren willen zich volgens transfermarktexpert Fabrizio Romano bovendien versterken met Marcos Thuram.

"Dit is een hele grote kans voor mij", jubelt Santos op de website van Chelsea. "Dit is een grote club die in een grote competitie speelt, de Premier League. Ik kan niet wachten. De spelers hier zijn zo goed en ik ben heel blij om hier te zijn." Santos maakte in de Onder 20-ploeg van zijn inmiddels voormalig werkgever een uitstekende indruk als box-to-box-middenvelder en maakte op de laatste speeldag van het seizoen 2021 zijn debuut in het eerste elftal. Tijdens het afgelopen seizoen maakte de 1,80 meter lange jongeling als gezegd acht doelpunten, waarmee hij Vasco da Gama aan een derde plaats en dus promotie naar het hoogste niveau hielp.

Santos is niet de enige aanwinst die the Blues deze winter proberen aan te trekken. De ploeg van manager Graham Potter is bijzonder geïnteresseerd in de diensten van Enzo Fernández, die net als Santos een centrale middenvelder is. De 21-jarige ster van Benfica maakte op het afgelopen WK in Qatar, waar hij met Argentinië wereldkampioen werd, een bijzonder goede indruk. Het leverde hem de titel van beste jonge speler van het WK op. Benfica, dat een uitstekend seizoen kent en tot voor kort nog ongeslagen was, wil zijn pupil niet laten gaan. Alleen als de transferclausule van 120 miljoen geactiveerd wordt, is een vertrek van el Gordo eventueel mogelijk. Chelsea lijkt echter minder te willen betalen, wat tot irritatie leidde bij succestrainer Roger Schmidt. De Duitser noemde de intenties van Chelsea onder meer 'respectloos'.

Marcos Thuram
Romano meldt dat Chelsea zich bovendien wil versterken met Thuram. Volgens de Italiaanse journalist zijn de gesprekken tussen de Londenaren en Borussia Mönchengladbach inmiddels geopend. De negenvoudig Frans international loopt in juni uit zijn contract in Duitsland en is daarom een aantrekkelijke, goedkope optie voor vele topclubs, schrijft Romano. Santi Aouna van Foot Mercato wist eerder al te melden dat Thuram zijn tijd neemt om zijn toekomstplannen te bepalen. De centrumaanvaller sloot zich in de zomer van 2019 aan bij Mönchengladbach en kwam tot nu toe tot 119 wedstrijden, 41 doelpunten en 26 assists voor die Fohlen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom mikt iedereen op Thurham? Prima spits voor middenmoot Bundesliga, maar komt toch echt te kort voor de absolute top lijkt me.

7 januari 2023 om 17:57

Gratis op te halen, frans international. Is een prima roulatiespeler om er bij te hebben lijkt me dan?

7 januari 2023 om 18:00

Denk wel meer dan middenmoot buli… als hij morgen bij Ajax tekent spring ik een gat in de lucht. Of het de juiste spits is voor top 4 PL vraag ik mij af idd

7 januari 2023 om 18:10

Als stand in is hij meer dan primaa. Niet voor de basis. Echt een hele goede speler hoor.

7 januari 2023 om 18:24

Snap het ook niet. Zeer beperkte speler. 13 in een dozijn. Wordt niks.

De aandacht lijkt alweer volledig verlegd te zijn van het middenveld naar nieuwe vleugelspelers. De plek waar we het meest staan te springen om een goede, sterke (klaar voor Europa zijnde) speler lijkt weer in het verdomhoekje te vallen na het mislopen van Fernandez..

Ik baal als een stekker dat we hem zijn misgelopen en misschien baal ik nog wel meer dat we door eigen handelen aankomende zomer geen medewerking aan een transfer hoeven te verwachten van Benfica.

Boehly schijnt toegezegd te hebben dat ze de afkoopsom wel wilde betalen, maar dat dan wel het liefst in termijnen zou moeten gaan. Daar wilde Benfica best over mee praten, om vervolgens een bod van 80 miljoen + Ziyech onder ogen te krijgen.. Boehly heeft weer lopej klooien!

7 januari 2023 om 18:04

Uiterst onsympathiek ook. Het hoofd van de speler op hol brengen en dan niet willen betalen.

7 januari 2023 om 18:13

Precies.. Dat vind ik echt compleet not-done. Overigens begint hij weer met dat gek*t over spelers ruilen.. Ik hoop dat er binnen de organisatie nu genoeg “voetbalmensen” zitten die die Amerikaan eens uit gaan leggen dat dat niet de norm is in Europa en er eigenlijk nergens iemand warm wordt om spelers te ruilen.. Dat gedram moet maar klaar zijn en daarbij moet hij ook snel aan zijn principes gaan werken, want als je A zegt dan wordt er van je verwacht dat je je woord houdt en niet dat je B doet!

7 januari 2023 om 18:19

Ik snap je frustratie zeker. Echter begrijp ik de roep om een Enzo Fernandez echt niet.

Tegen City bijvoorbeeld waren je 2 beste spelers je nummer 6 en 8. Kova en Zakaria waren heer en meester op het middenveld. Kante komt nog terug, RLC, Mount heb je eventueel nog, Jorginho.

Net als al die verdedigers, waar wil je ze allemaal gaan laten? Straks heb je een selectie van 30 spelers..

Als het niveau ergens erbarmelijk is bij Chelsea, is het voorin. Jarenlang matig ingekocht voorin.

7 januari 2023 om 18:26

- Kante krijgen we helaas niet fit, dat zal net zoveel aan de slechte medische staf van Chelsea liggen als aan zijn fysieke gesteldheid maar het totaalplaatje is wel dat we niet op hem kunnen rekenen.

- Jorginho gaat aankomende zomer naar alle waarschijnlijkheid transfervrij vertrekken.

- Hoewel ik Mount graag op het middenveld zie spelen denk ik dat Potter dit ook niet gaat doen.

Mijn roep om Fernandez komt voort uit het feit dat ons middenveld de aanval laat zwemmen en weinig tot geen feitelijke contributie heeft tijdens het seizoen. Geen assists en nog minder goals.. Ik denk dat Fernandez dat enorm zou verbeteren! Hij speelt veel directer dan ons middenveld en heeft wel die dreiging richting de goal in zijn spel zitten!

We hadden ooit een Fernandezachtige middenvelder, maar een jonge speler met potentie die ook alles in zich had. Dat was Loftus-Cheeck, maar helaas kreeg hij een hele, hele nare blessure waar hij nooit echt van hersteld is en waardoor hij in een kritieke fase van zijn carrière heel veel wedstrijden heeft moeten missen.. Ik vervloek nog steeds de dag dat hij die blessure op heeft gelopen, want zijn carrière is voor helemaal niets zo dwars gezeten. We speelden namelijk een oefenwedstrijd in de VS tegen het antisemitisme. Op een knollenveld een paar dagen voor we de Europa League finale moesten gaan spelen… Hoe mooi het gebaar van Abramovich ook was om dat er doorheen te drukken, die wedstrijd heeft ons een prachtige voetballer ontnomen.

Haha koop anders gewoon een hele nieuwe team ja. Man man man lachwekkend.

7 januari 2023 om 18:16

Die Boehly.. wat een boeler!
Gozer is met geld aan het strooien net een zout strooiwagen. & dan van de zomer waarschijnlijk weer salty verder gaan!

7 januari 2023 om 18:32

Zolang het een Amerikaan is en geen Sjeik is het goed toch?

7 januari 2023 om 19:07

Ik reageer toch echt op eenzelfde manier! En dan nog snap je het verschil niet eens gast! Als nou de VS (Biden overheid) de club had overgenomen, dan ok. Is dat het geval? Nee toch. Als je nou voortaan begrijpend gaat lezen (wanneer ik daar over reageer) dan zou je wellicht mijn punt uiteindelijk snappen.

7 januari 2023 om 19:18

Ik snap je punt wel hoor. (Ook al ben ik het er niet altijd mee eens). Zat je gewoon een beetje te plagen

7 januari 2023 om 19:23

Haha ah ok, ja dat is je goed gelukt dan. Is de laatste tijd ook wel makkelijk he. 🙈

7 januari 2023 om 19:13

Andrey Santos komt wel van Serie B van Brazilië. Dat is dan toch gewoon goede scouting? Marcus Thuram is gratis op te halen.

7 januari 2023 om 19:25

Die Amerikaan zal wel weer in de war zijn met America Football. Daar heb je ook selecties van 60-70 man, dus denkt ie dat het hier ook hoort.

8 januari 2023 om 11:42

Is dat opeens een issue geworden dan? Als je geld hebt mag je het uitgeven. Gaat jou echt maar dan ook echt niks aan

8 januari 2023 om 13:05

Als het mij niks aan gaat waarom reageer je dan op mij? Apart he. En vertel eens mag ik daar niks over zeggen? Wil je mij soms mond dood maken hier? Das gek zeg. -_-

Zou fijn zijn als we nog wat vangen voor Marcus. Heeft ook wel deze stap verdiend. Prima stand-in voor Chelsea voor waarschijnlijk niet enorm veel.



Chelsea heeft gewoon 710 miljoen euro uitgegeven in de laatste 2,5 jaar. Opzich wel een prima idee om dan meer op transfervrije spelers te richten, maar ze kunnen zich beter richten op kwaliteit. Het elftal zit vol middelmaat en subtop spelers en daar is Thuram er ook éã©n van. Willen de topspelers niet meer naar Chelsea komen? Daar lijkt het wel op.

Chelsea kan beter een jonge aanvaller kopen met potentie dan de zoveelste vedette die er niets van bakt. Of moeten we het rijtje Shevchenko, Torres, Crespo, Mutu, Pizarro, Falcao, Morata, Higuain en Lukaku nog een keer van stal halen?

8 januari 2023 om 03:59

Het ergste is dat al die spitsen het overal goed hebben gedaan behalve bij chelsea. Nog mooier is eigenlijk om te stellen, welke spits van chelsea wel echt goed was en dan kom ik eigenlijk niet verder dan Drogba.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren