Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea mikt op ‘topprioriteit’ en gaat transferrecord mogelijk verpulveren

Laatste update:

Chelsea wil zich gaan versterken met Victor Osimhen. Dat meldt The Telegraph zondagavond, die het aantrekken van de Nigeriaanse spits als 'topprioriteit' voor de Londenaren omschrijft. Osimhen zelf zou wel oren hebben naar een overstap naar the Blues, zo schrijft de Engelse krant.

Afgelopen zomer waren de Londenaren ook al in de markt voor de huidig spits van Napoli. Toen besloot de club echter Nicholas Jackson bij Villarreal weg te plukken. Nu heeft Osimhen de interesse van de Engelse grootmacht opnieuw gewekt.

Het verbreken van een transferrecord lijkt een realistisch scenario mocht een transfer van de Nigeriaanse aanvaller totstandkomen. Dat record staat nu nog op naam van Enzo Fernández. De Argentijn kwam afgelopen zomer voor ruim 120 miljoen euro over van Benfica, terwijl ook Moises Caicedo voor zo'n 116 miljoen euro Chelsea kwam versterken.

Of een transfer in de aanstaande winterwindow al ophanden is, is de vraag. Door de grote bedragen die Chelsea eerder in het seizoen al neertelde en de strikte FFP-reglementen is het onwaarschijnlijk dat het zomaar weer een gigantisch bedrag op tafel kan leggen.

Bij een eventuele transfer zou overigens een belangrijke rol weggelegd zijn voor Kalidou Koulibaly, denkt The Telepgraph. De Senegalese verdediger is inmiddels vertrokken bij Chelsea en speelt momenteel bij Al-Hilal.

Hij zou echter nog genoeg vrienden hebben bij Napoli, de club waar hij jarenlang speelde. Koulibaly zou Osimhen dus moeten overtuigen om de transfer naar Chelsea te maken, zo betoogt het Engelse medium.

Osimhen moet Chelsea van doelpunten voorzien. De Londenaren nemen momenteel een teleurstellende tiende plek in op de ranglijst. Landgenoot Jackson kan nog niet helemaal overtuigen bij de ploeg van trainer Mauricio Pochettino, hoewel de jonge aanvaller wel al zes doelpunten wist te noteren in de Premier League, waarvan drie tegen Tottenham Hotspur.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fantastische spits, maar zouden ze niet eerst beginnen met wedstrijden te winnen en nog eens te strijden voor de 4 plekken.
Het is al één grote puinhoop.
Nee liever weer veel geld uitgeven, herken deze club echt niet meer helaas

26 november 2023 om 21:17

Het is gewoon frustrerend dat gezien het spel en de kansen je nu gewoon in de top 4 had moeten staan. Het missen van kansen was onder Lampard en Tuchel al een enorm probleem. Met de heren Pulisic, Werner en Havertz voorop. Wanneer ze een blauw shirt aanhebben lijkt iedereen het scoren ineens verleerd, dan kan je er tegenaan blijven gooien wat je wil…

26 november 2023 om 22:12

Die trekken dat blauwe shirt ook alleen aan vanwege hun salaris wat ze iedere week op de bank gestort krijgen.
Van alle spelers op dit moment denk ik dat alleen James en Callagher bij Chelsea spelen vanwege liefde voor de club de rest is er puur voor de centjes

26 november 2023 om 22:37

A. Wat heeft dat in hemelsnaam te maken met wat hij nu zegt en B. Je denkt toch niet serieus dat dat bij andere clubs anders is?

Enzo Fernandez voor 120 miljoen en Caicedo voor 115 miljoen en dan gaan ze nog voor Osimhen, die minimaal het dubbele gaat kosten. Blijft bizar hoeveel geld Chelsea kan uitgeven zonder ook maar enkele tegenstoot van de UEFA of Fifa. En dat terwijl je niet eens Europees voetbal speelt en ook dit jaar op de 10e plek staat. Denk dat zowat elke club met dat soort bedragen al een topteam had…

26 november 2023 om 21:34

Modricmagic je ziet bij andere onderzoeken/aanklachten dat er flink wat jaartjes overheen gaan. En dan wordt het doorgaans alsnog niets. Al heb ik geen idee van chelsea's financiën, behalve dat het er van buitenaf vrij exorbitant uitziet.

26 november 2023 om 22:44

Het zijn niet eens de spelers waar je zo idioot veel geld voor betaald die het probleem zijn. Wat mij betreft zijn transfers zoals die van Madueke en Washington onzinnig en de transfers van Disasi en Sanchez bijvoorbeeld belachelijk (omdat je er een speler voor wegdoet die zeker niet aantoonbaar slechter is Mendy/Kepa en Chalobah).. Er wordt zo idioot veel gekocht “vanwege de potentie” maar ondertussen sta je met een elftal op het veld wat aan alle kanten kwaliteit tekort komt om mee te doen voor Europees voetbal, een vereiste als je op deze idiote manier door wil blijven kopen.

De club is onder de Amerikanen een extreem pad in geslagen, een pad waarvan ik niet denk dat het successen op gaat leveren. Aankopen zoals Fernandez, Caicedo en Oshimen zouden prachtig zijn als je er een plan achter hebt zitten wat verder gaat dan “potentie+tijd=prijzen=cash!”..

Manchester United zit weer te slapen! Victor is United fan ook nog

26 november 2023 om 21:30

Giorg dat is niet zo relevant. Als de laurentiis nou united fan zou zijn .. United kan deze speler helemaal niet betalen.

26 november 2023 om 23:31

Dan kan geen een club dat. United is een van de rijkste clubs, met een van de clubs met de grootste omzet.

27 november 2023 om 08:45

Chuck01 voor zulke aankopen heb je een eigenaar nodig die er helemaal voor gaat. Op dit moment is er sprake van een overname, dus zal de club buiten hun eigen budget niet veel kunnen doen.
Verder heeft united meerdere posities die versterkt zouden moeten worden. Dat maakt het ook lastiger om zo'n mega aankoop te doen.
En natuurlijk heeft united afgelopen zomer heel veel geld uitgegeven aan hojlund. Of dat een verstandige aankoop was moet nog blijken, maar dat is wel de realitiet nu. En is ook een heel andere discussie.

Zorg eerst voor een goede trainer, dit kan je zoveel schelen. In Nederland wordt dat volop bewezen
Ze kunnen halen wat ze willen, individuen winnen geen titel voor je wel een team

26 november 2023 om 21:28

Door een andere trainer gaan ze de kansen niet opeens afmaken. Enige wat je Poch kan verwijten is dat hij ze niet kan motiveren tegen de "kleine" clubs maar dat is al een tijdje een probleem.

26 november 2023 om 22:15

Tegen de kleintjes? Newcastle noem ik geen kleintje meer( trouwens nooit geweest alleen mindere periode gekent)die hebben Chelsea gewoon gedeklasseerd

26 november 2023 om 22:26

Mag je tegen de Chelsea spelers vertellen.

Knettergek dat Chelsea om jaar in jaar uit zoveel geld uit te geven. Ga eens beleid maken! En Osimhen lekker in Napels blijven en strijden voor het kampioenschap. Nog niks verloren. #sempreforzanapoli

Ik ben absoluut geen fan van Chelsea maar moeten zich echt gaan verdiepen hoe de cijfers werken in het voetbal. Want Chelsea kan deze transfers gewoon maken doordat ze de transfersom uitsmeren over de maximaal mogelijke periode (8jaar)die is toegestaan in de reglementen om een speler onder contract te hebben. Hun goedrecht. Echter wil ik zo wel zien over een paar jaar wanneer de selectie op elkaar is uitgekeken en zij al die peperdure contracten in de boeken hebben voor nog 3-5 jaar.

26 november 2023 om 21:31

Bundesleague zelfs als je uitgaven over 8 jaar doet ipv de gebruikelijke 4-5 jaar, dan nog is het wel extreem fors.

26 november 2023 om 22:11

Volgens mij mag je tegenwoordig niet meer de kosten uitsmeren over 8 jaar maar maximaal over 5.

En maar blijven kopen, kopen en kopen. Ik ben bij Chelsea geweest op het complex en een aantal wedstrijden mogen aanschouwen, ze hebben ongelofelijk veel talenten in de jeugd lopen. Eigenlijk wat er nu rondloopt in het eerste elftal, is echt niets beter als wat ik zag spelen.

Osimhen is een erg goede spits naar huidige maatstaven. Maar het is geen grootheid ofzo die de beroemde rijtjes gaat halen...om daar zoveel geld voor te betalen is gewoon bizar. Net als voor Fernandes en Caicedo overigens...helemaal gek geworden, die voetbalwereld

Alles wat die Rus abrahamovic heeft opgebouwd heeft die Amerikaan in zeer korte tijd afgebroken … Amerikanen en Europees voetbal werkt gewoon niet zie ook united en Marseille bv .. Verder is oshimen natuurlijk een geweldige spits alleen wel vaak geblesseerd ..

Het zijn natuurlijk geruchten maar kan iemand mij uitleggen zou deze transfer er komen hoe het kan dat Chelsea eindeloos transfers kan realiseren terwijl Everton toch een soort van volksclub op de vingers wordt getikt vanwege een schimmige transfer in het verleden en 10 punten in mindering krijgt. Of kan Chelsea misschien Everton uitleggen hoe ze transfers moeten realiseren om niet betrapt te kunnen worden.

Dit is natuurlijk echt krankzinnig dat een club als Everton maar ook in andere competities zoals Bordeaux in Frankrijk gewoon terug wordt gezet en bijna failliet is door een schuld van 30 mil en clubs als Chelsea PSG gewoon oneindig transfers kunnen maken

26 november 2023 om 22:36

In 21/22 werd bekend dat Everton 380 miljoen euro verlies had geleden over de vorige 3 jaren. Dat is waarom ze gestraft zijn, niet door een schimmige transfer. En Chelsea zal ook wel gestraft worden nadat de nieuwe eigenaren hebben aangegeven dat er onder Abramovich betalingen buiten de boeken zijn gedaan. En de reden waarom Chelsea deze transfers kan maken is door die belachelijk lange contracten.

Welke onderzoeken lopen er momenteel eigenlijk tegen Chelsea? Serieuze vraag.

26 november 2023 om 23:19

Nee joh niks aan de hand. Dit is allemaal gewoon normaal lol. Het was al bizar maar het gaat gewoon door zo te zien. Geen idee wat de PL aan het onderzoeken is. Een city is wel al beschuldigd door de PL, maar betreft chelsea geen idee. Maar ze zijn wel bezig ja. Als Everton voor peanuts zo bestraft wordt dan zou het lachwekkend zijn als deze clubs er mee weg komen maar ja, welkom in de voetbalwereld!

26 november 2023 om 23:25

Geen. Er kunnen 2 onderzoeken starten zodra er een aanklacht is, maar die is er (nog) niet. De eerste zou kunnen zijn rondom de geheime betalingen die Abramovich gedaan heeft, de tweede zou een onderzoek kunnen zijn zoals Everton dat gehad heeft naar het maximale verlies wat clubs in de Premier League mogen hebben.

Het eerste voorbeeld zal een aanklacht en dus onderzoek opleveren denk ik, het tweede voorbeeld alleen als Chelsea op deze manier door blijft kopen en buiten de Europese boot blijft vallen.

als het maar niet de zoveelste spits gaat worden die het niet gaat redden daar, er lijkt echt een vloek te rusten bij Chelsea op de nummer 9 positie

27 november 2023 om 09:55

Deze gaat het redden.

27 november 2023 om 10:24

Onderbouwing?

27 november 2023 om 18:02

Omdat Osimhen veel meer kwaliteit en potentie heeft dan Jackson, Morata, Lukaku, Werner en Havertz (als spits). Iedereen zegt steeds 'spitsenkerkhof' bij Chelsea, maar vergeet dat de laatste jaren kwalitatief slechte spitsen stonden. Osimhen zal enorme boost geven, evenals Nkunku

Tsja. Volgens mij was Osimhen wel een fan van Drogba vroeger, dacht ik. Dan is de link met Chelsea snel gelegd. En daar kan je natuurlijk aardig wat centjes verdienen.

Aan de andere kant: Chelsea is wel een spitsenkerkhof gebleken hé. De laatste die presteerde was Diego Costa...

Spelers als Torres, Lukaku en dergelijke hebben het allemaal niet laten zien (althans, niet zoals ze voorheen deden).

Zou mij als spits zijnde toch nog wel achter de oren krabben als Chelsea aankomt.

Lekker geld blijven smijten nummer 10 haha …..premier league moet je wel echt een team hebben….kijk als er 500 miljoen in Vitesse wordt die je binnen 1 jaar mee om de titel ….premier ander verhaal

Maakt echt niet uit wie ze gaan kopen, er is echt iets structureel mis met deze club en das jammer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren