Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea-icoon schaamt zich kapot: ‘Zou thuis alles naar de tv hebben gegooid’

Laatste update:

Voormalig Engeland- en Manchester United-speler Rio Ferdinand merkte na de massieve thuiszege van Arsenal op Chelsea (5-0) op dat de ploeg verder is dan vorig seizoen. Toen haakten de Londenaren af in de titelstrijd. Dit seizoen is dat anders, het elftal van Mikel Arteta is ongeslagen in alle Big Six-duels in de Premier League.

Arsenal is dit seizoen nog ongeslagen in de wedstrijden met Manchester City, Liverpool, Manchester United, Chelsea en Tottenham Hotspur. Hoewel Manchester City en Liverpool een wedstrijd minder hebben gespeeld, voeren the Gunners de Premier League-ranglijst aan.

Volgens Ferdinand heeft Arsenal flinke stappen gemaakt ten opzichte van vorig seizoen. Toen stonden de Londenaren een lange tijd bovenaan, maar moesten ze hun meerdere erkennen aan Manchester City, dat uiteindelijk de Premier League won.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

‘’Je ziet dat ze niet in de war raken van nederlagen tegen Aston Villa en Bayern München. Er heerst rust en zelfverzekerdheid. Niet alleen bij Arteta, maar ook bij de spelers. Dat is een belangrijke ontwikkeling voor ze, echter is de weg naar de eindstreep nog lang’’, zei Ferdinand tegen TNT Sports.

Collega-analist en Chelsea-icoon Joe Cole had plaatsvervangende schaamte voor het optreden van zijn club van dinsdagavond. ‘’Ik zat net al in de taxi naar huis, maar toen werd ik gebeld dat ik terug moest komen om mijn werk te doen. Als Chelsea-fan zou ik thuis van alles naar de tv hebben gegooid’’, grapte Cole, die 282 wedstrijden namens Chelsea speelde.

Voormalig Arsenal-verdediger Martin Keown haakte in op de afwezigheid van Cole: ‘’Net als de spelers van Chelsea was je even vermist.’’ Chelsea werd vooral na rust van het kastje naar de muur gestuurd door Arsenal, dat nog vier treffers wist te noteren.

Cole verbaasde zich over de euforie in het Emirates Stadium. ‘’De wijze waarop de overwinning gevierd werd, is een beetje over de top. Ik hoorde vuurwerk en flinke euforie. Er zijn nog genoeg wedstrijden te spelen tot het einde van het seizoen’’, legde de 56-voudig international van Engeland uit.

Arsenal maakt zich meteen alweer op voor de volgende derby. Aanstaande zondag gaan the Gunners op bezoek bij Tottenham Hotspur voor the North London Derby.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb nog hoop maar verwacht dat City weer als winnaar uit de bus komt. Zoals ze zeggen je verliest het tegen de kleinere clubs. Dat is nu helemaal waar mocht Arsenal niet als eerste eindigen. Maar niet verliezen van City en Liverpool in een seizoen is knap, je Koopt er alleen niks voor.

De stilte vanuit de club is oorverdovend. Ze hebben weer geblunderd. Clearlake is vanaf het moment dat zij de club in handen kregen enkel bezig geweest met alles te slopen wat er in de 30 jaar daarvoor opgebouwd was. Het ergst denkbare nieuws voor de Chelsea supporters is nog dat zij in een contract hebben staan dat ze de club nog zeker 8 jaar niet door mogen verkopen.

Ze slopen Cobham en verkopen de grootste talenten om hun Zuid-Amerikaanse schooljongetjes fetish te kunnen bekostigen, proberen supporters lekker te maken om Stamford Bridge te verlaten voor een idiote locatie kilometers verderop in de stad, hebben ons een zeer geliefde manager ontnomen, hebben er voor gezorgd dat er financieel geen enkele ruimte is om je selectie te versterken door idiote aantallen matige spelers te kopen, hebben 2 coaches aangesteld die in niets bij Chelsea passen en ze hebben een 12e plek voor elkaar gebokst in hun eerste seizoen met weinig vooruitzicht op verbetering in hun tweede seizoen.

Dit alles hebben ze gedaan terwijl ze heel arrogant van de toren bliezen dat “de club zo’n zooitje was en dat zij het wel even op zouden komen ruimen”. Het zou allemaal veel beter worden.. Voor het tweede jaar op rij hebben we straks niet eens een f*cking shirtsponsor man.. Waar hebben we het over? Ik kan wel janken, echt waar..

24 april 2024 om 12:04

Ik heb ook echt buikpijn de laatste weken, het ziet er zo somber uit. We hebben echt ongekende jaren gehad, de laatste jaren ook steeds meer lof en aanzien van de voetballiefhebber. Het team met Drogba, Mikel, Terry, Essien etc. is echt een team voor in de geschiedenisboeken. Recente jaren de meeste prijzen gepakt van alle Engelse teams. Een top eigenaar (voor wat hij voor de club deed). En nu, 0 spelers met DNA, 0 visie in het technisch en bestuurlijk beleid, 0 patroon zowel tactisch als bestuurlijk, 0 prestaties. Er is gewoon niets, we zijn geen nieuwe weg ingeslagen we zijn keihard tegen de vangrail geklapt.

24 april 2024 om 12:16

Ik zie het echt somber in. De kans dat we binnen afzienbare tijd degraderen is groter dan dat er weer Champions League voetbal op Stamford Bridge te zien zal zijn.

Je moet op den duur ook af gaan vragen hoe lang de spelers waar je WEL wat aan hebt nog zin hebben om op deze weg door te tukken. Palmer gaat niet 3 jaar zonder Champions League voetbal willen blijven, datzelfde geldt voor Caicedo en Enzo.

Hoe lang voor je complete jeugdopleiding opdroogt (als je kijkt naar de grootste talenten) omdat je als speler nu toch zeker weet dat de weg naar het eerste praktisch onhaalbaar is?

24 april 2024 om 12:26

Inderdaad je moet echt waken voor een terugval van een X aantal jaren. Ik zou veel verkopen echt veel en je verlies pakken. Nieuwe trainer aanstellen die 2 gerichte aankopen mag doen dit jaar. En laten zitten voor 5 jaar elk jaar 2 nieuwe aankopen doen en af van alle bras. Jackson, Sterling, Callagher, Cucurella, Sanchez, Lukaku, Disasi, Badiashile, Broja, Kepa, Ziyech. Gewoon weg. Maar, maar, er moet nog zoveel gebeuren

24 april 2024 om 12:37

Het zou heel simpel kunnen zijn: Als die Amerikanen in gaan zien wat voor schade ze aangericht hebben, dan kun je eindelijk gaan werken aan nieuw beleid. Zolang zij blijven volhouden dat deze manier van werken “tijd nodig heeft” gaan we geen meter vooruit komen. Zolang de voetbalmensen binnen de organisatie niet opstaan en zeggen dat dit niet langer kan, dat je een volgend seizoen met deze manager en deze spelers je Premier League plek te grabbel gooit, dan gaat er niets veranderen.

Iemand moet die gladde kop van Egbhali vast pakken en hem heel hard in zijn oortjes toeteren dat wat hij nu doet en dat de koers hij nu uitstippelt alleen maar naar verder verval zal leiden.

24 april 2024 om 13:01

Tsja. Die aankopen slaan ook nergens op.
Van de kern die Chelsea heeft, kan je verder bouwen op: Caicedo, Enzo Fernandez, Cole Palmer, Conor Gallagher, Gusto en wellicht nog Madueke en Mudryk (maar die moeten denk ik wel een beter team om zich heen hebben). Al zie ik Madueke meer als back-up talent en niet als basisspeler.

Dan heb je nog talenten als Chukwuemeka, Casadei en Washington. Leuk voor erbij, niet meer (voor nu). Verder heb je nog Fofana, Santos en Angelo als verhuurde talenten. Leuk, maar niet meer dan dat voor nu.

Verder heb je een x aantal spelers waar ze wel op verder zouden kunnen bouwen, mits ze een keer fit kunnen blijven voor langer dan 90 minuten en dat zijn Nkunku, Lavia, Reece James, Levi Colwill, Wesley Fofana, Ugochuckwu en Chilwell.

Keepers zijn allemaal maar zeer matig.
Disasi, Chalobah (al zet hi jzich goed in), Sarr, Gilchrist en Cucurella hebben het niveau niet. Badiaschile is voetballend verschrikkelijk, maar ik vond hem bij Monaco stukken beter... Dus die zou ik nog niet helemaal opgeven.

Sterling, Jackson, Disasi, Cucurella, alle keepers, Sarr, Silva en verhuurde spelers als Broja, Lukaku en Maatsen zou ik lekker laten gaan. Al zou Maatsen zich prima staande kunnen houden boven Cucurella hoor... Maar die levert genoeg op waarschijnlijk.

In de tekst staat “ hoewel manchester city en liverpool een wedstrijd minder hebben gespeeld”.

City heeft 2 wedstrijden minder gespeeld.

In die zin heeft Arsenal zeker een stap gezet. Ik vond alle 'chokers' comments dan ook wel erg voorbarig (en ondertussen zijn diezelfde roepers weer 'missing in action'. En ook al speelt Arsenal geen kampioen (wat ik nog steeds verwacht gezien het zware programma), is het dan zo schande om tweede (of derde) te worden achter City en Liverpool? Zeker als je ziet van waar Arsenal komt? Je bouwt nu eenmaal geen kampioenenploeg op 2 seizoenen, als je het op eigen financiele kracht doet (net zoals Liverpool onder Klopp)

Arsenal heeft duidelijk een stap voorwaarts gezet en de basis om verder te bouwen is zeker aanwezig (ode, Rice, Saka, Martinelli, Saliba, White, Gabriel, Jesus, Havertz...). Het transferbeleid is de laatste jaren vrij stabiel, met weinig missers (was in het recentere verleden wel eens anders). Kortom, de toekomst ziet er rooskleurig uit en Arsenal is ondertussen weer een stabiele top-4 ploeg geworden. Nu hopen dat ze die laatste stap kunnen zetten!



Weet je wat ik overigens niet snap: dat geklaag van mensen over het vieren van een overwinning.
Ook Cole nu weer in dit stukje: ‘’de wijze waarop de overwinning gevierd werd, is een beetje over de top. Ik hoorde vuurwerk en flinke euforie. Er zijn nog genoeg wedstrijden te spelen tot het einde van het seizoen’

Sowieso: er zijn nog maar 4 (!) wedstrijden te spelen voor Arsenal dus ''genoeg'' wedstrijden, dat vind ik wel overdreven.

Daarnaast: over de top. Vuurwerk en flinke euforie? Vuurwerk heb ik persoonlijk niet gehoord, dus geen idee van. Maar flinke euforie mag toch wel? Het is een Londen derby en ze winnen met afgetekende cijfers. Het hadden er nog veel meer kunnen (en in mijn ogen zelfs moeten) zijn.

Cole slaat wat mij betreft de plank aardig mis met die opmerking(en) en hij komt op mij nu meer over op een ''analist'' die boos is omdat zijn clubje zowat ''vernederd'' is gisteren. Sowieso bizar dat je zo baised kan zijn als analist op Engelse TV, maar goed. Komt over als een slechte verliezer ook.


24 april 2024 om 14:47

Dit wordt zo vaak tegen ons gebruikt, dat ik er gewoon om moet lachen. Als je een van de grootste overwinning tegen een stadsrivaal niet mag vieren, wanneer mag je wel een overwinning vieren?

24 april 2024 om 16:31

Dat bedoel ik. Aan de ene kant erger ik mij er aan. Aan de andere kant denk ik: laat lekker gaan. Iedereen weet toch wel beter.

Hoorde de commentator gister ook bij Viaplay dat het stil was in het stadion, terwijl ik gewoon constant de fans nummers hoorde zingen. Van nummer van Havertz, tot algemene nummers, tot het nummer avn Odegaard, tot die van Saliba en North London Forever etc.... Allez Allez Allez en noem het maar op...

Misschien dat het de laatste paar minuutjes wat rustiger was maar ook toen hij het zei, hoorde ik de fans nog....

Lachwekkend zo nu en dan dat commentaar bij Viaplay. Zeker bij wedstrijden van Arsenal (dan let ik er natuurlijk ook meer op, kan best dat dit bijv. bij een Liverpool of whatever ook is hé)

24 april 2024 om 18:37

Het meeste erger ik mij niet zo aan. Maar ik vind het gebrek aan kennis bij over spelers bij de commentatoren bij Viaplay wel echt schrijnend. Dat vind ik echt niet kunnen, dat is gewoon je werk namelijk. Een beetje voorkeur of afkeur kan ik nog wel negeren. Maar gewoon onkunde omtrent feiten en kennis, dat vind ik schandalig voor zo'n dure streamingsdienst. Namen van spelers niet weten, posities van spelers niet kennen, verkeerde naam bij verkeerde spelers gebruiken meermaals etc etc.

Joe Cole kon zijn frustratie niet aan en wilde zijn werk staken voor de televisie maar zeurt dat er te veel euforie is? Houd toch op man. So what? Sommige fans betalen misschien duizend euro's om een wedstrijd te bezoeken en als ze Chelsea zien afgaan dan mogen ze het vieren hoe ze het willen.
Neville en Jamie Carragher zeiden dit ook toen Arsenal met 3-1 won van Liverpool, hun tranen zijn soms heerlijk zoet.

24 april 2024 om 13:03

Klopt. Zure pruimen zijn het. Arsenal zit in de lift en blijkbaar kunnen Cole, Neville en vooral ook Carragher dat niet aan. Lachwekkend.

Sowieso vind ik de analisten veel te gekleurd (alle 3).

24 april 2024 om 13:39

Engelse pundits zijn van een behoorlijk laag niveau of ze krijgen instructies om te provoceren voor meer kijkcijfers. Ik vind het geen leuk televisie, groot verschil met Aemerikaanse tv zender NBC voor de CL waar Carragher een stuk sympathieker en vrolijker is.

24 april 2024 om 17:56

Joe Cole maakte een grap over dat vieren, je moet de videoclip zien.

Die euforie viel wel mee hoor. Maar natuurlijk moet er altijd iets gevonden om te zeiken. 5-0 winnen van een rivaal in een derby mag niet zeker niet gevierd worden. Overigens waren het de Chelsea fans die met hun trieste plastic CL ballonnen of wat dan ook kwamen aanzetten. Over triest gesproken..

24 april 2024 om 14:59

Dat is de enige sneer die ze uit kunnen delen. Jarenlang zeiden dit soort types met een kleine glimlach hoe slecht Arsenal was tegen de top teams en nu het andersom gebeurt gaan ze uithalen hoe fans het vieren en soms de spelers na zo'n overwinning.
Ben blij dat we op Viaplay Frank de Boer hebben. Kijk graag naar zijn analyses en gisteren had je Siem de Jong die ook redelijk de wedstrijd kon samenvatten

24 april 2024 om 16:33

Nouja. Soms heeft Frank nog wel wat zinnigs te zeggen. Maar als je Mudryk opeens Modric gaat noemen, terwijl je betaald krijgt voor je analyses, dan vind ik dat ook wel schandalig hoor...

Vind de meeste analisten bij Viaplay ook echt drama.

En dan zit er iemand van een Youtube kanaal dat te presenteren, die voornamelijk kennis van FIFA heeft maar niet het echte voetbal... Of die Westerveld, die echt de meest waanzinnige dingen verteld.

Eigenlijk echt lachwekkend dat je zoveel betaald voor Viaplay als je dit voorgeschoteld krijgt.

24 april 2024 om 18:13

Voetbal inhoudelijk zegt Frank de Boer goede dingen vind ik. Gisteren zei hij dat Havertz de verdediging ontlast door als spits goed te zakken en spelers uitkiest om te dekken. Bijvoorbeeld de middenvelders van Chelsea. Dat je ruimtes goed dicht loopt. Jackson deed dat totaal niet en zat liever hoog op het veld wanneer Chelsea als een blok ging verdedigen. En toen zei hij tegen Siem de Jong dat voor hem een reden was waarom hij hem als spits zette. Siem keek beetje verbaasd en wiste dat niet. Vind dat mooi stukje tv.
Vorig seizoen hadden ze John van het Schip en die vond ik niet verkeerd bij zijn analyses.
Westerveld, hoofd presentator en Van der Gun vind ik wel een stuk minder. Van Bronckhorst kwam af en toe en die vond ik ook niet verkeerd.

25 april 2024 om 11:19

Ik heb Henry vaker gezien. Die geeft pas scherpe analyses. Zowel voor Arsenal als voor andere clubs. En vind hem oprecht ook niet zo anti clubs zoals een Neville en Carragher eigenlijk echt anti Arsenal etc zijn en echt pro hun clubs.

Henry is ook wel pro Arsenal, maar wel relatief normaal in mijn ogen.

Allemaal goed en wel maar uiteindelijk gaat Arsenal geen prijs winnen en dat is toch uiteindelijk het doel....je kan springen zo veel je wil maar als je al jaren geen prijs wint van het niveau PL winnen of de CL winnen, .... Wel dan sta je gewoon niet bij de elite !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren