Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cavani laat contract bij Valencia ontbinden om 10.000 km verderop te tekenen

Laatste update:

Edinson Cavani staat op het punt om voor Boca Juniors te tekenen, zo meldt Fabrizio Romano. De Uruguayaan heeft nog een verbintenis tot volgend jaar zomer bij Valencia, maar is met de club uit de sinaasappelstad een beëindiging van zijn contract overeengekomen. Op die manier kan Cavani transfervrij de overstap maken naar zijn geboortecontinent.

Het vroegtijdige vertrek van Cavani bij Valencia komt niet geheel uit de lucht vallen. De aanvaller was in de slotweken van LaLiga geen onbetwiste basisspeler en deed in de voorbereiding op het nieuwe seizoen nog geen minuut mee. Volgens Romano heeft de Uruguayaan inmiddels een voorstel ontvangen van Boca Juniors om zijn carrière te vervolgen in Argentinië.

De Argentijnse topclub hoopt op korte termijn een akkoord te bereiken met de topspits, waarna niets een vertrek uit Europa nog in de weg staat voor Cavani. De aanvaller verscheen vrijdag al niet meer op het trainingscomplex bij Valencia. Boca Juniors hengelde al eerder naar de diensten van Cavani, maar slaagde er tot dusver nog niet in om hem te overtuigen.

Voor de 136-voudig international van Uruguay komt er nu alsnog een einde aan een periode van zestien jaar in Europa. De spits streek in 2007 neer bij Palermo en droeg vervolgens de shirts van Napoli, Paris Saint-Germain, Manchester United en Valencia. Bij laatstgenoemde club kwam hij in december voor het laatst tot scoren in een competitiewedstrijd. Halverwege januari noteerde hij nog wel twee treffers in de Copa del Rey.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gewoon naar Saudi Arabië Cavani cash time!

29 juli 2023 om 18:02

Er zijn gelukkig ook nog spelers/mensen die met hun hart kiezen. Wat is er mooier om nog 2 jaartjes in je geboorteland te ballen dan in die zandbak. En denk dat Cavani prima wat eurootjes op zijn bank heeft staan.

Jammer dat francesco van seumeren hem niet heeft geprobeerd aan te trekken.
Ooit geschitterd in de galgenwaard bij de 3-3 destijds in 2010.

Mooi dat die bij zijn overstap naar Europa vroeger naar Palermo wilde omdat zijn voorouders van Sicilië kwamen.
Echt een topspits in zijn prime bij Napoli vooral.

Dit is wel één van de beste, maar onderschatte spitsen van de afgelopen jaren.

Cavani zou nog steeds van toegevoegde waarde zijn bij de Europese subtop.
Desnoods als invaller.

29 juli 2023 om 10:10

In het rechterrijtje van Europa's tweede competitie wilde het niet echt lukken. Je bedoelt dat met een wat beter collectief om hen heen, dat hij dan ook beter zou gaan presteren? Zit wat in. Maar bij Cavani gaan de jaren ook zichtbaar meetellen. De sloomste verdedigers lopen gewoon bij hem weg / halen hem in. Druk zetten met hem is niet meer mogelijk - waar hij ooit wel behoorlijk kon afjagen. Het mooist vond ik hem toch in het shirt van Uruguay, samen met Suarez, wat een dodelijke combinatie konden die vormen.

29 juli 2023 om 10:22

Vergeet Diego Forlan niet.
Dat trio speelde elke verdediging helemaal zoek.

Benieuwd of hij nog van waarde kan zijn in La Bombonera. De competitie is aardig lastig (weinig doelpunten) voor spitsen en zijn leeftijd zal ook meespelen. Hopen op een kampioenschap want nog eens River Plate kan ik niet aan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren