Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cardiff City verspeelt in hectische week zege in slotseconden

Laatste update:

De 0-3 nederlaag tegen Southampton was voor Vincent Tan de druppel die de emmer deed overlopen en de clubeigenaar van Cardiff City besloot om hoofdtrainer Malky Mackay op straat te zetten. Met die beslissing heeft Tan zich niet geliefd gemaakt bij de fans van Cardiff, die zaterdag in de wedstrijd tegen Sunderland constant schreeuwden om het vertrek van de Maleisiër. Tan zat met een glimlach op de tribune toen zijn ploeg op een 2-0 voorsprong kwam, maar in de allerlaatste seconden van de blessuretijd kwam Sunderland toch nog op gelijke hoogte: 2-2.

/

Sunderland blijft door het gelijkspel laatste staan, maar de ontlading was toch erg groot bij Gustavo Poyet en zijn spelers. Een goed resultaat leek er lange tijd immers niet in te zitten voor the Black Cats, die al niet goed begonnen in Wales. De bezoekers werden in de openingsfase onder druk gezet en kwamen al na zes minuten op achterstand door een goal van Jordan Mutch, die zijn schot van richting veranderd zag worden, waardoor Vito Mannone een antwoord schuldig moest blijven. Cardiff kreeg hierna nog kansen om verder uit te lopen, maar verzilverde die niet.

Namens Sunderland kreeg Jozy Altidore een kwartier voor rust de grootste kans van de eerste helft op de gelijkmaker. Een schot van Sung-yong Ki werd met het gezicht tegengehouden door David Marshall, waarna Altidore de rebound kon binnentikken. De Amerikaan had echter te weinig tijd om te reageren en zag zijn inzet van dichtbij naast gaan. Cardiff kwam daardoor met de schrik vrij en liep in de tweede helft uit naar 2-0, via Fraizer Campbell. Ditmaal was Mutch de aangever: de maker van de openingstreffer werd totaal niet aangepakt in het strafschopgebied en gaf de bal laag voor.

Met nog een halfuur op de klok gaf Sunderland zich niet gewonnen. Lee Cattermole schoot nog net over, maar acht minuten voor tijd viel de aansluitingstreffer alsnog, via Steven Fletcher. Het duel kreeg daardoor nog een spannende slotfase, met nog een aantal behoorlijke mogelijkheden voor Sunderland. De gelijkmaker leek er desondanks niet meer in te zitten, maar diep in de blessuretijd pakten de gasten alsnog een punt: invaller Jack Colback werd gevonden door Valentin Roberge en ramde de bal in de kruising. Sunderland heeft nu nog maar een punt minder dan West Ham United.

Denk je dat Sunderland gaat degraderen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had hier toch echt een winst voor Cardiff voorspeld, na het ontslag van de trainer. Maar wat een slotfase!! Sunderland kan het nog wel eens op de heupen krijgen.

Altidore scoort dan nog lang niet zo veel als in zijn AZ tijd, ook vandaag niet, maar Sunderland is wél goed bezig de laatste weken, met 3 gelijke spelen en een winst op Everton uit.

Bah wat is die Tan een schande voor het voetbal! En dan ook nog je eigen team uitjoelen na het fluitsignaal. Hoop dat de Cardiff supporters het voor elkaar krijgen om die man zo ver mogelijk weg te trappen.

28 december 2013 om 20:42

Klopt helemaal, belachelijke man. Ik hoop dat Cardiff alles verliest al is het alleen maar om die Tan te narren.

is het mij of van de laatste 3 a 4 jaar spelers die absolute sterren waren in de eredivisie en vertrekken ze naar england en dan kunnen ze er helemaal nix meer van, altidore, ruiz,holman en noem maar op!

29 december 2013 om 02:53

Eriksen, Verthongen, Suarez. Nou mag jij mij het verband uit gaan leggen?!

29 december 2013 om 19:51

is dat het dan alleen 3 van de hoeveel die naar de PL gingen ,want jij weet vast alles gap!

Die tan is een verschrikking oor het voetbal. Eerst het tenu een andere kleur geven en daarna ook nog de bijnaam en het logo veranderen......... Hopelijk staptie zo snel mogelijk op......

Ongelooflijk dat het mogelijk is he, zo'n randdebiel die je club kapotmaakt, en alles alleen voor geld. Maar ja whats new... hoop wel echt dat er een ommekeer komt op dit gebied, die financial fairplay gaat dit soort dingen ook niet echt tegen denk ik

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren