Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bursaspor gaat na Europees fiasco in zee met Duitse succestrainer

Laatste update:

Christoph Daum heeft na één jaar en drie maanden weer werk gevonden. De Duitser heeft zondag een principeakkoord bereikt met Bursaspor en tekent aanstaande woensdag een contract bij de Krokodillen. De Turken werden onlangs in de voorronde van de Europa League uitgeschakeld door Vojvodina Novi Sad en hielden hier Hikmet Karaman verantwoordelijk voor: hij werd ontslagen.

/

De 59-jarige Daum volgt de Turk dus op in Marmara. Hij was voor het laatst werkzaam bij Club Brugge en verliet Blauw-Zwart vorig jaar wegens privéomstandigheden. Daum boekte in zijn trainersloopbaan tot dusver redelijk veel succes. Met FC Köln werd hij tweemaal vicekampioen en werd de finale van de UEFA Cup bereikt en met Besiktas won hij de Süper Lig en de nationale Supercup. Bij Bayer Leverkusen ging het ook voortvarend en hij stond in 2000 op het punt om bondscoach van Duitsland te worden.

Het verhaal ging destijds echter de ronde dat Daum cocaïne zou gebruiken en hierdoor koos de bond voor Rudi Völler. Later gaf Daum toe inderdaad cocaïne te hebben gebruikt. Hij maakte hierna Fenerbahçe twee keer kampioen, pakte de titel met Austria Wien en degradeerde met Eintracht Frankfurt. Nu gaat hij dus aan de slag bij Bursaspor, dat vorig seizoen als vierde eindigde in de competitie. De subtopper won in 2010 voor het laatst de Turkse landstitel.

Christoph Daum is een goede coach voor Bursaspor

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed spul. Bij Club Brugge was hij een erg goede trainer. Hij bracht veel discipline bij aan de spelers, echt een typisch Duitse trainer van de oude stempel.

11 augustus 2013 om 21:48

Die cocaïne? Tja, als ik zijn erelijst bekijk, kan ik niet anders doen dan je gelijk geven ;-)

Heeft inderdaad meerdere malen met weinig middelen, grote prestaties neergezet. Bursaspor is de afgelopen jaar flink ambitieus geweest en aangezien hij al ervaring heeft in de Turkse competitie, zou dit wel eens een goede combinatie kunnen zijn.

Leuke coach voor Bursaspor. Werkt met veel discipline en kan spelers echt wat bijbrengen.

Lijkt me een prima trainer voor Bursapor, heeft ervaring met de competitie (2x gewonnen) en successen geboekt in Turkije

Fenerbahce heeft liggen slapen. Als Daum toch vrij was waarom haal je een Aykut Kocaman 2.0 :S!

11 augustus 2013 om 22:42

Onze opstelling heeft tijd nodig. Relax. Ik heb er vertrouwen in.

11 augustus 2013 om 22:47

Ik helaas niet. Tenzij ze 442 spelen en Stoch terug halen en Alper + Salih laten spelen.

Nee... Krijgen we weer 24/7 gazi reclames te zien.

Lijkt me logisch dat ze iemand als Daum hebben aangetrokken met veel ervaring en succes in de Superlig. Hopelijk gooit hij het roer om daar want die 3-0 nederlaag tegen die vage club was echt niet om aan te zien.

Owww poging om alex de souza naar burs te halen? (zal wel niet gebeuren)

ik zou het wel schoon vinden, kralex terug bij de turkse competite...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren