Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Burgzorg vindt nieuwe club en mag zich melden in Champions League

Laatste update:

De carrière van Mitchell Burgzorg krijgt een onverwachte wending. De middenvelder, wiens contract bij Almere City FC over een maand ten einde loopt, heeft namelijk een driejarig contract getekend bij de landskampioen van Bulgarije. Ludogorets Razgrad, dat gerenommeerde clubs als CSKA Sofia en Levski Sofia voorbleef in de titelstrijd, speelt komend seizoen in de voorronde van de Champions League.

/

De 24-jarige Burgzorg mag zich met zijn nieuwe werkgever melden in de tweede voorronde van het kampioenenbal. Dat houdt in dat Ludogorets Razgrad drie knock-outfases moet zien te overleven om in het hoofdtoernooi terecht te komen. Desondanks wacht de oud-speler van Haarlem, NEC en Almere City FC een mooie uitdaging.

Ludogorets Razgrad is naast landskampioen ook bekerhouder van Bulgarije. Opmerkelijk is dat de club vorig seizoen pas promoveerde naar de hoogste afdeling.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk voor die jongen, altijd potentie gehad en altijd veel inzet getoont. Bij Almere City was hij elke weeek constant en speelde goed voetbal. Vraag me af of hij nu doorgaat met rappen

Hahahahaha, Priester naar Bulgarije, gaat die vast minder optrekken met keizer.

24 mei 2012 om 17:37

Neejoh ik heb gehoord dat Keizer met hem meegaat! Hijs al bezig met een cursus Bulgaaars

Wow dat is een opmerkelijke stap in zijn carriere. Dit had ik zeker niet verwacht. Desondanks leuke uitdaging, maar betekent dit dat we geen tracks meer krijgen van Priester?

24 mei 2012 om 17:00

ja heftig, vast wel nieuwe tracks met een bulgaars tintje (zie songfestival)

24 mei 2012 om 21:22

@jbarton
maakte tog al niet veel uit, hij maakt sinds 2010 al geen tracks meer. Alleen 101 barz met Nindo en Bokoesam was wel goeie, meer ook niet in de afgelopen 2 jaar...

Ik hoop dat hij nog wel lekker in Europees verband zal spelen en zal slagen. Misschien dat hij ndan nog et zal redden tot linksback van een subtopper in Europa ofso.

Toch wel grappig, ik ben totaal niet onder de indruk van zijn voetbalkwaliteiten, liet ie in de Eredivisie al zien. Alleen in de 1e divisie maakte hij als linksback een paar mooie rushes & goals maar om het alleen daarom te halen...

24 mei 2012 om 23:13

@akshay01, juist omdat hij nu bij nindo zit had ik verwacht dat hij alsnog meer zou uitbrengen

On: Vond hem bij Almere City dit jaar en vorig jaar trouwens ook, een van de betere spelers, iemand die beslissend kan zijn. Vind het daarom ook jammer dat zijn contract bij acfc niet werd verlengd.

Mooie transfer hoor! Heeft het nergens waargemaakt en laat het dan net zien als er 2 scouts op de tribune zitten.

Dat is wel een stap jij Van een 2edivisie naar Cl.
Maar jij het niveua is daar ook niet echt hoog.

24 mei 2012 om 23:36

Je eerste zin is genomineerd voor open deur van het jaar, gefeliciteerd hiermee, on: die ploeg is gewoon een eendagsvlieg, ze worden in vCL eruit gekegeld en vervolgens hoor je nooit meer iets van ze.

Haha voor hem zou het wel mooi zijn
had destijds bij nec een goede inzet maar kwam voetballend te kort.

Mooi voor hem

Een avontuur op zich, hij zal daar blijkbaar wel veel geld gaan verdienen. Snap ook niet waarom Almere City FC zijn contract niet verlengt heeft.

Zal hem als rapper ook niet missen, haha.

Je moet je niet vergissen, Bulgarije is een prachtig land(de steden dan). Prachtige vrouwen wonen daar. Z'n status als Priester raakt die daar snel genoeg kwijt, if you know what i mean.

Een aanwinst voor de Bulgaarse rap-scene, als hij Bulgaars leert. Voor de competitie, als hij leert voetballen.

24 mei 2012 om 17:17

Haha in Bulgarije luisteren ze vooral chalga, moet je dat maar eens googelen

On: leuk voor hem, voor spelers die niet goed genoeg zijn voor de echte top is het leuk om op plaatsen te voetballen (werken) waar je normaal niet zo gauw komt.

Zou Nindo blij mee zijn dat Priester naar Bulgarije vertrekt. Lijkt me niet echt een leuk land om in te wonen of een competitie vol (opkomende) sterren. Maar goed hij speelt wel bij de bekerhouder en landskampioen van Bulgarije dus een stap hogerop vergeleken Almere City is het wel. Ben benieuwd of hij een basisplaats kan veroveren.

Hahaha, vind dit uitermate lachwekkend, die stoere 'tattoo boy' die opeens naar een nietszeggende competitie vertrekt. Kijken of zijn rapcarrière nog verder kan ontwikkelen, daarnaast ga ik er ook niet vanuit dat Ludogorets Razgrad de play off rondes gaat overleven.

24 mei 2012 om 20:01

Vorig jaar speelde hij wel in een veelzeggende competitie wil je beweren?

24 mei 2012 om 20:53

Nou, de Jupiler League lijkt mij aantrekkelijker dan de nationale competitie van Bulgarije.

24 mei 2012 om 20:59

Strijden tegen degradatie vanuit de Jupiler League of Champions League spelen, die keuze lijkt me al snel genomen.

24 mei 2012 om 21:34

'strijden tegen degradatie vanuit de Jupiler League', je kan niet degraderen uit de Jupiler League. Geen een club wilt promoveren naar de Jupiler League.

24 mei 2012 om 21:50

Ja, je hebt een punt. Het kan wel, maar helaas wilt geen een Topklasse-team het. Ik zie liever Rijnsburgse Boys, Ijsselmeervogels en Spakenburg in de Jupiler League dan FC Emmen, SC Veendam en Telstar.

Ik vind de Topklasse (op de top 9 van de Jupiler League na) aantrekkelijker dan ook aantrekkelijker dan de Jupiler League. Echt leuke wedstrijden zijn daar. Je hoort de oud-betaal voetbal speler ook lovender over de Topklasse dan over de Jupiler League, met als voorbeeld Ricky van den Bergh. Ja, je hebt een punt. Het kan wel, maar helaas wilt geen een Topklasse-team het. Ik zie liever Rijnsburgse Boys, Ijsselmeervogels en Spakenburg in de Jupiler League dan FC Emmen, SC Veendam en Telstar, daarvoor ga je niet naar de stadions.

Ik vind de Topklasse (op de top 9 van de Jupiler League na) aantrekkelijker dan ook aantrekkelijker dan de Jupiler League. Echt leuke wedstrijden zijn daar. Je hoort de oud-betaal voetbal speler ook lovender over de Topklasse dan over de Jupiler League, met als voorbeeld Ricky van den Bergh.

Burgzorg aka Priester had ik liever gezien bij een topper in de Jupiler League (De Graafschap, Sparta Rotterdam, Helmond Sport) of een degradatie-kandidaat in de Eredivisie (willem II, PEC Zwolle, Vvv-venlo). Dat niveau had hij zeker aangekund, in de top van de Jupiler League sowieso en in de Eredivisie zal hij zijn minuten ook wel gemaakt hebben.

Dit is wel een mooie uitdaging: ander land, andere cultuur, andere manier van voetballen, andere competitie, andere omgeving, andere taal. Totaal nieuw voor hem en dat zal het voor andere mensen ook wel zijn geweest.

Mitchel Burgzorg kan ook zijn rap carriere in Bulgarije volgen als Priester. Ow, ik zal hem wel missen en helemaal voor Keizer Rosje.

On: Leuk voor zo'n jongen, die van de Jupiler League, in eens in de CL voorronde staat met zijn nieuwe werkgever.

@exquisite weet je wat nog lachwekkender is? Iemand tattooboy noemen terwijl hij geen enkele tattoo heeft...

Ot: ik gun hem het beste! Altijd een aardige voetballer geweest met ontzettend verl inzet.

Priesterrr!!!! gaat Bulgarije veroveren
hij gaat nu in het bulgaars rappen :P

Even zonder gekkigheid ik hoop dat hij het goed gaat doen hij heeft het verdiend

Priester.. ik vond hem altijd wel een van de beste backs in de Jupiler league, ook toen het wat minder ging met Almere had hij altijd een goed niveau. Had eerder verwacht dat hij naar een (lage) Eredivisie club zou verkassen Willem 2/rkc/zwolle lijken met prima clubs voor hem.

26 mei 2012 om 23:42

Hier kan ik mij wel bij aansluiten. Ik had eerder gedacht dat hij transfervrij naar Willem II zou komen omdat Willem II hem in de winterstop wilde hebben, maar dit is ook wel een leuke stap voor Priesterbaby.

leuk voor hem dat hij volgend seizoen misschien CL kan spelen, maar dan moeten ze wel nog eerst 3 voorrondes overleven. Ik kan hem nog herinneren van Nec, daar speelde hij ook niet slecht, ik ben benieuwd......!!

Ejooo Priester hier, ga naar Bulgarije en ze hebben daar goedkoop bier. Mijn rapcarriere zet zich voort zoals ik weleens mensen poort. Hahhaa..

Succes Burgzorg. Denk niet dat ze door de voorronde van de CL komen, maar leuk voor deze jongen. Hoop dat hij zijn centjes kan meepakken en doorgaat met rappen. Ik ben benieuwd of we hier nog wat van gaan horen!

Priest piraat ik pak buit....

Hij is en blijft mn favoriete rapper.
Ik gun hem zeker die overstap naar het buitenland
Het zal wel een eendagsvlieg geweest zijn in Bulgarije maar wie weet zetten ze deze reeks voort
Burgzorg heel veel succes in Bulgarije!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren