Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bruma waarschuwt voor Luxemburg: 'Zo'n Joachim is geen koekenbakker'

Laatste update:
/

Luxemburg is zondag de tegenstander van het Nederlands elftal in de WK-kwalificatie. De voetbaldwerg verloor deze week met 2-4 van de Belgische club KV Mechelen. Oranje is op papier de favoriet, maar toch waarschuwt Jeffrey Bruma zijn ploeggenoten.

Afgelopen woensdag speelde Nederland met 1-1 gelijk tegen België. "Luxemburg is van een heel ander niveau", zegt de verdediger van VfL Wolfsburg in het Algemeen Dagblad. "Maar pas op: er lopen toch ook jongens in van clubs als Schalke 04, AA Gent, Olympique Lyon, FC Metz. Het zijn geen spelers die er niets van kunnen. Zo'n Aurélien Joachim (oud-RKC en Willem II, red.) is geen koekenbakker."

Nederland verschijnt gehavend aan de aftrap. Bondscoach Danny Blind had door een hoop blessures al niet veel keus, na het duel met de Belgen moesten ook Stijn Schaars, Jeremain Lens en Vincent Janssen het Oranje-kamp geblesseerd verlaten. "Ook zonder Lens, Schaars en Janssen moeten we er staan. Maar Arjen Robben is er weer bij”, aldus Bruma. “Als hij in jouw team zit, voel je een bepaalde zekerheid. De tegenstander weet dan ook hoe laat het is. Zij zullen een bepaalde angst hebben, hij kan in z'n eentje wedstrijden beslissen.”

Hoe eindigt Luxemburg - Nederland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet als ie tegenover Bruma staat nee.

11 november 2016 om 10:42

Kan je er niet tegen jongen dat Bruma met van Dijk de beste van het veld waren afgelopen Woensdag.

11 november 2016 om 10:51

Ik heb anders Lukaku twee keer alleen voor de keeper zien staan en twee open kansen zien missen. Maar dat terzijde...

Van Dijk speelt inderdaad over het algemeen gewoon goed. Maar Bruma wil nog wel eens verkeerde keuzes maken. Als hij iets minder uitglijders zou hebben dan ben ik het wel met je eens. Maar helaas maakt hij over het algemeen nog teveel individuele fouten om bij de top te behoren.

11 november 2016 om 11:01

Oh ja want de 2 centrale verdedigers zijn verantwoordelijk voor alle kansen die in een wedstrijd ontstaan. Het overgrote deel van de kansen kwam omdat het middenveld overlopen werd en/of omdat Veltman zo'n drama was.

11 november 2016 om 11:04

Tja.. Iedereen heeft uitglijders alleen wordt er een vergrootglas op Bruma gehouden door de meeste mensen die de pik op hem hebben .

11 november 2016 om 11:32

@steven West: en die kansen van lukaku kwamen vanaf welke kant? Ohja de kant van V Dijk. Alleen bestaat er een afkeer jegens Bruma omdat hij wat minder wordt gehyped bij Wolfsburg dan v Dijk bij Southampton en omdat hij wel in de Nederlandse top heeft gespeeld waardoor 66% die niet voor die club zijn een hekel aan hem hebben.
Zo ook als we naar de wedstrijd van woensdag kijken. Hoe bepaal je of iemand een goede of slechte wedstrijd speelt? De een vindt een sliding goed, de andere vindt hem ongecontroleerd... maar als we even kijken naar de commentator en de momenten dat hij een goede ingreep benoemt dan heb je daar 9 van gedurende de wedstrijd en maar 3 van V Dijk. Daarbij opgeteld dat de grote kansen(die van Lukaku en eentje van Hazard waren de enige) allemaal vanaf de kant van V Dijk kwamen, dan kom ik erop uit dat Bruma echt een ijzersterke wedstrijd speelde. Minimaal op het niveau van v Dijk, maar puur door de naam wordt v Dijk gehyped en is alles wat hij doet beter dan hetgeen wat zijn collega doet.

Stel je eens voor dat V Dijk en de Vrij er samen instaan, die hebben samen oneindig credit, nederland gaat met 10-0 de bak in tegen Kosovo ofzo, en dan na de wedstrijd zijn v Dijk en De Vrij de enige die de wereldtop aankunnen. Geeft niet dat zij 10 keer de slager van Pristina hebben laten lopen, want dat was omdat de spits 7 minuten eerder de bal verspeelde etc....

Enfin, je snapt waar ik op uitkom: Prestatie van iemand waar je de doelpunten niet direct op af kunt rekenen, is voor minimaal 50% afhankelijk van zijn naam...

11 november 2016 om 11:36

Aan je naam te zien wil je volgens mij ook dat mensen de pik op hem hebben om dit te kunnen zeggen, maar onze grote vriend Jeffje Bruma is bij lange na niet goed genoeg.. Liever een verdedediging van de Vrij(mits fit) en van dijk en gooi anders Martins Indi of Vlaar erin, want die Bruma kan echt niet.

11 november 2016 om 11:50

Is die 66% een random getal?

11 november 2016 om 12:07

Elshaarawyy

Haha nee jij bent realistisch.
Heb je Martins Indi de laatste jaren zien spelen?
die maakt de ene fout na de andere. Die doet niks anders als zijn eigen fouten te herstellen.

Gewoon het duo Bruma en van Dijk laten staan en als de Vrij fit is dan kun je de Vrij vervangen voor Bruma of tenzij je tegen een goed elftal speelt gewoon 5-3-2 gaan voetballen.
We moeten het momenteel toch van de verdedigers hebben als van de aanvallers want daar ga je de komende jaren kwaliteit inleveren.

11 november 2016 om 15:09

Heb je dan ook gezien wie op dat moment zijn directe tegenstander was.....nee he...voor je info: het was Veltman. Stond 2x op meer dan 1 meter lucht te dekken.

Toch heeft Bruma hier een punt.
Ik had het hier al eerder vermeld maar Luxemburg heeft 3 wedstrijden in onze poule gespeeld.
De eerste ging nipt verloren met 4-3 uit tegen Bulgarije waar het winnende doelpunt van Bulgarije pas in de 94ste minuut viel.
Thuis tegen Zweden ging ook maar nipt met 0-1 verloren.
Uit tegen Wit-Rusland haalden ze zelfs een gelijkspel weg.
En het veredelde Nederlandse B- of C- elftal is niet beter dan de bovengenoemde clubs!

11 november 2016 om 11:27

Al die spelers die hij noemde zitten niet eens in de basis van die clubs!

11 november 2016 om 12:10

Gelukkig spelen spelers als Memphis, Janssen, Berghuis en Cillessen wel iedere week de sterren van de hemel bij hun club

11 november 2016 om 12:15

Ik heb het niet over die genoemde spelers maar het voetbal elftal van Luxemburg in zijn geheel.
Daar heeft Bruma wel een punt dat het geen walkover wordt.
Nederland heeft al een keertje eerder met een veel betere selectie "maar " met 1-0 gewonnen van Luxemburg door een benutte penalty!
Dus een beetje juist inschatting is wel op zijn plaats

Als we bang moeten worden van Joachim dan is het einde zoek.

Geen koekenbakker nee maar een badmeester... .. Kijk zijn teams en stats eens, als Bruma dat al te moeilijk vind dan lijkt hij meer op het Konijn van Bruna!!!

Was hij maar een koekenbakker, dan had Willem II er misschien nog iets aan gehad.

waarschuwen tegen luxemburg,,,,,dat ikdit nog mee mag maken zeg

Waarschuwen voor Luxemburg??? Dit kan toch niet waar zijn beste Bruma. Als jullie hiervan zouden verliezen dan moet je toch echt overwegen om een andere hobby te kiezen. Waar hebben we het hierover.

Hier word ik toch zo moe van " pas op hoor, want bij de tegenstander loopt een speler van een goede club".
Het Nederlands elftal kent bijna alleen maar spelers van (top) clubs en nog staren sommigen zich blind op die vaak ene sterspeler van de tegenpartij.
Kijk eens naar het formidabele spelersmateriaal waarover wij beschikken.....voor welke clubs spelen onze jongens....het is dan gewoon een schande dat we het niet meer kunnen opbrengen om bij de beste 10 landen op de wereld te zitten.

11 november 2016 om 15:12

Formidabel valt wel mee dacht ik zo. We blijven onze eigen kwaliteiten maar overschatten. Worden keer op keer weggespeeld en nog denken velen dat wij een topland zijn. Wake up!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren