Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brentford steekt de draak met Aston Villa-doelman Martínez na enorm theater

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social neemt Brentford de theatrale Aston Villa-doelman Emiliano Martínez op de hak.

Het officiële TikTok-account van Brentford heeft na afloop van de Premier League-wedstrijd tegen Aston Villa de draak gestoken met Martínez, de doelman van de bezoekers. Villa won met 2-1 dankzij twee late treffers, waardoor het naar de tweede plaats op de ranglijst steeg.

Met het ingaan van de blessuretijd leek de ploeg van manager Unai Emery de zege veilig te hebben gesteld, totdat Leon Bailey zijn doelman Martínez met een harde terugspeelbal in de problemen bracht. De Argentijnse sluitpost kon een eigen doelpunt ternauwernood voorkomen met een sliding en stond op, waarna Brentford-spits Neal Maupay hem een zet gaf.

Martínez ging vervolgens met veel theater naar de grond. Na de wedstrijd kon het TikTok-account van Brentford het niet laten om de wereldkampioen op de hak te nemen. “We wensen je het allerbeste met je herstel, Emi!”, valt er als onderschrift bij de video te lezen.

@brentfordfc

All the best in your recovery from injury, Emi ??

? original sound - Brentford Football Club

Maupay kreeg een gele kaart vanwege het akkefietje. Diep in blessuretijd waren de rollen juist omgedraaid. Ditmaal ging de spits van Brentford theatraal naar de grond na een zetje van Martínez. Daar was de doelman van Villa juist weer niet van gediend. Martínez trok Maupay vervolgens hardhandig omhoog, waarna een opstootje tussen beide ploegen ontstond. Villa-verdediger Boubacar Kamara kreeg uiteindelijk een rode kaart na een duw in het gezicht van een tegenstander, Martínez kwam weg met geel.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zowel Maupay als Martinez zijn twee verschrikkelijke spelers. Twee dorpsidioten eerste klas, maar moet zeggen dat ik deze actie van Maupay stiekem toch wel kan waarderen. Martinez vind ik nog erger dan Maupay.

19 december 2023 om 13:06

Ik snap niet zo goed dat Brentford de draak steekt met Martinez. Hij ging inderdaad overdreven liggen, maar ik vond de actie Maupay echt onnodig hard. Dat Maupay even later bij een hele lichte aanraking gaat liggen, is echt kinderachtig. Wat mij betreft hebben ze allebei wel een schorsing verdient.

19 december 2023 om 14:19

Zo hard was het niet hoor. Dat soort zetten worden 10x per wedstrijd uitgedeeld, alleen komt er normaal gesproken niet zo'n theater van. Schorsen lijkt me ook overdreven, is ook nog (bijna) nooit gebeurd voor theater.

19 december 2023 om 14:31

@ericke - Heb je de beelden uberhaupt gezien? Martinez vangt hem bewust op om hem een gele kaart aan te naaien. Die Martinez had deze wedstrijd gewoon niet mogen uitspelen. En op het einde laat hij ook nog eens zien dat hij ongelovelijk hypocriet is. Prima keeper qua kwaliteiten, maar lang geleden dat ik zo'n verschrikkelijke nare gast tussen de palen heb zien staan.

19 december 2023 om 13:08

Martinez is een idioot en zijn idiote acties lijken sinds het WK steeds vaker voor te komen. Blij dat die niet meer voor Arsenal speelt!

19 december 2023 om 13:39

Martinez is een idioot, maar op dit filmpje vind ik juist dat die speler van Brentford zich zo gedraagt. Of mis ik iets?

19 december 2023 om 13:50

Nee, maar het is nou eenmaal makkelijker om op Martinez te haten

19 december 2023 om 14:20

Ik vind dat ze zich allebei idioot gedragen. Die speler van Brentford kan makkelijk om Martinez heen lopen, maar Martinez kneust daar ook geen rib ofzo. Beetje mannen gaan elkaar daar ten eerste uit de weg en blijven ook gewoon staan.

19 december 2023 om 14:32

@fr010frdam Lijkt erop dat Martinez hem juist probeert op te vangen. Maupay daarna lekker stoken door theathraal naar de grond te gaan. Shithousery at its finest. Love it or hate it.
Ik haat Dibu ook na het WK, maar ergens kan ik ook wel van hem genieten, zoalng die maar niet tegen je speelt.

Ze kunnen de draak steken met Dibu maar na 90+10 min 1-2 voor Aston Villa, nummer 3 in de PL, een van de betere keepers van de Pl/wereld, WK gewonnen. Moet ik nog even doorgaan? hij zal eerder de draak steken met de rest.

Wat een gelwedige keeper en persoonlijkheid zeg! Kan hier in Nederland nog wat van geleerd worden.

19 december 2023 om 13:24

Precies dit! Mooi en compleet verwoord. Wat zou hem dat rotten wat ze zeggen. Hij ligt uiteidenlijk in bed met de prijzen en fantastische momenten. Zijn gedrag siert hem, al kon ik hem ook op het WK wat aan doen.

19 december 2023 om 13:29

Hij kan alle prijzen in de wereld winnen en nog steeds een idioot zijn natuurlijk.
Het 1 sluit de ander niet uit.
Dus omdat hij succes heeft mag je niks zeggen van zijn rare gedrag?

19 december 2023 om 13:46

Het 1 kan het ander zeker niet uitsluiten daar heb je gelijk. Maar een idioot? Dat vind ik vrij overdeven eerlijk gezegd. Je kan zijn gedrag raar vinden of niet gepast maar een idioot is weer het tegenovergestelde. Bij een idioot in het voetbal denk ik toch aan types als Pepe maar niet aan Emiliano ''dibu'' Martinez.

Je merkt dat de verliespartij nog vrij hoog zit als het op alles wat betreft Argentinie te maken heeft aankomt bij de Oranje fans.

19 december 2023 om 13:57

Dat is gewoon onzin, veel West-Europeanen haten de speelwijze van Zuid-Europeanen en Zuid-Europeanen. Ik vind het oneindig aanstellen en duiken van spelers verschrikkelijk en idioot. Dat staat los van de geweldige kwaliteiten van spelers als Neymar of Martinez.

19 december 2023 om 14:01

Dat laatste is het soort onzin dat je gaat roepen als je inhoudelijk niets te zeggen hebt. Ik zie je dat hier tegen iedereen zeggen die het niet met je eens is. Ik vind het een geweldige keeper, echt heel goed. Zijn gedrag vind ik persoonlijk inderdaad vaak ongepast. Ik begrijp dat winnaars soms de randjes opzoeken en daar wellicht over gaan, en als dit hem helpt beter te presteren zal ik hem er echt niet om af maken, maar ik hou er persoonlijk niet zo van.

19 december 2023 om 14:06

@brigabier, Laat ik vooropstellen dat ik het duiken, aanstellen en letterlijk de tegenstander naaien echt verschikkelijk vind. Met name bij de Braziliaanse spelers en de nieuwe generatie vind ik dit echt spelbederf 1e klas. Als je soms kijkt hoe jongens als Rodrygo, Vinicius, Richarlision etc zich zo erg aanstellen en theatraal doen huilt het voetbalhart. Echter zolang niemand daar wat aan verandert zal dat nooit veranderen.

Maar Martinez doet dit nu voor de 1e keer dat hij zo naar de grond gaat en is daarin ook echt geen trendloper.

19 december 2023 om 14:22

Maar hoe vaak heb jij dan Villa gekeken de afgelopen seizoenen? Dit is namelijk absoluut niet de 1e keer dat Martinez na een hele lichte aanraking kermend over de grond rolt. Doet niks af aan zijn geweldige keepende kwaliteiten, maar stellen dat dit de 1e keer is dat hij zo naar de grond gaat is gewoon pure onzin.

19 december 2023 om 17:10

@weszol

"maar Martinez doet dit nu voor de 1e keer dat hij zo naar de grond gaat"

Gast, ga hem eens in meer wedstrijden bekijken. Het is en blijft een idoot puur sang, naar mijn bescheiden mening.

19 december 2023 om 13:30

Prima keeper inderdaad, maar hoezo is hij zo'n geweldige persoonlijkheid dan? Omdat die overal de clown uithangt sinds hij het WK heeft gewonnen?

19 december 2023 om 13:50

Hem neerzetten als een prima keeper vind ik vrij matig gezegd eerlijk gezegd. Maar dat krijg je natuurlijk als de nederlaag tegen Argentinie na een jaar nog steeds zo'n pijn doet. Emiliano ''dibu'' Martinez schuurt al een aantal jaar tegen de wereldtop van keepers aan.

Hoezo een clown? Hij heeft 1x een gek moment gehad bij de uitreiking van de gouden handschoen op het WK, is dat al verboden tegenwoordig?

19 december 2023 om 14:46

Och nee hoor, tuurlijk had ik die wedstrijd graag gewonnen, maar deze vent heeft al vaak zat in het afgelopen jaar op een rare manier in het nieuws gestaan.
Verder is hij inderdaad een goede keeper, al jaren? Nee dat zeker niet. Pas een jaar of 1.5 dat hij echt meedoet bij de top.

19 december 2023 om 13:40

Geweldige persoonlijkheid ja. Man wat een draak van een vent is dit.

19 december 2023 om 13:48

Hoezo draak van een vent? Omdat mede door zijn inbreng Oranje heeft verloren op het WK? Man wat jaar lange teleurstelling met mensen kan doen. Er zijn veel voetballers in Nederland die wat van hem kunnen leren.

19 december 2023 om 14:01

Ik snap wel dat mensen hem niet zo mogen maar het is natuurlijk wel slim wat hij doet. Naast het feit dat het een geweldige doelman is, is hij goed in het uit de wedstrijd halen en frustreren van spelers. Een echte winnaar, die hebben we in Nederland niet veel.

19 december 2023 om 17:11

@weszol

Het gaat niet om het WK, of kwaliteiten, het gaat om zijn gedrag. Lees, en leer het verschil.

19 december 2023 om 16:52

Dan mag hij wel die achterlijke dingen zoals tijdens de prijsuitreiking achter wege laten voor de rest prima keeper en mentaliteit. Maar die rare domme fratsen met de beker en zo hoeft van mik niet

Zelfs bij GTST vinden ze dit matig acteerwerk......

Martinez reageert natuurlijk overdreven, maar wat Maupay doet is ook onnodig. Bovendien is de aanstellerij van Maupay in de blessuretijd nog een stukje erger, zeker gezien het feit dat je achter staat en je bezig moet houden met een doelpunt maken ipv een persoonlijke vete. Beide haantjes en beide niet goed snik.

Ik snap niet dat Brentford hier zo schijtlollig over doet. Die Martinez is een gek en moet niet zo gaan rollen, maar wat die Brentford speler doet is toch debiel. Waarom loop je zo door op een keeper?

Verschrikkelijk nare gast die Martinez. Ik snap dat hij mede door zijn provoceren en gek maken van de tegenstander zo goed is, maar hij draait ee echt volledig in door op en buiten het veld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren