Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brendan Rodgers bereikt akkoord en vindt na ontslag bij Leicester nieuwe job

Laatste update:

Brendan Rodgers wordt de nieuwe manager van Celtic, zo meldt onder meer Sky Sports. De Noord-Ier heeft een akkoord bereikt met de Schotten en naar verwachting wordt zijn terugkeer bij de club deze week nog bekendgemaakt. Zodra het papierwerk in orde is gemaakt, tekent hij een meerjarig contract in Glasgow. Rodgers wordt de opvolger van Ange Postecoglou, die Celtic verliet voor een avontuur bij Tottenham Hotspur.

Rodgers is sinds begin april clubloos, nadat Leicester City hem besloot te ontslaan vanwege tegenvallende resultaten. The Foxes wisten zich maar niet uit de degradatiezone te voetballen en daar werd Rodgers verantwoordelijk voor gehouden. Onder diens opvolger, Dean Smith, wist de club zich uiteindelijk niet te handhaven. Rodgers keert nu dus terug bij Celtic, de club die hij in februari 2019 verliet voor Leicester. Rodgers vertrok dus in het midden van het seizoen en dat leverde boosheid op bij de fans van the Bhoys.

Tijdens zijn eerste periode op Celtic Park, tussen mei 2016 en februari 2019, wist Rodgers twee seizoenen op rij de Schotse landstitel te veroveren. Ook legde hij driemaal beslag op de League Cup, terwijl ook de Scottish Cup tweemaal werd gewonnen. De aanstaande samenwerking tussen Rodgers en Celtic kan verrassend genoemd worden. De oefenmeester was namelijk van plan om na zijn ontslag bij Leicester een pauze in te lassen als manager, maar is nu dus toch overtuigd door de 53-voudig landskampioen. Volgens Sky Sports heeft Rodgers toezeggingen gekregen wat betreft het aantrekken van nieuwe spelers.

Celtic komt komend seizoen uit in de Champions League, doordat de club vorig seizoen onder leiding van Postecoglou kampioen werd. De naam van Rodgers werd ook genoemd bij Leeds United, dat net als Leicester het afgelopen seizoen degradeerde uit de Premier League. Begin augustus start het nieuwe seizoen in de Schotse Premiership. Met welke spelers hij komend seizoen aan de slag kan, is nog afwachten. Meerdere spelers staan er goed op in het buitenland. Celtic-fans vrezen dat Postecoglou zich bij Celtic gaat melden om één of meerdere spelers te overtuigen naar Tottenham te komen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Goede keuze . Kent de club heel goed. Was er succesvol en is geliefd bij de aanhang. Ook bij Leicester best goed gedaan op dit seizoen helaas na .

19 juni 2023 om 01:23

Tja, Leicester investeerde haast niet in de selectie. Viel ook weinig van te maken. In principe een goede coach.

Prima op zijn plek daar bij Celtic, was daar succesvol.

Toch jammer dat Rodgers zijn succes bij Liverpool niet bij een andere grote club heeft kunnen vervolgen, hij liet dat team echt heel erg aantrekkelijk voetbal spelen, veel spelers van dat team bereikten onder hem in 13/14 ook een piek die ze daarna niet meer bereikten (Sturridge, Coutinho, Sakho, Mignolet, Skrtel, Flanagan).

18 juni 2023 om 23:44

Nou bij Leicester was het tot dit jaar ook een succes. Hij won de FA cup met Leicester.

19 juni 2023 om 08:21

Alleen gaf hij een CL spot weg op de laatste speelronde...

19 juni 2023 om 11:04

Zal die expres hebben gedaan.

19 juni 2023 om 12:31

Ik bedoel meer een grote club a la Liverpool. Hij deed t inderdaad bij Leicester en Celtic in principe uitstekent, ja.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren