Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Braziliaan vertrekt na 25 van de 53 gestopte strafschoppen uit Valencia

Laatste update:

Valencia heeft Diego Alves verkocht aan Flamengo, zo meldt de Spaanse club zondag via de officiële kanalen. Volgens diverse Spaanse media heeft de keeper voor vier jaar getekend bij de Braziliaanse club en naar verluidt is er een half miljoen euro betaald voor de doelman.

Alves kwam uit Atletico Mineiro voordat hij in 2007 naar Almería verkaste. Alves speelde vier jaar voor die club voordat hij voor drie miljoen euro de overstap maakte naar Valencia. Bij beide Spaanse teams verwierf hij faam als penaltykiller: de Braziliaan heeft het record van meeste gestopte strafschoppen in LaLiga op zijn naam staan. Afgelopen september redde hij zijn zeventiende penalty, waardoor hij voormalig Barcelona-keeper Andoni Zubizarreta passeerde.

In totaal heeft hij zelfs 25 van de 53 strafschoppen in LaLiga weten te keren. De 32-jarige goalie, die nog tot 2019 onder contract stond bij Valencia, zei een paar weken geleden al tijdens een interview op de Braziliaanse televisie Flamengo een interessante club te vinden: "Flamengo is voor iedere voetballer ter wereld een aantrekkelijke club. Als ik terugkeer naar Brazilië, dan ga ik natuurlijk voor Flamengo spelen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wow, was dat niet altijd een hele erge goede keeper? Is een half miljoen dan niet een beetje weinig?

16 juli 2017 om 20:59

Ja ik had precies hetzelfde....zal bij veel clubs gewoon eerste keeper zijn

16 juli 2017 om 20:59

Benjamin van Leer kostte Ajax 7 ton en deze geweldenaar gaat voor een half miljoen weg... had hij heimwee naar Brazilië? Of waarom kiest hij voor Flamengo?

16 juli 2017 om 21:05

Misschien is Flamengo zijn lievelingsclub en laat Valencia hem gaan voor een zacht prijsje omdat hij jaren een betrouwbare speler is geweest?

16 juli 2017 om 21:26

Hoewel hij groot werd bij Mineiro, komt hij uit Rio dus het zou idd heel goed kunnen dat hij van jongs af aan fan is van Fla. De prijs is denk ik vooral een gebaar naar hem toe en een bedankje voor bewezen diensten. Nu lekker afbouwen in eigen stad bij wellicht de meest populaire club van het land. Niet verkeerd hoor

16 juli 2017 om 21:18

Ik ken het fijne van de zaak niet maar die lage som is ongetwijfeld een bedankje van Valencia voor bewezen diensten, nu kan die man met zijn gezin terug naar zijn vaderland, aan een concurrent uit la Liga hadden ze ongetwijfeld wel meer gevraagd.

Doen wel meer clubs zoals Bayern met schweinsteiger, Juve met Tevez...

16 juli 2017 om 21:23

Ah, ja dat zal het inderdaad wel zijn. Sympathiek van Valencia om zo mee te denken. Bedankt voor de info.

Jasper Cilessen, lees je mee? Zonder gekkigheid, dat is wel een indrukwekkend gemiddelde natuurlijk. Normaal zeg ik altijd dat het stoppen van een penalty met geluk te maken heeft en dat is natuurlijk ook zo, maar als je er zoveel weet te stoppen dan heeft dat zeker met kwaliteit te maken. Heb wel eens wat wedstrijdjes van Valencia gezien en hij leek me een goede doelman. Jammer dat hij niet meer op de Europese velden te bewonderen zal zijn maar in Brazilië is het ook aangenaam vertoeven lijkt mij.

16 juli 2017 om 22:08

Cillessen

16 juli 2017 om 23:06

Zo lang mogelijk blijven wachten blijft de beste verdediging. Het maakt sommige nemers nerveus en als keeper maak je gewoon meer kans bij een minder ingeschoten penalty. Ik heb het persoonlijk op laag niveau kunnen bewijzen en de echte toppers doen het met regelmaat op het allerhoogste niveau. Dat schrafschoppenseries een loterij zijn en dat er daarom niet op getraind zou hoeven te worden, vind ik grote onzin. Strafschoppenseries worden pas een loterij als beide keepers zo maar een hoek in gaan duiken.

een half miljoen voor zo'n keeper? bizar.

EEN HALF MILJOEN......???? 😱😱 Twente had hem moeten oppikken!!

16 juli 2017 om 23:47

Hoe wil Twente zijn salaris gaan betalen? Alves is een goeie keeper en een absolute penalty killer. Valencia moet volgend jaar strijden tegen degradatie, 1 grote chaos bij die club.

Jeetje. Clubs als Liverpool hebben liggen slapen. Diego Alves is een goede keeper en had echt niet verwacht dat hij naar buiten Europa gong.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren