Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brazilië krijgt slecht nieuws in aanloop naar kraker met België

Laatste update:

Brazilië kan in het kwartfinaleduel met België op het WK in Rusland geen beroep doen op Danilo. De rechtsback liep tijdens de training een blessure op aan zijn linkerenkel en is de rest van het toernooi uitgeschakeld, zo heeft de Braziliaanse voetbalbond (CBF) laten weten.

Danilo liep eerder een dijbeenblessure op in de groepswedstrijd tegen Zwitserland. Daarvan was de rechtsback van Manchester City weer hersteld. Nu moet hij de kwartfinale en eventueel de halve finale en finale van het mondiale toernooi missen. Danilo blijft bij het team van bondscoach Tite en is inmiddels begonnen aan zijn revalidatie.

Danilo stond in de eerste groepswedstrijd tegen Zwitserland (1-1) negentig minuten op het veld. Hij belandde vervolgens in de ziekenboeg, waarna Fagner zijn kans greep. De rechtsback van Corinthians verscheen in de groepsduels met Costa Rica (2-0) en Servië (0-2) aan het startsignaal en stond in de achtste finales tegen Mexico (2-0) ook in de basis. De voormalig PSV’er is zodoende de enige beschikbare rechtsback in de selectie van Tite.

Brazilië speelt vrijdagavond in Kazan tegen België. De winnaar van deze ontmoeting treedt komende dinsdag in Sint-Petersburg aan tegen Uruguay of Frankrijk.

Wie komt een ronde verder?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja wat kun je erover zeggen? Zuur maar ook met Fagner kan Brasil het bemeppelen. Zie ze het moeilijk krijgen tegen Belgie

Als belgie 3-5-2 blijft spelen dan zie ik belgie het eerder moeilijk krijgen dan brazilie met jesus, neymar, coutinho en willian die constant zwerven over het veld. Want carasco gaat er niet achteraan blijven rennen.

6 juli 2018 om 07:20

Carcasco gaat verzaken in deze pot. Hoop dat de Belgieners door gaan maar ze krijgen het zwaar te bezuren tegen dit sterren assembel

6 juli 2018 om 07:28

Ik denk dat Chadli start vanavond.

6 juli 2018 om 08:08

Ja maar ook Chadli zal t zwaar krijgen haha. T team staat gewoon tactisch niet goed in de omschakeling al t hele toernooi. Dus wie je er ook neer zet, t zal voor problemen zorgen.

6 juli 2018 om 08:29

jup. Ik snap die hele positie links niet zo van carasco of chadli. Zeker vanavond zou ik hem heel vreemd vinden. Ze spelen 352, maar uiteindelijk komt het gewoon neer op 433, met Vertonghen links en Meunier rechts. Carasco staat dan linkshalf en Hazard een beetje op 10. Dat "lopende" positie spel levert voor Belgie voornamelijk problemen op in de omschakeling, dus ik zou gewoon lekker normaal doen als ik Martinez was.
Carrasco ben ik zelf geen fan van en ik vind dat Hazard gewoon vanaf de flank moet spelen. Gewoon 433 dus, De Bruyne vanaf linkshalf, daar is die het beste. Iedere positie is bezet en niet "bijna bezet als de speler doorloopt".

courtois
Meunier
Kompany
Alderweireld
Vertonghen
De Bruyne
wistel
Dembele
Mertens
Lukaku
Hazard
6 juli 2018 om 09:26

Met de volgende opstelling heeft Belgie mijns inziens de beste kansen. Goede veldbezetting, de Bruyne en Hazard op de plek waar ze het verschil kunnen maken, en met het blok Dembele en Witsel heb je een versterkte verdediging plus de nodige creativiteit en loopvermogen. Natuurlijk is Jantje niet ideaal op links, maar het is beter dan Carrasco of Chadli.

Courtois
Meunier
Kompany
Alderweireld
Vertonghen
Witsel
Dembele
Mertens
de Bruyne
Hazard
Lukaku

Je zou toch ook Marquinhos daar nog kunnen laten spelen?

6 juli 2018 om 08:31

Ik had niet het idee dat die Fagner het slecht deed.. tegendeel zelfs. Maar Marquinhos kan idd daar nog opvangen als het nodig is.

Speelt zo slecht dan, ik heb hem niet echt veel foutwn zien maken.

6 juli 2018 om 08:06

*Fagner

6 juli 2018 om 08:46

Nee speelt zelf goed, het is meer dat er nu geen echte back up is voor Fagner. In mijn ogen kan Marquinhos daar echter goed spelen, heeft ie in de CL ook gedaan tegen grote teams dus dat zit wel ok denk ik.

6 juli 2018 om 09:27

Vind je hem echt goed spelen? Ik vind hem veruit de zwakste schakel bij Brazilie. Tegen Mexico werd hij een paar keer kinderlijk voorbijgegaan of uitgekapt. Leek wel alsof ze tegen 10 man speelden. Kijk er ook niet van op als Hazard vanavond 90 minuten lang op onze linkerkant te vinden is en ook vaak gevaarlijk wordt vanop die plek.

De enige wedstrijd waarin hij speelde, kregen ze een doelpunt tegen, in de wedstrijden waarin hij niet speelde, hielden ze de nul...hoezo slecht nieuws 😉

Ik hoop op België,maar ik denk dat Brazilië simpel gaat winnen.
België speelt vanuit het middenveld erg zwak.ik bedoel dan het verdedigende aspect bij het omschakelen.

6 juli 2018 om 12:45

Tja en toch weet je het niet hè. Kan zomaar zijn dat ze tegen een tegenstander van formaat opeens de pannen van het dak spelen. Ik hoop het in ieder geval..

Brazilië krijgt goed nieuws in aanloop naar kraker met België

Hoe'st met Marcelo? Speelt hij wel of heeft hij nog last van de rug?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren