Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Boze fans van Newcastle United verlaten stadion zaterdag na 69 minuten

Laatste update:

Een groot deel van de supporters van Newcastle United is de gang van zaken bij hun favoriete club meer dan beu. De laatste zes wedstrijden in de Premier League gingen allemaal verloren en als we naar alle duels van het kalenderjaar kijken: dertien nederlagen in achttien officiële optredens. De Newcastle United Supporters' Trust (NUST) is voorstander van a 69th-minute walk-out protest.

/

De NUST heeft voorgesteld om de thuiswedstrijd van zaterdag tegen Cardiff City na 69 minuten te laten voor wat het is. In 1969 wonnen the Magpies voor het laatst een prijs, de voorloper van de UEFA Cup en Europa League: de Inter Cities Fairs Cup. “We maken ons ernstig zorgen over de richting die de club opgaat, zowel binnen als buiten de lijnen. Het merendeel van de fans is boos en gefrustreerd, maar ook verdeeld over wat te doen om positieve invloed uit te oefenen op Mike Ashley (eigenaar, red.) en degenen die de club runnen”, zo luidt het statement.

Manager Alan Pardew kreeg in maart een schorsing van zeven duels, na een kopstoot jegens David Meyler van Hull City. Tijdens diens absentie werd de sportieve malaise ingezet en het is maar de vraag of hij komend seizoen nog voor de selectie staat. Pardew zelf weigert te vertrekken. “Dit is een van de mooiste banen van het land. Dit ga ik niet zomaar opgeven. Ik blijf vechten tot het einde.” Cardiff City is de nummer laatst van de Premier League en moet winnen om degradatie af te wenden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik begrijp best dat de fans moedeloos worden van deze situatie, maar om daar nou het stadion voor te verlaten. De spelers, de staf en de hoge heren weten ook heus wel dat het niet goed gaat met de club dit seizoen.

2 mei 2014 om 12:40

Ach ach die sucssessuporters altijdtoch wat heb ik daar een hekel aan je moet in goeie en slechte tijden achter je club staan!

2 mei 2014 om 12:56

welke succes heeft Newcastle dan ?

2 mei 2014 om 13:00

Als ze bijvoorbeeld een overwinning hebben gepakt.

2 mei 2014 om 13:03

Hoe kan je als supporter van newcastle een successupporter zijn? En het is toch meer dan terecht dat je als fans een statement wil maken?

2 mei 2014 om 13:49

Volgens mij had newcastle de grootste aantal fans binnen engeland.

2 mei 2014 om 13:44

Van dit soort reacties kan ik echt moe worden. Als supporter betaal je je helemaal scheel aan seizoenskaarten en noem alles maar op wat daar nog bij komt kijken. Sommige mensen zijn duizenden euro's per jaar kwijt aan deze 'hobby'. Als jij vervolgens ziet dat er allemaal mensen zijn binnen het veld die er met de pet naar gooien, maar die het zogenaamd wel fantastisch vinden dat je als supporter komt kijken, dan bewijs je dat maar op het veld dat je dat vindt. Ik vind het een uitstekende beslissing. Supporters zouden nog vaker weg moeten blijven bij dramatische resultaten als deze. De échte supporters gaat dit aan het hart. Sommige supporters zien hun club als liefde. Als jij continue ruzie met een geliefde hebt, dan word je toch ook boos? Dan loop je toch ook wel eens weg? Of ben jij zo'n brave borst dat je je vriendin bijvoorbeeld (als je die hebt) maar aan blijft moedigen, ondanks dat je een schurfthekel hebt aan de dingen waar jij je aan ergert?

Ik hoop dat Newcastle United wint, prachtige club.

2 mei 2014 om 16:28

Amen! Helemaal mee eens

2 mei 2014 om 14:15

Vind het vooral verbazingwekkend dat als een club 8x op rij verliest het toch nog in de top 10 staat, van de laatste 18 wedstrijden er 13 verloren, in de eredivisie sta je dan op een degradatieplek.

Tsja, het is nooit rustig daar in het Noorden.

En dan Yohan Cabaye, volgens mij noemen we dat een lose-lose-situation. Zo ben je het verschil tussen of een ploeg qua vorm een degelijke subtopper of een degradatiekandidaat is, zo zit je ergens in Parijs een bank warm te houden. De enige winnaar hier is zijn bankrekening, vermoedelijk.

Zou leuk zijn als ze een prijs pakken in het aankomende seizoen. Gaan ze dan over 50 jaar met z'n alle in de 15de minuut al naar huis?
Verder natuurlijk een waardeloze actie. De spelers missen toch de fanatieke steun en de club/het bestuur merkt er niks van. De kaartjes zijn toch gekocht, de sponsor heeft al een contract en bezoekersaantallen voor televisie gelden zullen worden bepaald aan het begin van de wedstrijd.

2 mei 2014 om 23:54

Nee, in de veertiende

Snap ze wel. Ze willen een statement maken, ze kijken als maanden naar het slechte spel van hun club want Newcastle is echt dramatisch. Denk eerlijk gezegd wel dat het komt doordat Remy geblesseerd was. Het moest allemaal van hem komen en Siem de Jong en Cisse zijn gewoon niet goed genoeg voor dat nivo

2 mei 2014 om 13:07

Luuk de Jong, Siem zit bij Ajax en is nagenoeg het hele seizoen geblesseerd geweest. Van hem is dit seizoen dus ook weinig afgekomen en of hij te slecht is voor het niveau is afwachten mocht hij de stap maken.

Hoop dat the magpies volgend seizoen beter presteren

Er is bijna geen club te vinden met een droeviger transferbeleid van Newcastle. Tim Krul moet daar ook zo snel mogelijk weg want er valt geen eer te behalen tussen al die Franse middelmaat.

2 mei 2014 om 13:12

Ik denk niet dat Krul in de positie is om een stap omhoog te maken, die is ook niet bepaald een wekelijkse uitblinker en de clubs boven Newcastle hebben betere keepers, tenzij je Southampton ook meetelt, maar die zouden wel eens eerder gaan voor Begovic of Marshall.

2 mei 2014 om 15:07

Wel moeilijk aangezien Krul ook middelmaat is.. Hij past daar prima.

Het is wel zonde, Newcastle is een mooie club met een prachtig stadion en veel potentie maar het komt er nooit echt uit. Altijd een subtopper / middenmotor geweest en niet meer dan dat.

Die actie van de fans kan bij mij weinig sympathie opwekken, er zijn ook andere manieren om je frustratie kenbaar te maken.

Ik moet nog denken aan het Newcastle van de jaren 90 die het elke keer United moeilijk maakte en misschien drie keer achter elkaar 2e werd.

Fantastische spelers waren dat! Nu vind ik Newcastle niks meer dan subtop. Daarnaast vind ik het jammer dat het geen Engelse club meer is. Alan Shearer, Les Ferdinand en Rob Lee waren toch allemaal iconen. Nu zijn er meer Fransen dan Engelsen daar. Wat een beleid...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren