Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Botteghin raakt geïmponeerd: ‘Als je ziet hoe hij speelt, echt ongelooflijk’

Laatste update:

Niet iedereen in Italië hoopt woensdagavond dat AS Roma er met de Conference League vandoor gaat. In de buurt van Ascoli, de plek waar Eric Botteghin momenteel zijn brood verdient, wordt hartstochtig gejuicht voor Feyenoord. De voormalig verdediger van de Rotterdammers kijkt uit naar de eindstrijd in Tirana en hoopt op net zo'n feest als tijdens het kampioenschap in 2017. Botteghin heeft een duidelijk oogappeltje in de huidige selectie van Feyenoord.

"Als je ziet wat ze tot nu toe in de Conference League hebben gepresteerd, dat is echt knap", vertelt de verdediger in gesprek met De Telegraaf. "Ook in uitwedstrijden zijn ze altijd heel sterk geweest. Dat is het mooie om te zien aan dit Feyenoord. Dat ze die flow hebben gekregen, dat het goed loopt en dat ze kunnen afdwingen dat het meezit, met goals in de laatste minuten ook. Dat geeft iets speciaals en geeft ook de hoop dat ze de finale winnen. Dat herken ik van het kampioensjaar. Als je in die flow komt, krijg je het vertrouwen, dat positieve gevoel en met de achterban van Feyenoord krijg je daarbij superenergie. Dan kun je ook dit soort wedstrijden winnen."

Botteghin weet hoe het is om prijzen te winnen met Feyenoord. De Braziliaan maakte onderdeel uit van de selectie die in 2017 landskampioen werd in Nederland. Ook won hij met de Rotterdammers twee keer de TOTO KNVB Beker en schreef hij de Johan Cruijff Schaal twee keer op zijn naam. De mandekker wordt de voorbije weken veelvuldig aan zijn jasje getrokken door Italianen. "Ze vragen allemaal hoe het team is en hoe sterk ze zijn dit seizoen", gaat Botteghin verder. "Al de jonge jongens zijn echt doorgegroeid en als je ziet hoe Luis Sinisterra speelt, dat is echt ongelooflijk. Vooral in Europese wedstrijden waren ze echt on fire dit seizoen.”

Een voorspelling durft Botteghin zich niet aan te wagen. "Het is moeilijk om te zeggen wat het wordt, een finale is meestal een lelijke wedstrijd. Ik hoop natuurlijk dat Feyenoord wint, met 1-0 of 2-0. Geen goals tegen. Want als je achter komt tegen Roma, wordt het heel moeilijk, denk ik. Het sterkste van dit Roma is dat ze gebruik kunnen maken van de ervaring van Mourinho. Hij weet hoe je dit soort wedstrijden moet spelen om ze te winnen. En ze hebben natuurlijk aardige spelers, hè. Vooral de spits, Tammy Abraham. En het is leuk dat Rick Karsdorp daar speelt."

Wie wint de Conference League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
25 mei 2022 om 16:06

Veel mensen vergeten die Oezbeek die voorin bij Roma speelt maar dat is ook een geweldige speler

Het wordt een geweldige pot.
Ik ben van jongs af aan een echte Alkmaarder, AZ is dus ook mijn club..
Maar vanavond, ja vanavond strijk ik met de hand over mijn voetbalhart en voel ik mijn hart kloppen voor de club uit Rotterdam: Feyenoord!

Vanavond sta ik hand in hand met jullie, succes! Walk on trough the rain, and you never walk alone!!!!

Feyenoord wint de beker.

25 mei 2022 om 16:17

Het heeft alle ingrediënten voor een zaadpot. Finales zijn normaliter al niet om aan te gluren, en als Mourinho erbij betrokken is wordt die kans definitief de grond in geboord. Mourinho houdt van spelen tegen Nederlandse trainers en heeft 95% kans om te winnen, hoe zeer ik zelf ook anders hoop.En je kan trouwens ook gewoon kappen met de nep-Feyenoorder uithangen en onder elk topic Feyenoord liedjes gaan lopen typen. Het is echt cringe.

25 mei 2022 om 17:19

Sterke uitspraken hoor "Feyenoord wint de beker" ben wel benieuwd welke beker want vanavond wint Roma de conference league 😉 ik denk zelf dat je de koffie beker van je oma bedoeld.

Jaloers hoor op Botteghin. Ascoli is een prachtige stad om in te wonen met een middeleeuws karakter

Forza Roma!!! Abraham pls dont let this happen!

25 mei 2022 om 19:06

Wedden dat jij nog nooit in Roma bent geweest.

25 mei 2022 om 19:20

Klopt. Staat wel op t lijstje.

Wat heb ik altijd van botthegin genoten in zijn groningen tijd. Weet nog dat hij een keer geschorst was en lekker zat mee te springen met de fans. Was hem uit het oog verloren na feyenoord. Leuk dat die nog voetbalt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren