Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz moet ‘goede en interessante speler’ meteen langdurig missen bij PSV

Laatste update:

Peter Bosz hoeft bij PSV voorlopig nog niet te rekenen op Mauro Júnior, Armando Obispo en Fredrik Oppegard. Het drietal begeeft zich in de lappenmand en keert voorlopig niet terug op het trainingsveld, zo schrijft Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad. Met name de blessure van Mauro is een vervelende. De Braziliaan moest afgelopen seizoen ook al veelvuldig toekijken door blessureleed.

Verwacht wordt dat Obispo en Oppegard in de loop van de eerste seizoenshelft kunnen aansluiten. Eerstgenoemde kwam halverwege maart tegen Vitesse na ruim een uur spelen binnen de lijnen, maar moest zich in de blessuretijd weer laten wisselen. Sindsdien heeft hij geen minuut meer gespeeld. Oppegard kwam geblesseerd terug van een huurperiode bij Go Ahead Eagles.

Met name het gemis van Mauro Júnior laat zich voelen bij PSV. "Bosz vindt dat ontzettend zonde, omdat hij Mauro een interessante en goede speler vindt die PSV zou kunnen helpen", schrijft Elfrink. De Braziliaanse technicus begon als aanvallende middenvelder bij PSV, maar speelde afgelopen seizoen vooral als vleugelverdediger. Het is niet bekend welke rol Bosz voor hem in petto heeft.

Elfrink gaf onlangs in gesprek met Voetbalzone al aan dat er nog een aantal defensieve versterkingen aan zitten te komen bij PSV. "Met name rechts in het centrum en op de rechtsbackpositie moet er iets bij", aldus de clubwatcher. "Het lijkt me niet onlogisch dat er een sterke troef bijkomt als serieuze concurrent van Sambo, maar dan zullen er wel eerst spelers moeten vertrekken. Je kan niet ongebreideld spelers halen zonder dat er iets vertrekt."

Het volledige interview met Elfrink over de stand van zaken bij PSV is komende dinsdag te zien bij Voetbalzone.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gras is groen, water is nat, PSV begint het nieuwe seizoen met een half geblesseerde selectie.

19 juli 2023 om 08:54

Half geblesseerd maar bovendien ook de laatste 5 jaar half gebalanceerd. Ik begrijp goed dat er nu geen verdedigers kunnen worden gehaald, maar je zit wel nog met zeker 5 matige spelers achterin door dat drama beleid de laatste jaren.

19 juli 2023 om 09:05

@Heung-Plus-Son

Inderdaad half gebalanceerd
4 keepers (1 teveel)
4 cv's
3 linksbacks (1 teveel)
3 rechtsbacks (1 teveel)

Tegelijkertijd zijn er maar 4 middenvelders in totaal, en dan heb ik Saibari al mee gerekend.

19 juli 2023 om 09:35

Ik ben heel hard aan het nadenken wie je allemaal als rechts- en linksback rekent? 😅 Of tel je Mwene dubbel als links- en rechts? Ik kom voor rechtsback op Sambo en Mwene, voor links alleen op van Aanholt. Oppegard, Mauro tel ik niet mee gezien ze er nog maanden uitliggen. Of tel je jeugdspelers mee? Want dan is Comenencia nog rechtsback maar zijn er met vd Blaak ook 5 CV's. Wat betreft middenvelders: zonder Sangare zijn er eigenlijk nu maar 2 echte middenvelders met Veerman en Til. Saibari komt daar eventueel nog bij en dan is het nog kijken of Land, vd Heuvel en/of Nassoh aan kunnen haken.

19 juli 2023 om 10:27

Officiele selectie van PSV op hun website voor dit seizoen heeft slechts 17 veldspelers en daar staat bijvoorbeeld Mauro ook bij dus de selectie is erg smal. Ook is het wel aangepast want vorige week stond Xavi er nog bij. Selectie is niet in balans. Als er voor de rechtsback en RCV nog spelers gehaald moeten worden dan is Bosz niet te vreden over voor rechtstback Mwene en Teze en over evt Teze en Ramalho......

Dat Teze en Ramalho niet voldoen lijkt me logisch die zijn wel erg matig en Ramalho ook nog heel traag. Alleen linker CV heb je dan Obispo en Boscagli.... die voldoen toch beide ook niet mag ik hopen voor de PSV supporters? Eigenlijk is er maar 1 speler die achterin goed genoeg is en dat is Van Aanholt maar de rest moet je allemaal vervangen zelfs als backup niet bruikbaar, wellicht alleen Boscagli houden omdat die nog op het middenveld als backup gebruikt kan worden

19 juli 2023 om 10:45

@FossenRechtsback: Teze Sambo MweneLinksback: v Aanholt Mauro OppegardCv: Baumgartl, Ramalho, Obispo, Boscagli. Kun je Teze nog zien als alleen cv, maar dan heb je een cv te veel. Blessures zijn wel balen. Maar als iedereen fit is zit je met 10 spelers voor 4 posities en dan heb je nog jeugd achter de hand.

okay, ik had de verwachting dat die mauro weer kon spelen, want dat was toch wel een speler waarvan ik vind dat die wat toevoegt en niet (vaak) door de mand valt...
dan is het toch erger gesteld qua verdedigers bij psv dan ik had gedacht, als deze 3 ook nog een tijd eruit liggen. hoop echt voor de supporters, en de selectie, dat er nog 2 verdedigers bij komen. anders haal je de CL niet ben ik bang

Ach, we hebben toch genoeg verdedigers. Wacht…

19 juli 2023 om 09:22

Probleem is dat we er te veel hebben juist, kwaliteit is er daarentegen niet echt aanwezig. Boscagli is een goede speler, Teze op RCV kan goed uitpakken, van Aanholt is OK maar geen topper en de rest is of altijd geblesseerd of heeft het niveau niet.

19 juli 2023 om 10:22

Aanholt OK vinden maar wel durven te stellen dat Teze als RCV goed kan uitpakken... Teze kan nergens goed uitpakken. Hij staat garant voor balverlies en schijnverdedigen

19 juli 2023 om 11:22

Onder Schmidt rechts centraal was hij toch heel degelijk?

19 juli 2023 om 13:35

Hij liet m.i. meer lopen dan de rest van de verdediging door constant uit positie te lopen. Nee, ik vind hem een verschrikking

Ach zijn deze 3 namen nou echt een ''gemis''. In mijn ogen niet daar Oppgaard en Obispo het niveau duidelijk niet hebben en van Mauro Junior doet iedereen alsof het een gemis is. Maar Ik vind dit ook dusdanig een redelijk matige speler waar je als topclub niet moet op selceteren. Dat hij in zijn periode als vleugelverdediger werd gemerkt als 1 van de betere spelers bij PSV zegt op dat moment wel genoeg eigenlijk.

Er moet echt een kwaliteitsinjectie komen in de verdediging en enkele spelers die het toch niet meer gaan worden van de hand gedaan worden. Denk hierbij aan Ramalho, Oppergard geloof ik ook niet echt en misschien moet PSV het ook opgeven mt Obispo/teze.

19 juli 2023 om 11:48

Dan moet je eerst verkopen om ruimte in het budget en tranferbudget te creeeren,
Bosz wil werken met 23 man selectie kortom dubbele bezetting ne 3 keepers en voor de verdedging hebben we momenteel te veel, tenzij je met drie centrale verdedigers gaat spelen. Tijdens Schmidt, Van Bommel en Van Nistelrooy is meer dan eens dat het centrum achterin vrij kwetsbaar is .

Dan heb je met Ramalho, Baumgartl,mweme en Obispo voorlopig ook genoeg backup voor achterin

Benitez
Teze
Bosgali
Van Aanholt
Sambo
Sangare
Veerman
Nassoh
Bakayoko
De Jong
Lang

Met deze verdediging kunnen we Bosz niet op pad sturen.

Ik vind dat zo'n prietpraat dat we teveel verdedigers hebben. Het is een kulargument. We hebben het beschikbare geld en de verliezen er niet voor over om de verdediging te versterken. Het is een keuze. Nee, ze vertegenwoordigen nauwelijks transferwaarde. Maar dit weten we al een seizoen lang. Ze zijn dan ook heel slecht.

Wat is de gedachtegang dan: ' dan maar een KKD verdediging ' ? Hoe kun je dit nou accepteren als een voldongen feit? Laat staan het zo aan de supporters presenteren. Wij zijn niet gek.

Ramalho, Oppegard, Teze, en Obispo kunnen alle vier het PSV niveau pertinent niet aan. Nee, ook Teze niet. Ook niet als CV. Mauro heeft zich bewezen maar is geblesseerd, en onderhand al zo lang dat je je moet afvragen of hij überhaupt nog op niveau komt, Sambo moeten we nog afwachten hoe hij op een hoger niveau aantikt, Boscagli moeten we ook maar zien hoe hij terugkomt. Mwene is een leuke wisselspeler voor beide flanken, maar ook niet mee dan dat. Van Aanholt is goed, maar moet ook af en toe rust krijgen. Aan het einde van zijn vorige (halve) seizoen was hij compleet op.

Laat Stewart dan delegeren. Stuur een mannetje naar allerlei clubs en ga aan de leur met die spelers. Dump ze. Zo snel mogelijk. Scout voor de nodige aankopen eens in de categorie 8 miljoen euro, in plaats van 10 plus. We hebben dat geld nodig om de verliezen op de verdediging op te vangen. Die móét gerenoveerd worden. Dat is het enige voldongen feit: deze verdediging voldoet niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren