Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Borussia Dortmund lijdt weer puntenverlies mede door assist Davy Klaassen

Laatste update:

De ontmoeting tussen Borussia Dortmund en Werder Bremen in de Bundesliga heeft zaterdag geen winnaar opgeleverd. Het duel in het Signal Iduna Park eindigde in 2-2, mede dankzij een assist van Davy Klaassen. Dortmund, dat al drie officiële wedstrijden op rij niet heeft gewonnen, is met elf punten op een zevende plaats terug te vinden, maar de nadelige marge op koploper Bayern München bedraagt slechts drie punten. Werder heeft vier punten minder en staat tiende.

Het team van Lucien Favre speelde uitstekend in de eerste helft en de voorsprong van de 2-1 na het klinken van het rustsignaal was dan ook zeer verdiend. De thuisploeg eiste al snel de controle over de wedstrijd op en liet zich ook na de vroege tegentreffer niet van de wijs brengen. In de zevende minuut won Davy Klaassen een duel met Axel Witsel om de bal en zag hij Milot Rashica niet over het hoofd. De voormalig Vitessenaar nam de bal aan en schoot het leer met een diagonale volley achter doelman Roman Bürki: 0-1.

Borussia Dortmund kwam nog geen honderd seconden na de openingstreffer alweer op gelijke hoogte. Lukasz Piszczek mocht aan de rechterkant ongehinderd een voorzet geven, waarna Michael Lang in een luchtduel met Mario Götze er niet goed uitzag en de wereldkampioen van 2014 de bal van dichtbij binnenkopte: 1-1. De gelijkmaker gaf de thuisploeg veel zelfvertrouwen, maar het overwicht leidde pas in de 41e minuut tot de tweede treffer: Thorgan Hazard kreeg de ruimte om vanaf rechts een voorzet te geven, waarna Reus het leer diagonaal achter Jiri Pavlenka kopte.

Ook in de tweede helft liet Werder zich in aanvallend opzicht niet nadrukkelijk gelden, al was men telkenmale gevaarlijk als het doelgebied van Bürki werd opgezocht. Dat resulteerde tien minuten na rust ook in de gelijkmaker. Een corner vanaf links werd bij de eerste paal door Josh Sargent verlengd, waarna de bij de tweede paal vrijstaande Marco Friedl de 2-2 kon maken. In het restant van het duel ging het spel over en weer, met kansen op een derde doelpunt voor beide teams. Het scorebord kwam echter niet in beweging.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een heerlijke wedstrijd van Bremen! Fijn om Milot en Sahin terug te zien want dat zijn nu toch de belangrijkste spelers van Bremen.

Weer een voorsprong weggegeven. En dan zeggen dat het geen mentaliteit is...Bayern Boy Friedl die gelijk maakt, maakt het nog amusant

Wanneer gaat Dortmund die Burki een keer verkopen. Met zon keeper ga je geen prijzen pakken.

28 september 2019 om 21:16

Als je niet kan verdedigen en dan vooral voorzetten ga je nooit kampioen worden

Elk jaar denk je dat Dortmund sterker dan ooit is en het wel een zou kunnen flikken. Elk jaar lijkt Bayern wankel in het begin. Elk jaar stort Dortmund in en loopt Bayern uit. Bundesliga-day loop.

Voor mij is deze uitslag niet echt verrassend. Vanavond was ik ook niet de enige, die vooraf en gelijkspel of zelfs een nederlaag voorspelde. Het team mist momenteel het nodige vertrouwen. Er is geen overtuiging tussen de oren. Dit soort problemen kunnen de hele seizoen aanblijven en voor onrust plus slechte resultaten zorgen.ik blijf bij mijn mening dat Favre fantastisch voetbal laat spelen, maar niet de nodige punch leert. Ik vrees het ergste voor hem, als het bewijs van mijn ongelijk uitblijft.

Ik vind dat Dormtund het meeste kwaliteit heeft lopen van alle Buli clubs. Je hebt gewoon nog Brandt, die Portugese jongen en Paco op de bank zitten. Hummels en Schulz deden niet eens mee door blessures. Het is echt lachwekkend hoe Dortmund momenteel speelt. Reus is totaal uit vorm. Sancho doet alles zelf. Hazard laat tot dusver nog niks zien. Waarom speelt die gozer uberhaupt? En achterin is elke counter kwetsbaar. Ik vraag me echt af waarom Piszeck nog in de basis staat daar.

29 september 2019 om 14:18

Dortmund meer kwaliteit dan Bayern? Alleen Sancho en Reus zouden in de basis staan bij Bayern en zelf dan zouden ze nog rouleren met Gnabry, Coutinho etc.ot: Ik heb de wedstrijd niet gezien maar ik zag dat Dortmund op een gegeven moment voorstond en voelde al een 2-2 aankomen. Dortmund moet echt betere verdedigers halen willen ze ooit meedoen voor de grote prijzen.

30 september 2019 om 08:46

Hummels, Witsel, Hakimi.

Wat is er toch met reus aan de hand ? Je zag het ook tegen barca . Grote kansen die hij uit het stadion schiet. Verwachtingen waren hoog voor dit seizoen want hebben toch wel het beste elftal in Duitsland maar ben bang dat het ook dit seizoen niet gaat lukken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren