Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Booth is met dubbelslag opnieuw held van FC Utrecht; Lammers maakt eerste goal

Laatste update:

FC Utrecht heeft zondagmiddag een zeer overtuigende zege geboekt in de Eredivisie. In de Galgenwaard was het team van trainer Ron Jans met 4-0 veel te sterk voor Fortuna Sittard. Taylor Booth, die afgelopen speelronde driemaal scoorde, was ditmaal met een dubbelslag opnieuw van groot belang. Sam Lammers maakte zijn eerste treffer in het shirt van de Domstedelingen, terwijl ook Othmane Boussaid zijn naam op het scorebord zette.

Jans voerde één wijziging door na de 4-2 overwinning op FC Volendam van afgelopen week. Op het middenveld moest Oscar Fraulo plaatsmaken voor Zidane Iqbal. Aan de overzijde kwamen Siemen Voet, Deroy Duarte en Kristoffer Peterson binnen de lijnen.

FC Utrecht begon uitstekend aan het thuisduel en vond al in het eerste kwart van de wedstrijd de openingstreffer. Na een uitstekende steekpass van Lammers rondde Booth op koelbloedige wijze af door doelman Michael Verrips door zijn benen te passeren: 1-0.

De Domstedelingen hielden nadien de druk op het vijandige doel, maar de snelle tweede treffer werd niet gevonden. Uiteindelijk kwam Utrecht pas twintig minuten voor het einde van de reguliere speeltijd op een comfortabelere voorsprong.

Na een dubbele misser voor Hidde ter Avest wist Othmane Boussaid een minuut later wél te scoren uit een snelle counter: 2-0. Daarmee was het verzet van Fortuna Sittard gebroken.

In de 75ste kwam de 3-0 op naam van Booth, die zijn tweede van de middag aantekende. Na fraai combinatievoetbal via Ter Avest, Boussaid en Fraulo kon de vleugelspits van dichtbij afronden.

Het slotakkoord werd gespeeld door Lammers, die zijn eerste maakte in het shirt van FC Utrecht. De spits schoot hard raakt in de bovenhoek: 4-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die Ron Jans flikt het toch elke keer maar weer....het is hem gegund

11 februari 2024 om 16:36

Het mooie is dat hij zijn ploegen nog herkenbaar en frivool laat voetballen ook. Echt een hele goede trainer, misschien wel iets voor Ajax volgend jaar.

11 februari 2024 om 16:49

Ik begrijp ook echt niet waarom Ron Jans nog niet de kans heeft gekregen bij de Nederlandse top. Heeft in NL jarenlang bewezen dat hij een goede trainer is.

11 februari 2024 om 16:57

Begrijp ook niet waarom ze niet voor Jans gingen toen Bosz naar PSV ging.

Het begint er steeds beter en beter uit te zien, middenveld heb je wel een luxeprobleem voor de '8' positie want Iqbal, Fraulo en Bozdogan zijn allemaal basis waardig. Op naar Twente volgende week!

11 februari 2024 om 16:43

Utrecht heeft gewoon goede zaken gedaan in de januari window. Momentum voetballers als Seuntjes geloosd en een echte spits, waar het toch aan ontbrak, gehaald o.a., no doubt door Jans’ inbreng.

Leuk om te zien, Utrecht hoort gewoon mee te doen om de Europese plekken.

Dat Utrecht begint sinds een lange reeks gelijkspelen, nu ook gewoon wedstrijden te winnen en zijn nog vol in de race voor play offs.

Word nog een lastige wedstrijd voor ons, even als voor Utrecht volgende week

11 februari 2024 om 17:17

Dat Utrecht nu wedstrijden wint, heeft ook met de tegenstanders te maken. Volendam en Fortuna zijn niet per se de sterkste ploegen.

11 februari 2024 om 19:51

In de reeks zitten PSV, Ajax, AZ en Twente. Gewoon erg goed bezig dus.

11 februari 2024 om 17:19

Gaat idd een pittige pot worden, Utrecht heeft vaak juist moeite met het spel maken dus in die zin is een uitpot wel lekkerder... maar ja, Twente doet t thuis ook best aardig

We gaan het zien, in ieder geval geen druk van het moeten winnen... dat scheelt.

11 februari 2024 om 17:43

Twente heeft het wel eens lastig om onder de druk uit te spelen. Mocht Utrecht goed druk zetten tegen Twente, dan zouden ze wel kans kunnen maken (zoals ze tegen PSV deden bv).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren