Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Boehly smijt met miljoenen en maakt afgetest Ajax-doelwit duurste aankoop ooit

Laatste update:

Abakar Sylla vervolgt zijn carrière bij RC Strasbourg. De Franse club betaalt maximaal 22 miljoen euro voor de mandekker, die overkomt van Club Brugge. Daarmee breekt Strasbourg het ingaande transferrecord met meer dan tien miljoen. Die mogelijkheid heeft le Racing, gezien de recente overname van Chelsea-eigenaar Todd Boehly.

Boehly kreeg Strasbourg eind juni in handen, nadat zijn bod van zo'n 75 miljoen euro geaccepteerd werd. Daarmee werd zijn consortium BlueCo vrijwel volledig eigenaar van de club. Boehly beloofde snel te zullen investeren en voegt nu daad bij woord. Sylla, een voormalig Ajax-doelwit, is met maximaal 22 miljoen euro de duurste clubaankoop aller tijden geworden.

Hiervoor stond het record op naam van Habib Diallo. De 28-jarige goalgetter kostte Strasbourg drie seizoenen geleden nog tien miljoen euro. De transfer van Sylla is tekenend voor de torenhoge ambities van Strasbourg. De Oost-Fransen willen structureel in de top eindigen en niet tegen de degradatiestreep aan, zoals afgelopen seizoen het geval was. Toen werd Strasbourg vijftiende in de Ligue 1.

Ajax stuurde in januari nog scouts naar Brugge voor Sylla. De Amsterdamse delegatie zag de jonge stopper destijds compleet door het ijs zakken. Sylla grossierde in onbesuisdheid, kwam meermaals goed weg en moest uiteindelijk met rood van het veld. Sindsdien bekoelde Ajax' interesse. De Nederlands recordkampioen zoekt wel een centrumverdediger, maar onder meer Josip Sutalo (Dinamo Zagreb) staat er beter op.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch mooi hoe Ajax altijd in een titel terecht komt hier.
Eigenlijk dacht ik dat zulke dingen niet meer zo makkelijk zouden moeten kunnen door fair play. Ook maar een wassen neus dus.

16 juli 2023 om 14:46

Fair play is alleen voor europees voetbal?

En weer moet Ajax in de titel hè? Wat is de toegevoegde waarde? Heeft er 0,0 mee te maken. Kom op voetbalzone kap daar nou eens mee.

16 juli 2023 om 16:00

Dit werd al ontelbare keren aangegeven door (vooral) niet-Ajax fans, zonder resultaat. De meeste Ajax fans lijken er zich doorgaans niet aan te storen. Er zijn nu eenmaal heel wat Ajax fans op dit forum dus de naam Ajax zorgt altijd voor clicks, en daar gaat het uiteindelijk om.

16 juli 2023 om 16:44

Ja, begint wel erg irritant te worden inderdaad. Ook Boehly in te titel vermelden, zodat iedereen denkt dat het over Chelsea gaat. Alles voor de kliks. Om vervolgens een pagina te zien die voor 50% met advertenties gevuld is met een auto-play filmpje dat amper te pauzeren is. Heb hetzelfe filmpje al 50x gezien, totaal geen toegevoegde waarde, maar wel steeds een advertentie tonen...

16 juli 2023 om 16:49

Adblock plus installeren. Zonder zonder een Adblocker gebruik ik geen browser.

16 juli 2023 om 17:02

Thanks, goede tip! Opzich vind ik advertenties niet vervelend, ik snap ook dat websites geld moeten verdienen. Maar wellicht dat ik Adblock zo kan instellen dat hij alleen voor Voetbalzone werkt :-)

een jonge centrale verdediger halen.. die nog niet eens een vol seizoen in de belgische competitie achter de rug heeft. en de wedstrijden die hij speelde was het soms ook echt chaos bij hem.

dit zijn niet de type spelers die je haalt als je nog onderaan bungelt in de ligue 1... dan ga je toch voor wat meer ervaring lijkt mij.
maar goed, deze amerikaan boeit het geen moer, die haalt spelers waarvan hij denkt dat ie nog winst op kan maken.

Vond Strasbourg altijd een leuke club. Ze waren heel diep gezakt en kwamen toen toch weer terug op het hoogste niveau. Het is jammer dat we nu echter een situatie hebben waarbij eigenaren van rijke clubs doodleuk nog een club overneemt puur om dingen makkelijker te maken voor club #1. Iedereen kent de City Football Group, maar nu heb je dus Chelsea onder Boehly. Zal vast nog wel meer voorbeelden zijn.

Ajaxzone strikes again (deze commentaar wordt verwijderd).

16 juli 2023 om 14:59

Geloof me ,wij Ajacieden beginnen het ook spuug en spuugzat te worden. En ja dit gaat op zeker weer verwijderd worden.

16 juli 2023 om 15:23

Benoemenswaardig dat er vanuit alle partijen kritiek op komt. Zal alleen idd wel weer een paar punten kosten.

16 juli 2023 om 15:42

Die punten boeien mij persoonlijk niks. Je hebt gewoon schijt aan je vaste leden die al tig keer aan de bel hebben getrokken over deze dingen.

16 juli 2023 om 16:56

Ja je hebt gelijk, maar die punten zijn net cryptos. Je doet jaren om ze op te bouwen en na 1 twijfelachtige post ben je ze kwijt. K snap de meerwaarde er op die manier niet zo van behalve censuur.

Wauw 22 miljoen, flink bedrag. Die zijn ambitieus bezig daar

Hier moet de Uefa en Fifa is een eind aan maken dat je maar eigenaar van 1 club kan zijn dat city heeft in totaal geloof ik 100 spelers onder contract staan over heel de wereld als het er niet meer zijn .

Ik vind t wel interessant hoe zo’n jongen erop staat en toevallig is dat meer bekend bij Ajax dan bij anderen. Zo vraag ik me ook af waarom Hojlund niet bij Ajax op radar stond(?)
En iemand as Verbruggen bij Ajax/PSV enzovoort. Maar goed, uiteindelijk is NLSe connectie interessant en Ajax trekt meeste aandacht dus heel onlogisch is t ook weer niet.
Als je t niet leuk vindt, niet klikken laat staan (zuur) commentaar geven..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren