Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bizar tafereel in Turkije: woedende Montella wil Balotelli aanvliegen

Laatste update:

Opvallende taferelen na afloop van de thuiswedstrijd van Adana Demirspor tegen Umraniyespor van zaterdagavond. Trainer Vincenzo Montella van de thuisploeg ontstak in woede en leek Mario Balotelli te willen aanvallen. Het is niet bekend wat de aanvaller tegen zijn coach heeft gezegd, maar het was duidelijk dat Montella niet gediend was van enkele uitlatingen van de spits, die wederom als invaller fungeerde.

Montella verkoos de Russische spits Artem Dzyuba boven Balotelli. Laatstgenoemde aanvaller kwam nog wel als invaller binnen de lijnen, al wist hij niet te scoren. Het enige doelpunt van de ontmoeting werd gemaakt door de Portugees Kevin Rodrigues. Balotelli wist tijdens zijn invalbeurt in de tweede helft niet echt te imponeren. Na afloop had iedereen het echter alleen nog maar over de ruzie tussen de invaller en de Italiaanse oefenmeester.

Na het bedanken van het arbitrale trio roept Balotelli iets in de richting van Montella, terwijl de aanvaller ook naar zijn trainer wijst. De Demirspor-trainer draait zich om en geeft Balotelli gelijk de volle laag. De woedende Montella moet door enkele spelers en mensen van de technische staf worden tegengehouden. Daarna gaat iedereen richting de spelerstunnel, waardoor de rust al weer snel is teruggekeerd.

Balotelli is al enige tijd geen vaste waarde in de voorhoede van Adana Demirspor. De 32-jarige spits leek eind juli op weg naar FC Sion. Volgens Blick waren de gesprekken zelfs al in een afrondende fase beland. Desondanks kwam de zomertransfer nooit van de grond. Balotelli ligt bij de Turkse club vast tot medio 2024. De oud-speler van onder meer Manchester City en AC Milan is bezig aan zijn tweede seizoen bij Adana.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je Balotelli in je selectie opneemt, weet je dat dit soort dingen gaan gebeuren. Dat soort fratsen heeft ie namelijk al 100x uitgehaald. Eigen schuld, dikke bult.

28 augustus 2022 om 10:20

Je zou toch denken die wordt een keer volwassen.. Alleen bij dit soort gasten gaat dat helaas nooit gebeuren. Moet wel iets ergste zijn gebeurt want een trainer gaat niet zo erg uit zijn plaat en valt je niet bijna fysiek aan als er niets ergs is gebeurt ook met de gedachte dat er genoeg camera's zijn.

28 augustus 2022 om 14:02

tja, maar dat is ook hetzelfde geval bij zlatan. Die moet ook altijd en overal de grote jan uithangen. Ik..ben..zlatan

28 augustus 2022 om 10:25

Aan de ene kant waar. Maar betekent dat dat je als trainer alles moet slikken? Dat lijkt me niet, toch?

Zo kreeg hij Mancini, de man waarmee hij toch beste van alle trainers een band heeft, ook vaak genoeg op de kast. Zie zijn nonchalante doelpoging bij Man City, of in het Italiaans elftal.

28 augustus 2022 om 15:44

Er zijn maar weinig trainers die goed met zulke spelers om kunnen gaan. Maar als je dat kan dan heb je in het gros van de wedstrijden een geweldige speler.

28 augustus 2022 om 18:22

Mancini was zelf ook niet 100

Dat clubs die loser nog kopen is echt een raadsel. Heb je zoveel talent en doe je er zo weinig mee. Dan ben je echt sukkel.

28 augustus 2022 om 10:30

vorig jaar heeft hij het gewoon goed gedaan. denk ook wel dat de mensen kunnen beamen dat het een goede spits is, maar mentaal zwak.
dat zie je nu dus ook weer zodra ze een concurrent halen, en hij keer bankie moet dat het gelijk een moeilijke jongen is.

verder met je eens dat dit gewoon een probleem geval is voor elke club waar hij komt, maar ik vind het ook wel belangrijk om te zeggen dat hij vorig jaar gewoon een goed seizoen heeft gedraaid en ook verantwoordelijk was voor de hoge positionering van de club.

28 augustus 2022 om 10:56

Dat is het ook juist, hij is een fantastische spits qua talent, maar zo ontzettend zwak mentaal. Hij wordt gewoon nooit volwassen.

28 augustus 2022 om 10:37

Ken je het verhaal met de ezel en de steen? Nou, in Turkije kennen ze het in ieder geval niet.

Geweld is nooit, maar dan ook nooit de oplossing. Bizar dat deze volwassen kerel in zulke agressie ontvlamt.
Het gesprek aan gaan met deze kerel lijkt me verstandig. Dit is geen voorbeeld voor onze kinderen.

28 augustus 2022 om 10:39

Leuk gevonden.

28 augustus 2022 om 10:42

Een gesprek aangaan met Balotelli is een goed idee broertje! Hij heeft in het verleden al laten zien dat hij een persoon is waarbij een dialoog de oplossing kan zijn. Hopelijk komt het goed. Andere is Balotelli misschien een optie voor AZ.

28 augustus 2022 om 11:39

Brrrr.... Zelfs als geintje (of lokkertje ) moet je dat niet zeggen.

Montella was een legendarische spits..

Balotelli is een beruchte spits..

Deze jongen is zo onberekenbaar.. die gaat nooit meer naar een topclub.

28 augustus 2022 om 11:16

Hoe was die legendarisch dan? Heeft bij roma ongeveer 190 wedstrijden gespeeld in 10 jaar tijd dat hij daar was. Dat is bar weinig niet?

28 augustus 2022 om 11:32

Montella en legendarisch? Heb je zijn tijd wel mee gemaakt? Je roept echt maar wat.

Montajla was woedend op Balotelli dat hij in de laatste minuten van de wedstrijd de bal over zijn tegenstander heen wou spelen, hij leed balverlies daar en daar was Montella woedend over...

Ik snap Balotelli wel. Die Montella loopt hem al het hele seizoen te zoeken.

Racisme! Oh nee dat kan natuurlijk alleen de andere kant op. Die Balotelli echt een faalhaas. Dat je daar nog aan begint als club snap ik ook totaal niet.

28 augustus 2022 om 11:06

Dat je racisme gebruikt om grappig te doen is natuurlijk wel volkomen te snappen. Man3

28 augustus 2022 om 11:08

Racisme is nooit de oplossing man4

28 augustus 2022 om 12:44

Bedoel dat Balotelli heel vaak bij elk dingetje tegen hem zo vaak de rassebkaart trok.

28 augustus 2022 om 13:15

Jij haalt het hier aan, wie heeft er over racisme? En daarna janken dat men over racisme begint clown

Het gedrag is niet verrassend meer. Dat clubs hem nog een co tract geven, dat verbijstert me. Haal dan Yilmaz als je een naam binnen wilt halen. Daar heb je voor 20 minuten nog wat aan.

28 augustus 2022 om 11:30

En Burak kan ook gelijk het beleid van de club uitzetten. Een voorbeeld voor vele spelers. Gisteren heeft Burak ook laten zien goed met ballenjongens om te kunnen gaan.

Bij deze man moet ik altijd denken aan dat hij dartpijlen ging gooien naar jeugdspelers bij Man City. Misschien is GS iets voor hem?

snap echt niet 1 club,die gozer is gewoon de grootste m***.die r rondloopt.kijk die bijdehande trekjes dan,nooit meer opstellen

Jongens rustig. Balo had zich vorig seizoen gewoon herpakt en een leuk seizoen gedraait. Hier had Montella gewoon gelijk want Balotelli leed onnodig balverlies in de slotsecondes bij 1-0 en ging zelfs niet eens jagen na balverlies. Montella werd gek hierdoor. Als het 1-1 was geworden denk ik dat het een knokgevecht zou zijn hahaha. Al dat kritiek op Balotelli zijn vroegere fratsen zijn leuk maar hier heeft die die fratsen in 1,1 seizoen maar 1 keer gehad.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren