Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bij PSV en Ajax aangeboden Santiago Arias vindt eindelijk nieuwe club

Laatste update:

Santiago Arias heeft een nieuwe club gevonden. De verdediger heeft een akkoord bereikt met het Amerikaanse FC Cincinnati, waar hij een contract heet getekend tot het einde van het jaar. Arias werd afgelopen zomer onder meer aangeboden bij PSV, maar keerde vanwege de gortige salariseisen niet terug in Eindhoven. De Colombiaan was clubloos, waardoor hij transfervrij de overstap kan maken naar de MLS.

De zoektocht van Arias naar een nieuwe club was al even gaande. Halverwege augustus kreeg de verdediger van Atlético Madrid te horen dat hij niet terug hoefde te keren van een uitleenbeurt aan Granada, daar zijn contract niet zou worden verlengd. Zijn diensten werden vervolgens bij tal van clubs aangeboden, maar nergens zagen ze het in hem zitten. Ook werd geprobeerd om de 54-voudig Colombiaans international te slijten bij Ajax en PSV. Bij laatstgenoemde club vormde zijn salariseis een struikelblok.

Bij Cincinnati zijn ze blij met de komst van de voormalig PSV'er. "Santi brengt enorm veel ervaring en kwaliteit naar Cincinnati", zegt General Manager Chris Albright. "Zijn defensieve inzicht, karakter en algehele kwaliteiten zijn een welkome aanvulling op de groep. Ik heet hem en zijn familie van harte welkom in Cincinnati." De club uit de MLS is een contract tot eind 2023 overeengekomen met de optie op een extra jaar. Arias begint het nieuwe seizoen op 26 februari met een thuiswedstrijd tegen Houston Dynamo.

De rechtervleugelverdediger werd in Nederland vooral bekend van zijn tijd bij PSV. Arias werd in de zomer van 2013 voor een slordige twee miljoen euro overgenomen van Sporting Portugal en kwam in Eindhovense dienst tot 172 wedstrijden, waarin hij 10 keer wist te scoren en 21 keer als aangever fungeerde. Vijf jaar later verkocht PSV hem voor elf miljoen aan Atlético Madrid. Na huurperiodes bij Bayer Leverkusen en Granada kreeg hij afgelopen zomer te horen dat zijn contract bij Atleti niet zou worden verlengd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

PSV had hem goed kunnen gebruiken, beter dan non-voetballer Teze

10 februari 2023 om 09:14

Teze vind ik altijd nog een prima centrale verdediger. Al vindt hij zelf dat hij rechtsback is. Dat is jammer, want als rechtsback is hij vrij matig inderdaad

10 februari 2023 om 09:47

Zou het echt? Toch niet voor niks dat het zolang duurt voor hij een nieuwe club heeft? Heeft de laatste jaren nauwelijks gespeeld, denk je dan echt dat hij zo even 15 wedstrijden gaat meedoen bij PSV. Voor hij echt wedstrijdfit is ben je 3 maanden verder en het is zeer de vraag of hij nog het niveau heeft.

10 februari 2023 om 11:28

Als hij daadwerkelijk afgelopen zomer gehaald was, was hij intussen wel fit geweest. En je had niet met Hoever hoeven komen aanzetten. Ik denk vooral dat zijn salaris wat te hoog was voor zijn niet-wedstrijdfit zijn, dan dat hij zijn niveau uiteindelijk wel/niet haalt. En wat Chris ook al zegt, nu zit je met Teze op RB die dat gewoon niet is/kan, en zelf niet centraal wil staan.

10 februari 2023 om 11:42

Hier zitten echt mensen zonder verstand. Teze heeft laatst aangegeven dat hij het liefst centraal speelt. En in de rol waarin hij nu speelt kunnen weinig tot geen verdedigers in Nederland, laat staan bij PSV. De enige die in zo een rol kunnen spelen zijn Timber en Geertruida misschien, maar de tactische kennis van een gemiddelde vz reageerder is echt laag.

10 februari 2023 om 12:41

Slechter dan hoever zou hij vast niet zijn
Zijn salaris kan wel te hoog zijn

10 februari 2023 om 09:55

Ik had Arias ook graag weer bij ons PSV willen zien spelen maar als hij zal zo lang niet meer gespeeld heeft moet je als PSV zijnde het risico niet aangaan. We moeten gewoon voor zekerheid gaan als het gaat om nieuwe spelers. Als het budget straks weer wat ruimer zit kan er tussendoor wel eens een kans gewaagd worden, maar voor nu niet.

Ik had hem bij Ajax ook niet willen zien. Prima verdediger hoor, maar niet significant beter dan een Rensch die nog aan het begin staat van zijn carrière. Ik heb dan liever dat Ajax tijd en geld investeert in de ontwikkeling van de jeugd, want Sanchez toont wel aan dat zo'n middelmatige aankoop er niet (direct) staat en het alleen maar minder wordt. En Rensch is gewoon een groot talent waar we van kunnen genieten: nu op het veld en over een paar jaar door hoge transfergelden. Vergeet niet hoe goed we geboerd hebben met Dest.

10 februari 2023 om 09:55

Sabchez kan je toch met geen mogelijkheid vergelijken met Arias? En Rensch een groot talent? Naar mijn mening heeft hij een groot talent om zijn grote talent te verbergen. Ik vind het echt een nieuwe Ricardo van Rhijn. Vlees noch vis backje eerlijk gezegd

10 februari 2023 om 10:07

Ik heb van Rhijn nog nooit zo'n bal in de kruising zien krullen als Rensch laatst tegen Excelsior hoor

10 februari 2023 om 10:15

Krullen misschien niet, schoot 'm wel aardig binnen tegen Feyenoord

10 februari 2023 om 10:16

Rensch is inderdaad een van de meest kleurloze spelers in de Eredivisie. Dat ze Regeer geen fatsoenlijke kans geven.

10 februari 2023 om 10:47

Veel mensen vergeten volgens mij ook dat Devyne Rensch twee weken geleden pas 20 jaar is geworden omdat hij al relatief lang aangesloten is bij het eerste (teller staat op 80 duels voor Ajax 1). Die jongen is echt nog piepjong en kan zich echt nog wel ontwikkelen. Beetje een vervelende trend om jonge gastjes die doorschuiven vanuit de jeugd (zo ook Taylor, ook pas 20 jaar) massaal als zondebok aan te wijzen omdat ze nog minder ver zijn in hun ontwikkeling. Dat zul je altijd houden tenzij je talenten in de categorie Pedri, Bellingham, etc. hebt. Als Regeer er nu in zou komen ten koste van Rensch gaan bepaalde mensen hem weer standaard afzeiken na een paar foutjes waarschijnlijk..

10 februari 2023 om 11:32

Ja, blabla. Nogmaals, ik hoorde precies dit over Dest. Die wisten we te verkopen voor 21 miljoen en heeft clubs als Ajax, Barcelona en AC Milan achter zijn naam. Arias is geen oud-Ajacied en dus hoeft hij van mij niet via ons terug te komen in de Eredivsie. Daarbij vind ik zijn palmares allesbehalve indrukwekkend, was het een speler die continu werd uitgehuurd en lijkt het me niet dat hij een talent van ons op dezelfde positie dwars te zitten gezien hij 'al' 31 is.

10 februari 2023 om 11:41

Ik snap dat je die wedstrijd tegen PEC wil vergeten maar dat was een prima schot. Zo'n goal heb ik Rensch nooit zien maken.
Rensch is sowieso matig

10 februari 2023 om 11:49

Myvision. En Dest kom lekker aan de bak bij AC Milan? Ik snap eigenlijk niet wat je precies bedoelt? Je hebt het over groot talent en daarna over verkopen? Je wil toch gewoon een goede rechtsback hebben die de club sportief verder helpt? Ik vind Rensch eigenlijk nergens in uitblinken en vind hem in de duels echt een slapzak. Onder 'groot talent' verwacht ik toch echt wel meer dan wat een rensch laat zien. Als rensch als een 'groot talent' is, wat is een Timber dan? Een ultra groot talent? Wanneer je een groot talent ben, dan verwacht ik dat een speler de potentie heeft om de wereldtop te halen. Nou ik zie dat niet. Zie hem eerlijk gezegd eerder een stap naar het buitenland maken, om daarna bij een FC Utrecht te eindigen dan dat die überhaupt bij de Europese top belandt

10 februari 2023 om 12:15

@sanderr Ik schuif niet Rensch als zondebok aan, maar mensen op VZ doen alsof Sanchez er absoluut niks van kan en daar hebben ze wellicht een punt, maar Rensch speelt tot nu toe geen haar beter. Op het moment dat die ook maar in één cruciale situatie terechtkomt, zakt Rensch gelijk door het ijs. Hebben we gezien tegen NEC, tegen Twente (thuis) en volgens mij was er nog een wedstrijd.

En dat is pas van alleen na de winterstop. Als Rensch een groot talent is, dan ben ik de paashaas

10 februari 2023 om 13:06

Ben je beker finale tegen zwolle vergeten

leuk voor arias.
ik had oprecht nog het idee dat hij qua ervaring nog wat kon toevoegen voor zowel ajax als psv.
maar als ik dan lees dat zijn salariseisen te hoog waren, ja dan gaat er snel een streep doorheen.

verder ben ik ook van mening dat een links of rechtsback prima zelf opgeleidt kan worden.
over het algemeen niet de meest spannende positie op het veld, maar wanneer iemand er boven uitsteekt heb je al snel goud in handen.

Blij dat wij Arias niet gehaald hebben is ook al 30+ we hebben nu met Van Aanholt ook al een oude LB. ik zie graag dat wij eens een goede jonge RB gaan halen die we nog met winst kunnen verkopen. Eerste opdracht van Stewart is een RB fixe

10 februari 2023 om 10:42

Hmm vind en goede cv fixen wel iets belangrijker. Teze wil niet en ramalho en obispo voldoen niet. Of een linksbuiten want hazard en Savio zijn maar gehuurd. Vind voor rechtsback Mwene prima. En sambo komt ook terug.

10 februari 2023 om 10:53

Branthwaite behouden en nog een andere cv erbij?

10 februari 2023 om 12:33

Dat lijkt me wel prio, hoorde iets over de vrij maar dat lijkt me niet realistisch. Branthwaite en boscagli is een prima centrum denk ik maar er moet wel wat bij en het liefste ervaren. Liefst iemand die de CL kent.

10 februari 2023 om 11:01

Macro JR heeft het vorig jaar toch prima gedaan als rechtsback? Het lijkt mij verstandiger om op zoek te gaan naar een vervanger van Sangare, die zal in de zomer wel worden verkocht. Als CV kun je het duo Branthwaite (moet dan wel gekocht worden) en Boscagli proberen. PSV moet sowieso ver gaan om Simons te behouden. Ook moet er voorin heel veel kwaliteit bij.

10 februari 2023 om 12:39

Ik zou persoonlijk Sambo volgend jaar voor de leeuwen gooien. Doet het volgens mij prima bij Sparta. Kan PSV zich eindelijk eens richten op een versterking op CV en in de aanval wat nieuwe impulsen toevoegen.

Als je een half jaar clubloos blijft omdat je niet wat wil zakken met je salariseisen, dan ben je toch niet echt een liefhebber.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren