Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bij NEC teruggekeerde investeerder staat garant voor komst Iraniër’

Laatste update:

NEC kon jaren geleden al rekenen op de financiële hulp van Marcel Boekhoorn, en mede dankzij de inbreng van de investeerder wisten de Nijmegenaren zich onder leiding van trainer Mario Been te plaatsen voor Europees voetbal. Na een periode van afwezigheid is Boekhoorn nu weer terug bij NEC.

/

De Gelderlander laat weten dat de ondernemer uit Bennekom met tien collega’s deel uitmaakt van een investeerdersgroep, die garant staat voor de komst van Seydina Diarra, de van Anderlecht overgekomen middenvelder, en Alireza Jahanbakhsh. De aanvaller uit Iran staat in eigen land te boek als een groot talent, van wie ook in Nijmegen veel wordt verwacht.

De investeerdersgroep beschikt over twintig procent van de aandelen van NEC, maar stopt momenteel nog relatief weinig geld in de club; het is de bedoeling dat de Nijmegenaren de zaken eerst op orde krijgen in financieel opzicht. Moment heeft NEC nog ieder jaar een tekort van driekwart tot anderhalf miljoen euro op de begroting, maar er wordt naar gestreefd om dit structurele probleem binnen twee jaar opgelost te hebben.

Denk je dat Alireza Jahanbakhsh het goed gaat doen in de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een aanvaller uit Iran... Loopt er echt niets leuks rond in de JL of in de iegen jeugd?

31 juli 2013 om 12:41

Het had vast heel veel gescheeld als er een aanvaller uit België kwam, of uit Duitsland. Ik heb het idee omdat het Iran is, dat je deze post maakt.

On: Ken die Boekhoorn niet, hieronder verneem ik dat het een oplichter is, maar dat neem ik wel met een korreltje zout. Verder is de speler van Anderlecht wel een versterking, de Iranese aanvaller moet me nog overtuigen maar dat is logisch, heb hem nooit zien voetballen, maar ik ben benieuwd na al die berichten over hem!

31 juli 2013 om 12:50

Boekhoorn is een groot fan van Nec en heeft meer geld dan hij ooit op kan maken (meer dan een miljard). Dat hij het in Nec wil steken is op zich wel ginstig voor de club. Als hij echt gaat investeren komt Nec zo aan de (sub)top van Nederland

31 juli 2013 om 13:04

Dan heb je het verkeerd Crimz, ik heb helemaal niks tegen Iran of welk land dan ook (behalve Fransen ). En ja, dat had heel veel gescheeld want het cultuurverschil is lang niet zo groot als met Iran. En uit de JL of eigen jeugd is veel goedkoper en dus het risico is minder. Daarnaast hoop ik dat hij wel een EU paspoort heeft anders betaal je een gigantisch salaris.

Al met al heel veel risico voor een club als NEC en Marcel Boekhoorn.

31 juli 2013 om 14:02

@ Crimz

Ik weet niet of je hem een oplichter kan noemen (je kopieert gewoon wat een of andere kerel hieronder ongefundeerd roept). hij koopt slecht draaiende bedrijven op en verkoopt ze met winst als ze weer goed draaien. Zijn fortuin heeft hij voornamelijk verdiend met de aan en verkoop van Telfort. Ook heeft hij nu bijvoorbeeld Oudehands Dierenpark, hij heeft ervoor gezorgd dat nickelodeon serie Zoop er draaide, en met verdere publiciteit ook dat weer winstgevend gemaakt.

Daardoor heeft hij een vermogen van meer dan een miljard, ik ben zeer blij dat hij NEC fan is in hart en nieren (van jongsaf aan).

31 juli 2013 om 14:17

Ik noem hem ook nergens oplichter, vernemen is niet benoemen .

En kan goed dat zijn grotere bedrijven die hij verkoopt, allemaal soepeltjes gaat. Ik zit alleen in de wereld van Accountancy en geloof me, wat Loewiegan bespreekt een aantal posts hieronder, komt jammergenoeg heel vaak voor.

Edit: en zijn vermogen is volgens wikipedia nog wel wat hoger. (€1.3 billion)

31 juli 2013 om 14:29

Ja ik zei ook meer dan een miljard (billion is miljard in het Engels als je dat bedoelde?). Ik zei ook niet dat jij hem een oplichter noemde, ik zeg dat ik niet weet of je hem zo kan noemen, geen kritiek mee bedoeld.

Ongetwijfeld zal hij niet geheel schoon zijn. Ik denk dat als je zo groot bent, het moeilijk is om honderd procent schone handen te hebben. Blij dat hij Necer is in ieder geval!

1 augustus 2013 om 12:17

@bvdp : Boekhoorn een miljard? Dat lijkt me sterk aangezien hij dan ruim in de top 10 van de rijkste Nederlanders had gestaan en dat is niet het geval. De schatting van quote is ongeveer tussen de 100 en de 150 miljoen wat hij heeft...

31 juli 2013 om 13:23

Zo slecht is de Iraanse league niet.. Maar deze jongen wordt niet "als groot talent" gezien in Iran. Hij heeft niet eens veel in de Iraanse league gespeeld. Veel mensen en ik kenden hem niet voordat hij naar NEC ging.

31 juli 2013 om 17:36

Bij NEC denken ze waarschijnlijk (terecht) dat als ze een gelijkwaardige speler met evenveel potentie in Nederland zouden gaan halen dat die of onhaalbaar is of te veel moet kosten. Ook als je de nieuwe keeper in actie ziet(de Zweed Johnsson, international ook), die hebben ze voor een zacht prijsje opgehaald in Scandinavie, wil je iemand met dezelfde kwaliteiten ben je in Nederland waarschijnlijk 4x zoveel kwijt.

Het liefste zie ik ook 11 Nederlanders, maar de prijs-/kwaliteitsverhouding is bij sommige buitenlanders gewoon veel beter. Ik denk dat NEC ook niet 1,2,3 een spits als Higdon op de Nederlandse velden vind die ze kunnen betalen.

Proud to be an Iranees ! Nooit van gehoord maar ik weet wel dat Iran het heel goed heeft gedaan in de kwalificatie en ze zijn net achter Japan geeindigd, dus ze zijn voor et WK gekwalificeerd. Dat is best wel knap dus waarschijnlijk zit deze jongen ook in dat team.

31 juli 2013 om 12:41

Dus omdat het knap is dat Iran zich geplaatst heeft zit deze jongen bij de nationale groep? Beetje vreemd vind je niet?

Ik zal het wel zien met hem, persoonlijk moet ik als het over hem gaat weer terugdenken aan Akram van Twente destijds, maar ik hoop voor NEC, de speler zelf en voor de eredivisie dat hij het goed gaat doen!

31 juli 2013 om 14:12

Hij is aanvoerder bij Iran onder de 20 en zit dus nog niet bij het 'echte' nationale elftal. Het kwartier dat hij speelde tegen Osasuna zag er heel goed uit.

Zou mooi zijn als Boekhoorn binnenkort eens echt door pakt. Met zijn vermogen spelen we dan mee in de top.

31 juli 2013 om 12:50

Kan helaas niet meer ivm Financial fair play . Dus al zou hij overstag gaan lopen jullie tegen dezelfde probleem als bij jullie buren.

31 juli 2013 om 12:54

Nee, gelukkig maar. Krijgen we dat soort praktijken ook in Nederland, liever niet.

31 juli 2013 om 14:06

Er zijn genoeg manier om financial fairplay te omzeilen. Hij kan ook met Oudehands Dierenpark shirtsponsor worden voor 12 miljoen per jaar.

31 juli 2013 om 14:13

Helaas ook niet . Shirt sponsor moet marktconform zijn . Daarnaast mag er geen link zijn tussen eigenaar sponsor en club .

Híj had die 7 miljoen die die aan zijn schoonzoon(giedo v.d. Garde) besteed toch beter aan wat leuke spelers kunnen besteden.
Nu verdampt dat geld gewoon.

Alireza word nog een sensatie in de eredivisie! Ik heb hem wel eens zien spelen bij damash en jeugd elftallen van iran (paar jaar terug won hij zelfs van nederland met 018 en hij speelde basis toen die 16 was.) tuurlijk moet deze jonge de mentaliteit er voor hebben en goede begleiding maar talent heeft die zeker. Super snel en technisch met een goed voorzet alleen het afmaken maakt het dan minder.
wil hem niet gaan hypen ofso want het moet van hem zelf komen maar ik geloof echt in hem.

Dit is vrijwel oud nieuws voetbalzone. Jullie hebben dit klakkeloos overgenomen vanuit de Gelderlander en is gewoon alleen puur voor het aantal lezers en views voor dit topic. Hier staat niks nieuws in.
Iedere gezonde voetbalsupporter kon al nagaan dat Boekhoorn achter de komst van Alireza en Diarra zat. Dat dit met oud nieuws wordt samengepakt is ook van de Gelderlander geen goed journalistisch werk. Misschien is het ook wel om alle gemoederen te sussen onder mij en andere NEC'ers, want van een lijen dakje gaat het vooralsnog niet in Nijmegen.

Desalniettemin vind ik het wel een mooi gebaar van Marcel richting NEC toe dat hij nog steeds de binding met de club en stad heeft.
Hopelijk komt er in de toekomst, mede dankzij zijn inbreng, een nieuw stadion en natuurlijke grotere voetballers deze kant op.

Maar dat geld heeft hij meerdeels van ze vader geerft en dan moet ze dochter niet van die dure vriendjes meer krijgen hij sponsert namijlijk zijn schoonzoons f1 avontuurtje en zijn vader zij dat hij als hij de tijd en geld er voor had hij er moets voor zorge
Dat nec kampion word!

31 juli 2013 om 14:46

Boekhoorn heeft niks van zijn vader geërfd. Zijn eerste grote geld verdiende hij met de verkoop van Bakker Bart. Echt hard ging het met de verkoop van Telfort aan Kpn. Daarmee verdiende hij honderden miljoenen. Dus die 10 miljoen per jaar voor zijn schoonzoon in de Formule 1 kan er wel af.

@cd89 hihi....weer op de teentjes getrapt? Waarom zou ik het niet menen? Heb jij er geen vertrouwen in? Over die clubs, Feyenoord in het bloed, en voor Vites veel sympathie, die andere zijn mn cluppies in het buitenland, goed? Heeft niets met nepsupporter te maken

@nijmegen_1 haha, lachen. Dus jij ziet het als poging tot humor? Ik denk dat ze verrassen....

bijna iedere club heeft wel een fanatieke supporter die aardig wat centjes heeft en dat in zijn club stopt toch?! is dit dan de nieuwe niedzielan?

1 augustus 2013 om 04:24

Haha als dat zo is mag hy van mij elke wedstrijd thuis bijven :

Ja ik als Nec´er vind het een beetje vaag dat er een speler uit Iran wordt gehaald, terwijl er wss in de JL betere spelers rondlopen. Maar die gedachte is natuurlijk niet 100% waarheid, wellicht gaat Alireza goed presteren dit seizoen en dan zeggen we met zijn allen dat dit een ''geweldige'' vondst is geweest. Maar goed, we zien het dit aankomende seizoen wel en laten we hopen dat dit een speler is die een goede indruk achterlaat...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren