Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Begeerde Engelsman vliegt naar Italië voor gesprek met Inter

Laatste update:

Thomas Ince lijkt in de voetsporen van zijn vader te gaan treden. Voormalig international Paul Ince speelde tussen 1995 en 1997 voor Internazionale en zijn zoon is nu ook op weg naar die club. De 22-jarige vleugelaanvaller is op weg naar Italië voor een gesprek met de grootmacht uit Milaan.

/

Ince wordt al geruime tijd in verband gebracht met Inter en nu lijkt het dus echt tot een overgang te gaan komen. De aanvaller heeft een aflopend contract bij Blackpool, dat Ince in het afgelopen seizoen nog verhuurde aan Crystal Palace. Hij kwam tot acht competitiewedstrijden in de Premier League, waarvan vijf als basisspeler, en scoorde een keer.

Het zijn geen bijzondere statistieken, maar toch waren er veel clubs met interesse. Ook Ajax werd in de Engelse media even met Ince in verband gebracht, maar de Amsterdammers lijken niet serieus in de race te zijn geweest. De toekomst van de veertienvoudig jeugdinternational lijkt nu in de Serie A te liggen. Inter trok eerder al Nemanja Vidic van Manchester United aan.

Thomas Ince zou een aanwinst zijn voor Internazionale

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
25 mei 2014 om 21:57

Over Ince: lijkt me niet de speler die Inter nu naar een hoger niveau gaat tillen. Bovendien speelt Inter niet met vleugelaanvallers.

25 mei 2014 om 22:21

Dus omdat ze dat in het verleden niet hebben gedaan kan dat nu ook niet? Wie weet wil de coach dat wel gaan doen, dan kun je Ince best halen daarvoor.

Engelse speler in Italië, moet zelf graven, om mij te herinneren dat daar ooit Engelse spelers rendeerde..kom helaas niet op namen..

Waarom koopt Arsenal hem dan niet? Hij krijgt toch wel in Engeland aanbiedingen? Zou zonde zijn als die naar Italië gaat trekt, zal zeker een 'aardige' salaris krijgen.

25 mei 2014 om 21:29

David Beckham en dan houdt het inderdaad op ja. Best wel opmerkelijk andersom trouwens ook niet veel.

25 mei 2014 om 21:39

Laatste decennia zijn er inderdaad niet veel Engelsen in de Serie A te vinden en al helemaal niet spelers die ook nog goed presteren. Meest recente geslaagde Engelsman in Italië moet dan wel Gascoigne bij Lazio zijn geweest, maar dat is al twintig jaar terug. En misschien David Platt. Voor de rest moet je echt verder terug gaan tot aan John Charles, al was dat meer een Welshman weer.

Maar ja, van wat ik heb gehoord deed vader Ince het vrij goed bij Inter, dus het zou voor de familie mooi zijn als Thomas die traditie voort kan zetten. Aan de andere kant heb ik wel het gevoel dat hij in Engeland misschien meer uit zijn carrière kan halen.

25 mei 2014 om 21:46

John Charles, maar dat was een Welshman, telt dat ook? Was echt een legende bij Juventus in de aanval, scoorde in 150 potten ongeveer 100 keer. Gascoigne Lazio, speelde aardig maar niet zoals in Engeland. David Platt, Bari, Juve en Samp (succesvol bij de eerste en laatste club die ik noem). Liam Brady: Juventus, Sampdoria, Inter & Ascoli (grote jongen geweest in Italië). Gerry Hitchens – Inter, Torino, Atalanta & Cagliari.

Er zijn er dus wel wat, al zitten er ook Schotten en Ieren tussen in die lijst, al bij al niet zo indrukwekkend nee, maar misschien kan Ince er verandering in brengen en één succesvolle naam van Engelsen in de Seria toevoegen.

25 mei 2014 om 22:22

Sowieso zijn er weinig Britten die op het vasteland succesvol zijn, dat is niet alleen in Italia, maar ook in Spanje en Duitsland zo.

Kan hij niet beter in Engeland blijven? Genoeg clubs uit de Premier league toch denk ik zo?

Vind hem niks speciaals. Mag in Engeland blijven voor mijn part. Inter moet op zoek naar een nieuwe back en niet spelers als Tom Ince.

26 mei 2014 om 11:20

Hij heeft een aflopend contract dus wat hebben we te verliezen? Daarnaast wordt Ince als groot talent beschouwd..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren