Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stoke City haalt opvolger van Shaqiri binnen en maakt transfersom bekend

Laatste update:

Stoke City blijft bijzonder actief op de transfermarkt. The Potters bevestigen dinsdagmiddag de komst van Tom Ince, die een vierjarig contract heeft ondertekend en overkomt van Huddersfield Town. Hij is na Peter Etebo, Benik Afobe, Adam Federici en James McClean de vijfde zomeraanwinst van de club die vorig seizoen degradeerde naar de Championship.

Stoke meldt een transfersom van 11,2 miljoen euro, die via variabelen kan oplopen tot 13,5 miljoen euro. Ince, de zoon van voormalig aanvoerder van het Engels elftal Paul Ince, wordt in Stoke-on-Trent herenigd met trainer Gary Rowett. Het tweetal werkte in 2017 enkele maanden samen bij Derby County. Daarvoor stond Ince onder contract bij Hull City, Blackpool en Liverpool. Voor the Reds speelde hij een League Cup-wedstrijd in september 2010.

Ince wordt gehaald als opvolger van Xherdan Shaqiri, die voor vijftien miljoen euro vertrok naar Liverpool. "Ik heb al eerder met Tom mogen werken en hij is een ontzettend getalenteerde speler", zegt trainer Rowett over de 26-jarige aanwinst. "Hij is technisch goed onderlegd en kan op alle drie de posities in de voorhoede uit de voeten. Hij is vooral sterk vanaf de rechterflank."

Vorig seizoen kwam Ince tot 33 wedstrijden namens Huddersfield Town in de Premier League. Hij maakte twee doelpunten, waaronder een treffer tegen Stoke op Boxing Day. "Tom heeft veel ervaring in zowel de Championship als de Premier League", zegt algemeen directeur Tony Scholes van Stoke. "Hij heeft zich bewezen als doelpuntenmaker op dit niveau." Ince speelde in totaal 211 wedstrijden in de Championship, waarin hij 68 keer scoorde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De man die voor Inter kon tekenen, maar liever naar Hull City ging. En sindsdien vrij weinig heeft bereikt.

24 juli 2018 om 14:40

daarom moeten we ook een keer ophouden met dat bekritiseren van Nederlandse talenten die de stap naar het buitenland zogenaamd te vroeg maken. je weet toch niet hoe een carriere verloopt dus als zo een mooie grote club zich meld zou ik die kans gelijk pakken als speler

24 juli 2018 om 17:48

Eens. Je kan alsnog redelijk terecht komen, zie Arnautovic en je kunt ook blijven bij een Nl'se club en voor de rest relatief weinig bereiken zoals Goossens en Sarpong.

24 juli 2018 om 14:45

Je beseft toch wel dat hij bij Hull City meer aan spelen komt dan bij Inter?

24 juli 2018 om 17:45

Laat mij kiezen tussen een Ferrari voor een dag of een Fiat 500 voor een jaar en ik speel Sebastian Vettel voor een dagje, geloof me.

24 juli 2018 om 15:36

Hull City is natuurlijk ook een grotere club dan Inter en speelt in een vã©ã©l betere competitie.

;-)

24 juli 2018 om 17:46

Nu je het zegt, spelen met Mbokani ipv Icardi lijkt me ook aantrekkelijker. Veiliger ook voor de huisvrede.

Met deze aankopen zie ik Stoke niet snel terugkeren in de Premier League. Zal me niets verbazen als ze steeds verder gaan afglijden straks want de concurrentie in de Championship is echt moordend! Best jammer want ik heb een bepaalde sympathie voor Stoke

Een speler die zich als een vis in het water voelt in de Championship. Prima keuze. Voor een Engelsman betaal je nu eenmaal flink. Hij heeft in ieder geval bewezen dat hij op een lager niveau de dubbele cijfers kan halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren