Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Becker kan fraaie overstap maken en nieuwe topcompetitie toevoegen aan cv’

Laatste update:

Villarreal wil Sheraldo Becker graag overnemen van FC Union Berlin, zo meldt Florian Plettenberg maandagmiddag op X. Alle partijen zijn momenteel in gesprek over een definitieve transfer naar LaLiga. Union moet Becker verkopen om nog iets aan hem over te houden, daar zijn contract komende zomer afloopt.

De 28-jarige Becker is volgens Transfermarkt momenteel 12 miljoen euro waard. De Amsterdammer lijkt op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging waarbij hij meer geld kan verdienen. Union wilde Becker afgelopen zomer nog niet kwijt, maar hoopt nu te voorkomen dat hij transfervrij vertrekt.

De zevenvoudig international van Suriname is al sinds 2019 verbonden aan Union. In 2022 verlengde Becker voor het laatst zijn contract, maar dit dienstverband gaat hij mogelijk vroegtijdig beëindigen. De pijlsnelle rechtspoot staat open voor een transfer naar Spanje en zijn management stuurt dan ook aan op een transfer.

Becker, die 4,5 jaar geleden transfervrij overkwam van ADO Den Haag, groeide in de Duitse hoofdstad uit tot een van de smaakmakers van stuntploeg Union. Tot dusver speelde de vleugelspits 140 officiële wedstrijden voor de club, waarin hij goed was voor 24 doelpunten en 26 assists.

Met Union speelde Becker dit seizoen voor het eerst in zijn carrière Champions League-voetbal. In vijf groepswedstrijden was hij tweemaal trefzeker. In de Bundesliga wist de aanvaller het net nog niet te vinden dit seizoen. Becker moest een aantal wedstrijden missen vanwege een blessure.

Met een transfer kan Becker overstappen van de nummer vijftien van de Bundesliga naar de nummer dertien van LaLiga. Union en Villarreal kennen in competitieverband beiden een teleurstellend seizoen. Financieel gezien kan Becker er in Estadio de la Cerámica vermoedelijk wel behoorlijk op vooruit gaan.

Becker genoot zijn opleiding bij Ajax, waar hij niet wist door te breken in de hoofdmacht. Via PEC Zwolle en ADO kwam de vleugelflitser uiteindelijk terecht bij Union, bij wie hij voornamelijk was opgevallen door zijn fysieke vermogen.

Begrijp jij de interesse van Villarreal in Becker?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Danjuma wegdoen om vervolgens blinde paard Becker te halen?

‘T zal wel aan mij liggen maar Becker is ondanks zijn goede tijd bij Union toch nog een klasse minder dan Danjuma…

8 januari 2024 om 17:59

Die zelfde Danjuma hoor je ook niets meer van en breekt bij een Everton geen potten, club van zelfde/minder niveau dan Villareal. Beide spelers zijn voor mij lood om oud ijzer; net niet spelers; met nadruk op “niet”

8 januari 2024 om 18:22

Danjuma laatste 2 seizoenen niet top inderdaad, maar is zeker 1 klasse beter dan Becker dat ziet iedereen. Verwacht dat Danjuma 2e seizoenshelft basis zal gaan spelen, speelde heel goed tegen Palace in de beker. Hopelijk pakt dat goed uit en zien we hem op het EK.

8 januari 2024 om 19:34

Doe mij maar niet, we hebben genoeg types Danjuma in de selectie. 1 of 2 jaar geleden had ik iets anders gezegd, maar ik zie Malen, Lang, Depay, Xavi, Brobbey, Weghorst, Zirkzee, Stengs, Berghuis, Dalinga allen liever bij Oranje. Ook Bergwijn heeft hele goede wedstrijden gespeeld in Oranje.... niet zo denderend daar buiten. Natuurlijk als hij geweldig gaat spelen bij Everton is die erg welkom, maar het is nu al weer anderhalf jaar eigenlijk helemaal niks.

8 januari 2024 om 19:58

Mee eens dat idd laatste tijd helaas niks is, maar als die echt weer zijn oude niveau kan halen bij Everton moet hij er 100% bij. Bergwijn is drama, vind hem op zijn best beter dan Stengs, Malen, Weghorst. Maar dan moet hij natuurlijk wel gaan knallen bij Everton. Vind Berghuis ook niet lekker spelen dit seizoen. Maar we gaan het zien, ik hoop dat hij er bij zit!

Zou ik meteen doen als ik hem was. Lekker weer, dichtbij Valencia en de zee en een mooie club met fanatiek publiek en leuk stadion. Vraag me wel af of hij daar ook zo goed zou passen.

8 januari 2024 om 18:49

Vind villareal nu niet echt fanatieke supporters hebben Ben er votig jaar geweest en vind het maar een dooie boel eerlijk gezegd.

8 januari 2024 om 19:35

Ah echt? Het ziet er leuk en fanatiek uit daar, maar zo vaak kijk ik ook niet. Lijkt mij wel mooi trouwens zo'n voetbalreis naar Villareal. Gewoon voor de lol? Of was je in de buurt of zo?

10 januari 2024 om 08:39

Ik Ben gaan kijken naar villareal-anderlecht voor de conference league inderdaad een fantastische reis want het zijn wel enorm vriendelijke mensen daar !! Zeker een aanrader !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren