Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Balotelli scoort weer en maakt diepe buiging voor Zuid-Franse toeschouwers

Laatste update:

Olympique Nice blijft verbazen in de Ligue 1. Nu is FC Nantes ook niet de sterkste tegenstander die de Zuid-Franse ploeg heeft ontmoet in het huidige seizoen, maar door een prachtige 4-1 overwinning blijft het team fier aan kop van de rangschikking staan. Na elf wedstrijden staat de teller op negen zeges en twee gelijke spelen. Mario Balotelli maakte zijn zesde van het seizoen.

/

De score werd al vroeg in de wedstrijd geopend door Wylan Cyprien en niet veel later maakte Balotelli er 2-0 van. De Italiaan ontsnapte randje buitenspel, tikte rustig binnen met buitenkant voet en maakte een diepe buiging richting het publiek.

Na de onderbreking stribbelde FC Nantes nog even tegen. Emiliano Sala produceerde de aansluitingstreffer, wat voor de stuntploeg uit Nice het sein was om weer aan te zetten. Alessane Plea zorgde ervoor dat de marge weer geruststellend was (3-1) en met zijn tweede van de wedstrijd zorgde Cyprien voor de kers op de taart.

Denk je dat Olympique Nice kampioen gaat worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind dit prachtig om te lezen, ik gun het je echt van harte Ballotelli ! Hou dit aub vol en snoer alle criticasters hun mond!

31 oktober 2016 om 08:58

Net of het aan de criticasters heeft gelegen dat hij ondergewaardeerd is afgelopen jaren. De enige tegenstander die Balotelli heeft is hijzelf. Het zou mooi zijn als hij zijn koppie erbij weet te houden. Zo kunnen de voetballiefhebbers eindelijk van zijn klasse genieten. En daar hebben velen op gehoopt.

Oh man ik hoop zo graag dat het kwartje gevallen is bij deze man.
In potentie altijd een zeer goede spits geweest met een neusje voor de goal, goeie positionering en een verwoestend schot.
Ik hoop echt dat je deze lijn doortrekt Balo!

Zou mooi zijn voor de gehele stad Nice mocht Olympique Nice kampioen worden, na al het verdriet daar

30 oktober 2016 om 17:31

Jemig wat een onzin. Ten eerste wordt het verdriet er geen spat minder om, ten tweede interesseert twee derde van het aantal inwoners van Nice voetbal(of de club Nice) geen ene reet en te derde zijn er meer steden die op basis van jouw stelling het "verdienen" om kampioen te worden.

Maw, het een heeft totaal niets met het andere te maken. Laat dat lekker zo.

30 oktober 2016 om 17:39

Het is natuurlijk zielig wat er in Nice allemaal is gebeurd, maar om daarvoor Nice nu het kampioenschap te gunnen, is inderdaad ver gezocht. Voetbal staat los van oorlog, ook al wordt de zin "Voetbal is oorlog" vaak gebruikt.

30 oktober 2016 om 18:02

Is het weer de tijd van de maand schvn?

Uiteraard kan het leed hiermee niet verzacht worden, maar ik gun het hen ook wel, om dezelfde reden.

30 oktober 2016 om 18:27

Zeg niet dat ik ze het niet gun. Sterker nog, ik hoop het. Vind het een mooie club en kom er graag.

Maar de achterliggende gedachte vind ik niet passen om de eerder genoemde redenen. Hoop dat je dat begrijpt..

30 oktober 2016 om 17:53

Manmanman. Die jongen zegt gewoon wat sympathieks over nice en wat er gebeurt is. En je word er bijna boos om? Ga je frustratie lekkee in iets anders stoppen ipv dat reacties waar iemand gewoon wat aardigs zegt compleet afkraken!

Alle lof gaat in dit artikel naar Balotelli en dat is gedeeltelijk terecht, maar Nice heeft gewoon een heel goed elftal !
Alleen maar goed voor de ligue 1, met het huidige beleid verwacht ik dat Nice zich structureel bij de (sub)top van Frankrijk gaat voegen en dat maakt de competitie nog leuker en sterker!

Te vet hoe Balotelli weer helemaal is opgeleefd, wat gun ik het deze man toch! Een zwaluw maakt nog geen zomer, maar hij is toch wel op de goede weg. Het is ook positief voor de Franse competitie zelf, meer concurrentie in de top. En dan heb je ook nog Marseille die zonet een nieuwe eigenaar heeft. Als Nice deze lijn doortrekt tot na de winterstop, dan zie ik ze zeker Europees voetbal halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren