Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Balotelli schiet AC Milan te hulp met doelpunt van zijn leven

Laatste update:

Clarence Seedorf weet AC Milan met ups en downs recht te trekken na Massimiliano Allegri’s ontslag. Twee weken geleden werd thuis gelijkgespeeld tegen Torino en vorige week volgde een verlies bij Napoli. Vrijdagavond moest worden afgerekend met nummer zestien Bologna en dat lukte een paar minuten voor het einde pas, dankzij een fenomenale uithaal van Mario Balotelli (1-0). Woensdag wacht de wedstrijd tegen Atlético Madrid in de knock-outfase van de Champions League.

/

AC Milan probeerde zich thuis te revancheren na het verlies van vorige week en speelde ook dwingend. Riccardo Montolivo was de eerste die een poging waagde, maar zijn schot werd gepakt door Gianluca Curci. Tien minuten later herhaalde die scène zich toen Montolivo het nog eens probeerde, maar andermaal op Curci stuitte. De enige kans voor i Rossoblu was voor Rene Khrin, die over het doel van Milan kopte en de stand zo op 0-0 hield in San Siro.

In de tweede helft keek Seedorf het nog zo’n twintig minuten aan, voor hij Nigel de Jong en Keisuke Honda eruit haalde ten faveure van Sulley Muntari en Giampaolo Pazzini. Dat deed hij direct na een fase waarin Bologna bijzonder dreigend was geweest: György Garics stelde Jonathan Cristaldo bijna in staat te scoren en een uitstekend schot van Lazaros Christodouloupoulos werd fantastisch uit de hoek gehaald door Christian Abbiati. De rust keerde daarna weer enigszins terug.

Domper voor Seedorf was wel dat hij Kaká, die vorige week een paar dagen absent was met griep, uit zag vallen met een pijnlijke enkel. Andrea Poli kwam er voor hem in voor de resterende tien minuten, maar het zal de komende dagen zeker de vraag zijn hoe de Braziliaanse spelmaker herstelt met het oog op de wedstrijd tegen Atlético Madrid in de Champions League. Gelukkig voor Seedorf redde Balotelli zijn team met een krachtige uithaal van grote afstand: van zeker dertig meter knalde hij de bal snoeihard over Curci en besliste hij de wedstrijd. Over de goal van de spits zal waarschijnlijk nog wel even worden nagepraat.

Dit is Mario Balotelli's mooiste doelpunt in zijn clubloopbaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zelden zo genoten van een voetballer als van Balotelli! Helemaal gestoord, moet al glimlachen als ik zijn naam hoor. Maar hij maakt mij dag wel goed met een Super Mario Schot !

Clarence Seedorf heeft zijn 3 puntjes binnen en bekijk hier het doelpunt van Balotelli..

14 februari 2014 om 22:55

Haha heerlijk ook hoe hij juicht. Maakt een werelddoelpunt en doet net alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

14 februari 2014 om 22:56

Ik vind die stadionspeaker van Milan altijd zo gruwelijk

14 februari 2014 om 23:03

Inderdaad heel vet!

15 februari 2014 om 01:13

Die van Napoli kan er ook wat van decibellini op youtube.

On : wat een prachtige uithaal ongelofelijk

15 februari 2014 om 10:06

oow je bedoelt die idioot die 50x achter elkaar Gonzalo roept? Ik vind het een beetje een goedkope manier om 'sfeer' te maken. Veel leuker als het publiek zelf met liederen over spelers komt vind ik. Dat domme geschreeuw vind ik maar tokkiegedrag.

14 februari 2014 om 22:58

Wat een droge knal.
Bam de hoek in.

15 februari 2014 om 00:32

Het is een mooi doelpunt, maar is het niet gewoon een blunder van de keeper als die bal er van zo'n afstand invliegt?!

Goed voor Seedorf dat hij punten pakt, maar ben bang dat AC Milan gewoon te weinig kwaliteit heeft. Hoop dat de leiding dat inziet, en dat ze Seedorf niet een keer gaan ontslaan.

Prachtig doelpunt ballotelli !

Wat is balotelli toch een fenomeen en die sukkels maar roepen dat hij niet belangrijk is voor milan en dat hij weg moet.

toch nog de 3ptn gelukkig..
Balotelli heerlijk doelpunt

Boutwedstrijd. Bologna had 1-0 voor moeten komen met een schot in de kruising maar Abbiati kon de bal stoppen. Die jongen is de ene match niets waard en de andere wedstrijd keept hij de sterren van de hemel. Ik ben sprakeloos over het goal van Balotelli. Die kan er ook nog wel bij na de doelpunten van Strootman en Cuadrado afgelopen weken.

Nu gaat iedereen weer zeggen wat een fenomeen ballo is. Hij is niet top club waardig en moet het hebben van zijn afentoe mooie doelpunten. Zal echt niks toevoegen aan een waardige club.

14 februari 2014 om 23:00

H haha jij ben echt sneu en zielig je heb de wedstrijd niet eens gekeken, hij speelde heel goed zoals vaker alleen maakt hij nu een werelddoelpunten, jij heb zeker ook de balotelli-haat syndroom?

14 februari 2014 om 23:03

Nee ik heb geen balo-haat-syndroom, maar ik vind het echt geen top spits. Balo moet het hebben van zijn momenten. Hij gaat er echt geen 25 in schieten hoor als je dag soms denkt.

14 februari 2014 om 23:08

Momenten? Nogmaals je kijkt waarscijnlijk niet eens naar de wedstrijden van milan, balotelli krijg geen steekpassen van kaka en voorzetten van robinho en dergelijke, hij moet vaak genoeg voor eigen kansen gaan en zorgen, ik denk dat als hij bij een club als arsenal speelt dat hij wel raad weet met ballen van ozil etc. En dan schiet hij minimaal 20 binnen voor je.

14 februari 2014 om 23:08

Jij hebt er duidelijk geen kaas van gegeten. Balotelli is juist omdat hij zijn beslissende heeft, goed genoeg voor de top. Hij compenseert zijn weinig arbeidsintensieve inzet, met zijn flair en techniek.

14 februari 2014 om 23:09

Ik ben een fan van de persoon balotelli, maar je hebt zo vaak weinig aan hem en een andere wedstrijd is hij ineens weer heel goed. Dat is nogal klote voor een topclub. Dat is dan ook denk ik ook de reden waarom City hem heeft laten gaan. Ik vind het een beetje vergelijkbaar met Di Maria. De ene wedstrijd speelt hij de sterren van de hemel en 3 dagen later komt hij een lantaarnpaal nog niet voorbij en kost hij je 3 punten.

14 februari 2014 om 23:14

Ik sluit me hier helemaal bij aan. Er is kwaliteit genoeg voor een steek pass, voorzet of whatever. En ook 20 doelpunten is weinig voor een topspits. Het is een degelijke speler meer niet. City was hem liever kwijt dan rijk.

14 februari 2014 om 23:15

Hij mag hem toch niet goed genoeg vinden voor de top ? Of moeten voortaan aan jou toestemming vragen of we hier ons meninkje mogen verkondigen ?

14 februari 2014 om 23:15

Kan jij mij uitleggen wat flair betekend.

14 februari 2014 om 23:32

Flair is uit het niets, iets creeren.

14 februari 2014 om 23:40

Zou je een aantal spelers kunnen opnoemen die dat hebben

14 februari 2014 om 23:52

Drogba, ibra, suarez zijn er een paar.
Die creëren altijd kansen voor zichzelf en uit het niets.

15 februari 2014 om 00:41

Balo is een moment voetballer,Zlatan ook. Falcao niet, als het niet goed gaat, gaat hij de bal ophalen ik vind spitsen als Falcao makkelijker te verdedigen als Balo en ibra. Ibra en Balo wachten hele wedstrijd op de ene moment en dan maken ze het af! Nog maar 23 jaar oud hij word een hele grote!

15 februari 2014 om 00:50

Ik ben geen fan van Balotelli, maar het is wel een klasbak hoor! Bergkamp vind ik bijvoorbeeld ook een topper, maar die zag je soms een hele wedstrijd niet tot hij opeens iets briljants deed. Bijvoorbeeld zijn goal tegen Argentinië in 98. Hij speelde toen echt een slechte wedstrijd maar door die goal heeft niemand het daar nog over.

15 februari 2014 om 07:56

De reden dat City hem wegdeed was omdat ze niet wisten hoe ze er mee om moesten gaan.

15 februari 2014 om 14:45

Dat betekent het niet piemel

Wat speelde milan traag en slecht.. tegen napoli vorige week speelde ze vele malen beter! Ik snap niet waarom Muntari steeds maar weer mag spelen.. die man presteert helemaal niets breng dan crystante of saponara erin! Balo wat een pegel lang gelden dat ik zo uit mijn plaat ben gegaan na een prachtige goal! Balo=held

Mooie goal, maar wat een zaad pot zeg pfff...

14 februari 2014 om 23:06

Waren wel paar licht puntjes die wel wat goeds hebben gedaan.. Taarabt, Abbiati, Balotelli en Kaká gewoon Milan waardig waren vandaag.

Ik heb alleen mij verschrikkelijk geërgerd aan muntari, met zijn slappe instelling toen hij inviel voor N. de Jong. Zijn passen komen niet aan bij zijn medespelers, dan maar lopen zeiken op anderen of zij de schuldigen waren (schei toch)!

14 februari 2014 om 23:11

Zie liever Honda op de plek van Kaka, die vind ik gewoon drama. Alles gaat door het midden (waar kaka staat) maar toch wordt er geen reet gecreëerd.

Edit: Ik weet natuurlijk niet wat jij onder Milan waardig verstaat, maar ik vind er maar weinig Milan waardig.

14 februari 2014 om 23:32

Laat ik opstellen dat het spel natuurlijk zoals de laatste tijd gewoon niet om aan te gluren is. Het is geen team, want iedereen gaat voor zijn eigen succes met het embleem van AC Milan en dat is heel erg treurig voor de Milan-aanhang.. die week in en week uit het zelfde spelbeeld te zien krijgen.

Maar ik heb alleen gezegd dat in deze wedstrijd (de namen die hier boven staan van vorige post), vandaag gewoon een normale niveau hebben gehaald voor vandaag tegen Bologna.

Seedorf moet het helaas met deze namen mee verder gaan, de vorige trainers hebben er een puinhoop van gemaakt om spelers als Yepes, Matri, Mexes, Muntari ect. te halen op de transfermarkt.

15 februari 2014 om 16:02

Daar heb je gelijk in. Transferbeleid is om te janken.

Prachtig doelpunt, maar deze wedstrijd was echt slecht.

Zelfs dit mooie doelpunt kan niet compenseren voor de ongelooflijke zaadpot die ik vanavond heb gezien. Bologna hing achterover en Milan zelf kon totaal geen doorbraak forceren, tot de geniale ingeving van Balo.
Hopelijk is dit geen voorbode voor de rest van het weekend.

Wat een goal ! Het niveau van de match was een stuk lager maar de 3 punten zijn binnen !

Kaka,honda en De Jong speelde weer alle 3 niet goed , hopelijk kunnen ze snel hun topvorm hervinden. Dat Zaccardo speelt is echt beschamend voor een club als Milan.

Het spel gaat nog wel wat beter moeten worden maar Taarabt en Rami blijken heel goeie versterkingen, Honda en Essien valt nog af te wachten.

Honda gebruiken ze helemaal verkeerd .. hij speelt als beste achter de spits op de AMC dus .. of als centrale middenvelder .. aangezien hij linksvoetig is kan hij beter op AML spelen maar al zeker niet AMR

14 februari 2014 om 23:12

Juist.. Honda moet ook gewoon lekker op 10 spelen en anders is ie nog altijd beter op Cm.. Kaka creëert ook geen reet op 10 dus ik zou ze lekker wisselen.

Hopen dat SES weer terug kan komen en dan taarabt op Ram, honda op CAM en SES op Lam.

Een hele saaie wedstrijd met een wereldgoal van Balo die de wedstrijd toch goed afsluit. Verder vind ik dat Taarabt een sterke wedstrijd speelde, continu dreigend en mooie dribbels, maar toch moet hij nog werken aan zijn passes die heel onzuiver waren. Misschien een idee om Taarabt voortaan op CAM te zetten?

ze hadden Cerci moeten halen. kon hij op de AMR spelen .. Honda op AMC en Taarabt AML

14 februari 2014 om 23:12

Haha, nee totaal niet. VZ heeft wel vaak sensatie zoekende titels, maar dit is er niet 1 van. Ik zie ze namelijk niet zo vaak en Balotelli heeft sowieso niet vaker zo gescoord.

Zal wel even duren voordat ze dit systeem onder de knie krijgen.
Vind dat Milan heel gedurfd en leuk speelt.
Ze kunnen wel een echte buitenspeler gebruiken.

Heel belangrijke goal. Op naar plek 9, en nu heel hard toe werken, naar de wedstrijd tegen Atletico.

Taarabt was sterk de 1e helft en een van de beter bij milan. Toch moet hij meer kansen proberen te creeren.

Wauw, wat was dat een mooi doelpunt van Mario.
laten we hopen dat Milan zal winnen van Madrid.

Wat een prachtige goal van onze grote vriend uit Brescia, heerlijk de 1-0 die tot stand komt maar AC Milan moet meer wedstrijden gaan winnen nu vooral ze nu Adel Taarabt in de elftal hebben,want mochten ze punten blijven morsen dan haalt Sampdoria of heel misschien Udinese hun een keer in ik zou zeggen ga zo door !

Hij is gewoon een speler van top-kwaliteit.
Het probleem dat ik zie is, dat er tegenwoordig gewoon een te aantrekkelijk salaris en leven is naast het voetballen waardoor sommige jonge voetballers hier niet altijd even goed mee omgaan.

Waar de meeste profvoetballers 20 jaar geleden hun hele carrière moesten knallen om het jaarsalaris van een balotelli bijvoorbeeld te krijgen, is het nu hedendaags een sport geworden waar het vooral financieel aantrekkelijk is geworden.

Weer een aardige eerst helft en een dramatische tweede helft. Respect voor mario, helpt hier het team uit de brand met een wereldgoal.
Dit jaar gewoon blijven ontwikkelen als team en in de zomer een nieuwe keeper en vleugelaanvaller halen, kaka en robinho in één pakje terug naar Brazilië.

Die goal maakt hij maar een keer in zijn leven. Vind het opzicht niet zo'n indrukwekkende goal. Gewoon een geplaatst schot.

15 februari 2014 om 00:03

Wat een onzin lul jij. Dit is gewoon een fantastische goal. EN hij heeft ze er zo trouwens al vaker ingeschoten...

15 februari 2014 om 02:58

Ik lul niet. Ik geef gewoon mijn mening. Dat hij meerdere goals heeft gemaakt op deze manier is natuurlijk buitengewoon, maakt het niet minder om dat ik het geen wereldgoal vind.

mooie goal . maar balotelli heeft zich gelimeerd door domme keuzes te maken voor zijn carriere hij kon op allerhoogste niveau 3 jaar geleden had ik er nog vertrouwen in .
maar als je ziet hij die jongen feest, drinkt, hij rookt zelfs ... weet je gewoon hij gaat er niet meer geraken

15 februari 2014 om 04:20

Jij vreet gewoon alles op wat de media jou voert he.

Die goal tegen Duitsland op het EK 2012 was mooier & belangrijker.

15 februari 2014 om 08:55

Wel belangrijker, niet mooier. Alles zat toen mee, bal stuitte perfect op en het was randje 16. Dit is toch wat moeilijker.

Prachtige goal, ik deed het juichwerk voor hem. Dit zie je niet vaak, maar dat neemt niet weg dat hij een hele zwakke partij speelde. Gelukkig denken ze bij de wedstrijd tegen Bologna alleen aan het doelpunt.

Geen hoogstaande wedstrijd.. Maar wel een prachtige goal van Mario natuurlijk. Buiten een paar afstandschoten van Montolivo was er niet veel te beleven. Rond de 60e minuut kreeg Bologna zelfs een paar goede mogelijkheden met Bianchi, Cristaldo en Lazaros. Kaka' is helaas niet meer de Kaka' van zijn vorige Milan periode. Heb hem nu al een paar wedstrijden zien spelen, maar hij overtuigt mij niet. Rami en Taarabt zijn daarin tegen wel een uitstekende aanwinst gebleken, Honda speelt tot nu toe onzichtbaar.

mooie goal, maar die jongen heeft het meest aan een psychiater....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren