Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Babel denkt dat vliegen in de eerste klas het hoogste is wat je kunt bereiken'

Laatste update:

Özcan Akyol heeft geen goed woord over voor Ryan Babel. De voormalig Ajacied, die tegenwoordig uitkomt voor Eyüpspor op het tweede niveau in Turkije, komt ter sprake tijdens het programma De Oranjezomer van SBS 6. Wanneer Akyol socialmediavideo’s ziet van Babel, die zijn volgers onder meer vertelt over snel rijk worden en investeringen in vastgoed, windt hij zich enorm op.

“Het is een jongen die op zoek is naar een carrière na het voetbal”, concludeert Eus na het zien van beelden van Babel, die in de business class van een vlucht onderweg naar Dubai vertelt over vermeende zakelijke successen. “Hij heeft bedacht dat hij een grote investeerder gaat worden en ook een soort goeroe. Je ziet steeds van die filmpjes verschijnen waarin hij ons gaat uitleggen dat wij dom zijn en hij slim, want hij weet hoe hij geld moet verdienen.”

“Als je Ryan Babel moet geloven is het vliegen in de eerste klas het hoogste wat je kunt bereiken in je leven. Wat hij wel even vergeet te vertellen is dat hij sociale huurwoningen koopt in Amsterdam en die verkoopt voor commerciële prijzen. Hij verziekt daarmee dus ook de woningmarkt in Nederland. Dan gaat hij daarover opscheppen op internet, zo van: kijk mij eens even lekker bezig zijn. Dit is dan zogenaamd een voorbeeldprof.”

“We hebben een woningprobleem in Nederland en heel veel mensen krijgen geen huizen”, vervolgt de vaste tafelgast. “Hij zegt nu eigenlijk dat je moet investeren in vastgoed en lekker de markt moet verzieken. Hij vergeet ook te vertellen dat hij heel veel miljoenen heeft verdiend omdat hij heeft gevoetbald. Je kan wel tegen jongens van vijftien of zestien zeggen dat je moet investeren, maar hij vergeet dat hij al miljoenen had. Wat een mafketel ben je dat je denkt dat dit stoer is? Waarom moet je hiermee pronken? Wat levert het op? Word je hier gelukkig van? Ik snap het niet. Waarom moet het op internet?”, besluit de zichtbaar geïrriteerde Akyol.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eus is een aanwinst voor ieder programma. Een intelligente man die met grote regelmaat zijn vinger op de zere plek weet te leggen. Bovendien heeft hij ook een goede dosis humor. Goed dat hij Babel hier aanpakt. Een volwassen puber die met popiejopie-gedrag indruk probeert te maken op beïnvloedbare jongeren.

6 juli 2023 om 23:57

Eens. Spijker op zijn kop. Ook de manier waarop hij praat, de manier waarop hij zijn zinnen opbouwt. Heel erg stoer allemaal, ik zal er te oud voor zijn denk ik.

6 juli 2023 om 23:58

Ja hij komt op mij over als een intelligente autistische man die zich stoerder voor probeert te doen. Dat is helemaal niet nodig. Ga lekker genieten van je familie. Zet je in voor je gemeenschap.

7 juli 2023 om 00:34

Deze man gaat zich niet inzetten voor zijn Turkse gemeenschap. Regelmatig maakt hij juist grappen over zijn Turkse achtergrond, zodat zijn ''hollandse'' tafelgenoten kunnen lachen en gieren. Ik denk dat hij dit vooral doet zodat hij zelf vaker uitgenodigd wordt. Nogal een trieste gozer.

7 juli 2023 om 00:45

Of hij heeft ooit zelfspot ontdekt.. Wisten meer mensen maar wat dat precies is.

7 juli 2023 om 00:56

Ze hebben het over Babel volgens mij, niet over Eus.

7 juli 2023 om 01:02

Exact, mooi dat er nog mensen zijn die dat kunnen opbrengen en zichzelf en het leven niet altijd te serieus nemen..

7 juli 2023 om 06:29

Exact!

7 juli 2023 om 10:08

'zijn Turkse gemeenschap'. Nog steeds in hokjes denken. Dat is pas triestig als je het mij vraagt.

7 juli 2023 om 17:31

Sinds wanneer is Babel Turks? Omdat hij in Turkije voetbalt?

7 juli 2023 om 00:14

Tis de B tot de A tot de BEL, journalisten lullen veel, ik heb schijt aan dat, beter dat ie zelf voetbalt voordat ie mij aanpakt!

7 juli 2023 om 00:44

Dominant op het veld en dominant met jou

7 juli 2023 om 20:04

Eus zijn argumenten slaan alleen nergens op. Babel laat de huizen niet leegstaan maar verhuurt ze gewoon. Er is een enorm tekort aan huurwoningen dus dat doet hij gewoon goed.

Ik volg zijn kanaal ook en heb af en toe contact met hem via insta. Ryan denkt dat hij de crypto en vasgoed game doorheeft. Dat hij van niets iets heeft gemaakt maar had natuurlijk gewoon al een mega dikke bankrekening. Wat zo verdrietig is dat hij werkeloosheid prijst en inkomensverschillen en dit als goede dingen ziet om rijker te worden. Meer geld verdienen is zijn hoofd doel. Daar kun je wat van vinden uiteraard.

7 juli 2023 om 07:05

Waarom volg je zo iemand überhaupt? Puur voor de lol of verwacht je echt iets van hem te leren?

7 juli 2023 om 12:07

Voor de lol, ik weet nog dat hij zijn transfer naar Liverpool had beklonken toen kwam ik hem tegen op het toilet van de Jimmy Woo feliciteerde hem en daarna leuk gesprek gehad. Daarna hem blijven volgen. Hij mij ook. Tis echt een aardige guy die wil mensen financial litteracy bijbrengen. Vaardigheden met financiën. Maar hoe hij overkomt dat komt doordat hij dit echt niet chique doet. En op een verkeerde manier.

7 juli 2023 om 16:40

Maar doen makelaars en mensen in de vastgoed iets anders dan?

Babel zegt niets verkeerds. Maar met dit soort trucjes is helemaal niets verkeerds, het is 'm meer wie het zegt...blijkbaar.

Babel gaat echt niet iets vertellen, wat niet werkt. Praat met een vastgoed investeerder of een makelaar. Het verhaal is niet anders hoor, geloof mij nou maar.

Mensen mogen hem een clown vinden, maar hij wordt wel rijker, door het gene wat hij zegt ook uitvoert. Net als een makelaar en het investeren in vastgoed. In Amerika is dat booming onder de zwarte gemeenschap. Maar hier in Nederland, als je Babel heet en je brengt zoiets over, dan ben je al snel een clown.

Zelf heb ik diverse vrienden die al jaren niets anders doen, dan investeren, kopen, opknappen en verkopen.

7 juli 2023 om 08:02

Volgens mij weten we allemaal dat Ryan niet het helderste licht is en ook niet zal zijn. Ik vraag me in dan wel af waarom je iemand volgt? Is dat dan om hem hier af te kunnen branden?

7 juli 2023 om 12:00

Gozer is zeker niet dom. Maar voelt maatschappelijk niet aan. Na verhalen van twee vrienden die bij jong ajax zaten. Is mijn conclusie. Misschien autisme.

7 juli 2023 om 11:31

Ryan beseft niet dat ene meneer Hugo de J. momenteel bezig is mensen met meer dan 1 woning aan te pakken. Huur wordt belastbaar dus je moet er belasting voor af gaan dragen. Ook is het lastiger om.in de vrije sector te verhuren (dus sociale huur plafond) door aanvullende eisen (dus ipv 1300 verhuur zit je max op 650). Dat met de hogere rentes, is het juist niet aantrekkelijk om veel vastgoed te hebben.

Hugo wil huisjesmelkers gewoon kapot wil maken. Ik ken al veel mensen die hun pandjes hebben opgeruimd, tegen lagere prijzen dan vorig jaar.

7 juli 2023 om 11:58

Wat dat betreft is hij wel on point, verplaatst zijn huisjes investment. naar Dubai

Jammer dat Ozcan niet dezelfde energie had toen het over Matthijs van Nieuwkerk ging. Toen kwam die niet uit ze woorden.
Die kan ik dus niet meer serieus nemen.

7 juli 2023 om 00:10

Want omdat iemand 1x niet uit zijn woorden komt en 1000x wel kun je hem meteen niet meer serieus nemen? God wat zijn sommige mensen simpel van geest

7 juli 2023 om 00:25

Eens dat dit wat simpel gesteld is maar het is natuurlijk wel hypocriet dat Eus toen niet zo strijdvaardig was. Laten we het daar op houden.

7 juli 2023 om 00:44

Is toch logisch? Van Nieuwkerk is een vriend van hem. Als een vriend van jou ergens van beschuldigd wordt, zou je hem dan meteen laten vallen?

7 juli 2023 om 07:15

Vraag maar aan Ziyech

7 juli 2023 om 08:02

Tsja ik hou wel van hypocrisie als het om mijn eigen vrienden gaat. Dan houd ik ze ook de hand boven het hoofd. Als het kan trek ik ze voor, bijvoorbeeld in het bedrijfsleven. The old boys network!

7 juli 2023 om 08:35

Dat is niet hypocriet, hooguit inconsistent. En zelfs dat valt wel mee aangezien er een heel relevant verschil is. Hypocriet zou dit zijn als Eus zelf de huizenmarkt in Nederland kapot maakt, maar dat doet hij niet. En dat hij niet uit zijn woorden komt op het moment dat het iemand aangaat waar hij een goede band mee heeft, is niet zo gek toch?

7 juli 2023 om 01:34

Bundes eens, dan was hij echt transparant geweest. Maar voor Matthijs bloedde zijn neus.

7 juli 2023 om 07:12

Ja want jullie zijn allemaal zo heilig. Kom maar eens in zo’n situatie, kijken wat je dan zelf doet. Eus is een verademing met zijn sterke analyses, maar hij is ook maar een mens…

7 juli 2023 om 07:41

Niet iedereen is zo heilig, maar dan is het gewoon wijs om je mond te houden. Als je een Mathijs niet zo kan aanspreken voor het publiek, waarom dan wel een ander, dat is toch hypocriet?

Ik weet niet wat er met deze meneer aan de hand is, Lang een tbser noemen en nu zo fel ingaan op Babel. Waarom is hij nu pas kritisch over de woningmarkt en hoe het er aan toe gaat? Volgens mij zijn er zat mensen die dit op een grotere schaal doen dan Babel. Maar ik snap het wel, Babel komt wat popiejopie over en de beste man voelt zich simpelweg beter dan hem. Dan is het makkelijk om een grote bek te geven. Owee als het gaat om iemand die wat serieuzer overkomt, dan loopt hij met ze staart tussen ze benen.

Niet heel toevallig dat hij Lang en Babel zo afvalt in een korte tijd, hij voelt zich beter als die twee en wilt punten scoren.

7 juli 2023 om 08:45

Ja dat zal best maar neem dan ook een ander niet de maat , en zo’n verademing is hij niet hoor dat kunnen jij en ik ook lekker mensen afbranden en ik hokjes plaatsen , maar o wee als een goede kennis of vriend een keer in de fout gaan dan zijn ze niet thuis .

7 juli 2023 om 07:08

Lekker staaltje whataboutism hier, dames en heren.

7 juli 2023 om 08:31

Omdat dat een heel andere situatie is. Dit van Babel daar kunnen we over oordelen, dat zet ie zelf op social media. Dat van Van Nieuwkerk is allemaal giswerk wat daar nu echt is gebeurd. Het zal waarschijnlijk wel weer opgeblazen zijn.

Tja, je hebt tal van dat soort kanalen. Ook daar verdient Babel geld mee. Als je veel geld hebt, kun je nog meer geld maken. Krijgt iemand als Babel de beschikking over een paar miljoen, weet hij wel hoe je meer geld genereert. Daar hoef je alleen maar de basisschool en/of Google voor te hebben. Totdat zo'n iemand slechts de beschikking krijgt over 100 euro. Dan blijft er van al die financiele theorie niets over. Wat je Babel zou kunnen verwijten, is dat hij z'n eigen kennis en intelligentie hevig overschat. Verder doet hij niets wat veel andere mensen niet ook doen en/of proberen. Dat hele guru-gedoe is namelijk een verdienmodel. Veel van die guru's worden niet rijk door het product of de dienst die zij aanprijzen, maar door de zogenaamde masterclasses, Pdf's en tutorials over het product of de dienst. Ik begrijp vooral de verontwaardiging van Akyol niet. Babel is gewoon een profvoetballer die een snelcursus geld verdienen heeft gevolgd op internet of via een boek. Daar hoef je maar een paar interviews van te zien om te weten dat hij niet het meest heldere licht is, ook al heeft hij die zelfreflectie niet.

Eus is echt Johan "aan het spelen" daar aan tafel, staat hem niet, die gespeelde verontwaardiging.

7 juli 2023 om 01:35

Het is in mijn optiek de grootste griezel op de Nederlandse televisie die Eus. Mij een raadsel waarom ze hem blijven uitnodigen en kansen blijven geven. Komt amper uit zijn woorden met die stem en wilt bij elke discussie interessant doen. Volgens mij zijn er genoeg talentvolle allochtone jongeren die het een stuk beter zouden doen dan deze man.

7 juli 2023 om 02:45

Wie dan?

7 juli 2023 om 07:08

Eus komt vaak juist heel goed uit zijn woorden en weegt ze goed af voor hij wat gaat zeggen. Ik vind het een verademing om naar te luisteren.

Wat is er met Eus aan de hand? Gozer is alleen maar boos, geïrriteerd en probeert spraakmakend te zijn. Gast moet ff rustig aan doen en op vakantie gaan. Inhoudelijk heeft ie een punt over Babel die net zoals heel veel mensen met geld allerlei markten verzieken.

7 juli 2023 om 01:03

Waarom Babel aanpakken we hebben in Amsterdam ook iemand die tig huizen heeft en ze voor woekerprijzen verhuurd prins Bernard junior maar daar hoor ik Eus niet over wel lekker selectief , ook dat commentaar op Noa lang nare vent die probeert een soort Derksen te zijn .

7 juli 2023 om 05:45

Ik denk dat hij Babel aanpakt , omdat dat nog met voetbal te maken heeft , Bernard is misschien wel een bal maar heeft niks met voetbal te maken. En deze twee zijn natuurlijk niet de enige die geld verdienen in de vastgoed .

7 juli 2023 om 06:36

Wat te denken van Wilfred Genee? Die loopt ook gewoon huisjes op te kopen in Amsterdam en voor woekerprijzen te verhuren. Maar ja, Eus is afhankelijk van hem he, dus dan telt het niet.

7 juli 2023 om 07:34

Wat een logica hier. Dus als je een persoon aanpakt die de markt verziekt, ben je verplicht om gelijk iedereen aan te pakken? Hij praat toch nergens de acties van anderen goed? Hij geeft alleen aan het gedrag van Babel bedroevend te vinden. Daar ben ik het helemaal mee eens. En ja, ook prins Bernard kots ik uit. Net als vele anderen. Maar het gaat nu even over Babel.

7 juli 2023 om 07:55

@sirfugy;

Je mist het grote verschil. Iedereen met wat centjes koopt een of twee (of 10) appartementjes in een idioot goede woningmarkt, als spreiding van de portfolio. Het is heel iets anders om er over te pochen en jezelf als rolmodel proberen neer te zetten op die manier. Geen weldenkend mens doet dat, zelfs Prins Bernhard niet.

7 juli 2023 om 08:20

@sloep01: Het gaat natuurlijk niet alleen om wat Babel doet op de vastgoedmarkt, maar ook hoe hij zich presenteert rondom zijn vastgoedactiviteiten. Bernhard Junior ontwricht de maatschappij minstens zo hard, maar hij loopt niet op instagram of andere socials te pronken met hoe steenrijk hij is en te doen alsof hij een rolmodel voor anderen is. Die komt gewoon netjes opdagen op wat feestdagen, doet zijn goede doelenwerk, laat zich zien rondom de Grand Prix van Zandvoort en blijft verder in de luwte.

7 juli 2023 om 08:51

Dat zal best allemaal maar ik ben een beetje ziek van dat afzeiken van mensen en ja Babel heeft veel geld verdiend en loopt er een beetje mee te koop , moet je hem dan gelijk neerzetten als dom , want dat is hij zeker niet anders kun je nooit rijk worden maar die echt gespeelde verontwaardiging daar prik je toch zo doorheen bij die namaak Derksen .

7 juli 2023 om 11:06

@sloep01: Ik volg je even niet. Je bent een beetje ziek van dat afzeiken van mensen, maar zeikt dan vervolgens zelf Eus af. Wat wil je nou precies zeggen? Afzeiken van mensen kan alleen als Sloep01 het doet?

7 juli 2023 om 13:28

Ik zeik hem niet af hij beledigd mensen hij noemt lang een tbs patiënt en Babel dom waar zeik ik Eus af dan hij wil Derksen na-apen is dat afzeiken ?

7 juli 2023 om 14:05

Naar hem verwijzen als een 'nare vent' of 'namaak Derksen' is geen afzeiken? Meen je het serieus dat je het niet doorhebt wat je doet?

7 juli 2023 om 14:28

Hij noemt Lang een TBS patiënt en Babel dom. Goh, dan is Eus nog erg mild en beschaafd in zijn bewoordingen.

7 juli 2023 om 09:10

Ik kan je wellicht wel vertellen wat ik denk. Eus heeft goed gekeken naar de persoon links van hem bij Vandaag Inside en heeft de formule deels overgenomen. Ik vind hem inhoudelijk veel sterker dan Derksen, maar hij heeft nu in de gaten welke personen je moet aanpakken die de verbale doelgroep op social media ook niet mag. De "lastige" jongens zoals Lang en Depay, alles wat met links te maken heeft en uiteraard onze MP. Andere gebruikers kunnen vast met meer voorbeelden komen. Het uithalen wordt online gewaardeerd, je krijgt elke dag een artikel voor je uithaal en wie weet zitten we te kijken naar de potentiele opvolger van Johan. Hij zit in ieder geval al op zijn plek bij de Oranjezomer

Ik weet niet wat er in die Babel gevaren is, maar hij lijkt geradicaliseerd. Als een volmaakte Andrew Tate leerling zegt hij dat we belastingen moeten ontduiken, sociale huurwoningen moeten verkopen, crypto en bitcoins moeten stacken en prijst hij inkomensverschillen. Een totale clown dus.

Heb niet gekeken maar ik vind Babel een kwal met een gigantisch grote mond. Vind zichzelf heel wat. Plaatst altijd van die grote teksten en is bezig met zaken waar je een vraagteken achter kan zetten. Heb medelijden met zijn kinderen

Babel is hetzelfde type als Depay en vele anderen. Die hebben dat geld nodig om een persoonlijkheid te zijn. Pak het geld af en je hebt niks meer over!
Vroeger kochten mannen met een kleine een dikke auto ter compensatie. Babel heeft geld nodig om aanzien te forceren!
Niet serieus te nemen maar helaas heb je altijd mensen die het mooi vinden als iemand in een grote auto rijdt of veel geld heeft.
Die zien niet in dat sommige nog te dom zijn om te poepen maar het geluk hebben dat ze toevallig goed kunnen ballen of via pappie en mammie heel veel geld hebben gekregen🤮🤮🤮

Babel denkt nu, the next rhyme i write might be about you.

7 juli 2023 om 07:53

Babel denkt niet zo heel veel volgens mij...

Heeft Eus al een Nederlands paspoort? Zoniet gelijk geven heeft hij wel verdiend..weet "het" verhaal beter over te brengen dan Geert en Tierry

7 juli 2023 om 09:10

Gast, hij is hier geboren man.

7 juli 2023 om 10:30

Gefeliciteerd, ik ken er veel meer die hier geboren zijn....en dan toch geen Nederlander zijn!

7 juli 2023 om 14:01

Dat zeg je verkeerd, alleen maar een Nederlander zijn wanneer het hen uitkomt.

Met zulke video's jaagt Babel jongeren de criminaliteit in. Om geld te hebben zodat ze hetzelfde kunnen gaan doen als hij.

Vliegen in eerste klas van Virgin Galactic is inmiddels het hoogste wat je kan bereiken he

7 juli 2023 om 20:01

En Titan het laagste?

Tja het zijn vaak cringe berichten zonder enige nuance, ik zie het soms voorbij komen via mijn netwerk. Maar goed waar maken we ons allemaal zorgen over. Ga lekker naar buiten, het zonnetje schijnt en het is bijna weekend!

Als ik Babel hoor praten, merk ik dat hij een toneelstukje opvoert. Hij tracht iemand na te bootsen, maar slaagt er niet in om zijn gedachten helder te verwoorden. Onlangs probeerde hij op een nogal onhandige manier uit te leggen wat leverage betekent, wat behoorlijk gênant was. En ja, hij had al geld, wat het allemaal een stuk gemakkelijker maakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren