Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aston Villa zet Champions League-winnaar al na 124 dagen op straat

Laatste update:

Roberto Di Matteo is niet langer de manager van Aston Villa. De club uit Birmingham maakt maandagochtend in een statement bekend de samenwerking met de 46-jarige Italiaan al na 124 dagen te hebben verbroken.

/

Di Matteo won slechts één van de twaalf wedstrijden met the Villans en daardoor staat de gedegradeerde club na elf speelronden met tien punten op de negentiende plaats in de Championship. De Schotse assistent-trainer Steve Clarke neemt de honneurs voorlopig waar.

Lee Johnson van Bristol City en Steve Bruce (clubloos) worden genoemd als mogelijke opvolgers van Di Matteo, die in 2012 nog met Chelsea de Champions League won.

Een verstandig besluit van Aston Villa?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lachwekkend dat ze hem in eerste instantie hebben aangesteld. Leuk dat ie met zijn betonvoetbal per ongeluk een CL heeft gewonnen met Chelsea, maar dat was meer geluk dan wijsheid. Het spel dat zijn ploegen doorgaans spelen lijkt helemaal nergens op. Dit was gedoemd te mislukken.

Nu al! Nooit een meester trainer gevonden maar nu met Aston Villa het gewoon presteren 19de te staan is wel erg slecht, weet niet of hij nu nog ergens aan de bak komt.

Di Matteo mag gelijk stoppen ook. In zijn laatste jaar Schalke was hij het lachertje van de competitie. Speelde afgrijselijk voetbal.

De architect van Munchen blijkt toch niet zo'n goede trainer te zijn. Jammer hoor! Maar goed, van zijn periode bij Chelsea was ook wel bekend dat het team in feite geleid werd door Terry, Drogba, Lampard en Cech. Die grote mannen hadden al niet zo'n hoge pet op van zijn trainerskwaliteiten. Iik denk dat we hem niet meer als hoofdcoach terug gaan zien, misschien weer hier of daar als assistent want daar was hij wél enorm geschikt voor volgens de mensen bij Chelsea,

1 keer winnen in 12 wedstrijden is ook wel een prestatie voor een club die net uit de prem komt. Verder snap ik niet dat je als zo'n club iemand als di Matteo aanstelt, die man speelt het liefst betonvoetbal.

Toch wel lachwekkend dat hij gewoon een CL achter zijn naam heeft, overal ontslagen en nergens indruk gemaakt, zelfs niet in het seizoen dat hij de CL won.

3 oktober 2016 om 14:00

Martijn Reuser heeft ook een CL achter zijn naam staan. Speelde bij Willem II daarna. Verschil is wel dat Di Matteo daar de leiding had en Reuser op de reservebank zat. Hij heeft toch iets goed gedaan en daarbij: geluk dwing je af. Helaas werkt zijn wijze niet voor mindere spelers voor een langere periode.

3 oktober 2016 om 17:15

"geluk dwing je af" is een loze kreet dat mensen in het leven hebben geroepen omdat ze alles willen verklaren. Het is misschien toepasselijk in bepaalde situaties, maar absoluut niet in de CL-overwinning van Chelsea. Althans niet in de zin dat je dat kan toerekenen aan Di Matteo.

Geval van stom geluk in combinatie met een sterk geheel in de selectie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren