Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS Roma slaat weer toe met komst van ervaren Spaanse mandekker

Laatste update:

AS Roma legde Ante Coric van Dinamo Zagreb vast en Iván Marcano moet de tweede aanwinst voor deze zomer worden voor i Giallorossi. Gianni Castaldi van de communicatieafdeling bevestigt tegenover Maisfutebol dat de centrale verdediger woensdag voet op Italiaanse bodem zet.

“Maar ik kan nog niet zeggen dat het officieel is, want we moeten nog bij elkaar zitten en Iván moet de medische keuring nog ondergaan”, aldus Castaldi. De dertigjarige Marcano speelt sinds de zomer van 2014 voor FC Porto; hij heeft een aflopend contract en kan daardoor transfervrij de overstap maken naar het Stadio Olimpico.

Marcano, voormalig jeugdinternational van Spanje, werd kampioen met FC Porto en eerder won hij met Rubin Kazan de Russische Supercup. Met Olympiacos sleepte Marcano twee kampioenschappen en de beker in de wacht. De linkspoot kwam ook nog uit voor Getafe, Villarreal en Racing Santander.

Een goede aanwinst voor AS Roma?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

30 jaar en dus een brok aan ervaring. Typische Roma aankoop. Zeker met het oog op evt uitgaande transfers.

Zou een fantastische aanwinst zijn.

Begin me onderhand af te vragen hoe concreet de interesse is voor de ajacieden Kluivert en Ziyech?

30 mei 2018 om 23:20

Kluivert is wel aanwezig maar Ziyech word nergens echt genoemd alleen Nederlandse media.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren