Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS Roma pakt door en presenteert volgende defensieve aanwinst

Laatste update:

AS Roma heeft zich wederom versterkt met een nieuwe centrale verdediger. Nadat de club eerder de komst van Antonio Rüdiger aankondigde, werd kort daarop ook Norbert Gyömbér voorgesteld. De 23-jarige Slowaak komt op huurbasis over van Catania. Mocht de samenwerking bevallen, dan kunnen de Romeinen hem in de zomer van 2016 definitief inlijven.

/

Gyömbér heeft dus al de nodige ervaring in Italië. Hij kwam in de zomer van 2013 naar Catania, waarmee hij een jaar uitkwam in de Serie A. De Siciliaanse club degradeerde echter naar de Serie B, waar Gyömbér vorig seizoen slechts acht keer in actie kwam. Toch ziet de technische leiding van i Giallorossi iets in de zevenvoudig international van Slowakije.

“Roma is zonder twijfel een van de beste ploegen ter wereld en ik ben blij dat ik hier mag zijn”, zegt de speler in een reactie. AS Roma versterkte zich eerder al met spelers als Edin Dzeko, Mohamed Salah, Wojciech Szczesny en dus Rüdiger. Daarmee hoopt coach Rudi Garcia een gooi te doen naar de Italiaanse landstitel.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ken deze speler niet, is er iemand die iets over hem kan vertellen? Neem aan dat het geen versterking voor in de basis zal zijn. Met Rudiger hebben ze in ieder geval één goede verdediger in huis.

Een wisselspeler van een Serie B ploeg. Score! Maar even serieus als je de basis niet haalt bij Catania wat heb je dan bij Roma te zoeken. Ik ken de speler niet maar op papier komt deze jongen als breedteversterking nog te kort

20 augustus 2015 om 14:59

Gezien het transferbeleid van roma de afgelopen tijd gaat het hen vooral om kwantiteit en niet kwaliteit; drie linksbacks in 1 transferperiode halen is hier een voorbeeld van. Blijkbaat hadden ze nog niet genoeg spelers gehaald deze periode.

20 augustus 2015 om 15:06

Rare opmerking. Roma haalt namelijk maar twee linksbacks, maar pas nadat het er eerder zelf twee had verkocht/laten gaan (holebas en Cole). Lijkt me dus niet zo vreemd.

20 augustus 2015 om 18:52

Ik heb het niet over dit jaar maar vorig jaar toen ze Cole, Holebas en Emmanuelson haalden. Bovendien zegt het volgens mij genoeg dat ze alle drie nu ook al weer weg zijn.

Een 23 jarige verdediger die 8 wedstrijden in de Serie B speelt en daarin 3 rode kaarten pakt, dat is vast een topper.

Gyomber is anders niet zo'n geweldenaar. Deze jongen zal waarschijnlijk aan weinig speelminuten komen. Roma moet echt nog een centrale verdediger halen, want met Leandro Castan, Rudiger, Spolli en Gyomber kom je niet heel ver. Gaat Spolli trouwens nog verkocht worden of laten ze hem bij de selectie?

20 augustus 2015 om 15:06

Manolas speelt er komend seizoen nog wel toch?

20 augustus 2015 om 15:10

Ohja, vergeten. Maar dan blijf ik er nog steeds bij dat ze kwalitatief matige verdedigers hebben met uitzondering van Castan en Manolas. Rudiger is voor mij nog even afwachten die heb ik namelijk nooit zien spelen.

20 augustus 2015 om 15:11

Ze hebben ook Manolas nog he? Dat is wel een topper.

20 augustus 2015 om 15:50

Precies. Rüdiger en Gyömbér zijn beide spelers waarvan het nog afwachten is hoe ze het zullen doen. Roma kan/kon beter een verdediger halen die zich al bewezen heeft, Vermaelen bijvoorbeeld. Castan is net terug en heeft opnieuw moeten leren lopen, dus daar mag je ook niet alles van verwachten, maar Roma weet natuurlijk beter hoe zijn situatie is dan ik.

Ik ken deze speler niet, maar ik ben benieuwd of hij een aanwinst voor AS Roma zal zijn. Als ik naar zijn statistieken kijk, betwijfel ik of hij een aanwinst voor Roma zal zijn, aangezien hij het afgelopen seizoen maar acht keer meespeelde.

AS Roma heeft zich op zich wel goed versterkt deze transferperiode, met onder andere Antonio Rüdiger, Edin Džeko, Mohamed Salah en Wojciech Szczęsny. Juventus zal dit seizoen denk ik wel weer kampioen worden, maar AS Roma, Inter Milan en AC Milan hebben zich prima versterkt deze transferperiode en zijn zeker gevaarlijk outsiders voor de titel.

Szczesny
Florenzi
Manolas
Rüdiger
Digne?
Pjanic
de Rossi
Nainggolan
Salah
Totti
Džeko

3 x geel en 3x rood in Italie in 8 wedstrijden, Guy Ramos zou trots zijn.
OT: Ken de speler niet, maar als hij al niet zoveel wedstrijden heeft gespeeld bij Catania zie ik hem ook niet zien schitteren bij Roma.

Lucas Digne gaat Roma dit jaar op huurbasis versterken, met een optie tot koop na 1 jaar(de afkoopsom ligt dan rond de 25 miljoen).
Het schijnt dat PSG in de afrondende fase is omtrent de transfer van Kurzawa, dus ook deze transfersoap is dan eindelijk ten einde.

20 augustus 2015 om 15:16

Voor hoeveel geld gaat Kurzawa naar Psg dan? 30-35 Miljoen?

20 augustus 2015 om 16:31

Het openingsbod van 17,5 was voor Monaco bespreekbaar, ik ga er vanuit dat ze ongeveer uitkomen op een bedrag van rond de 20 miljoen. Veel geld voor een linksback, echter is dit wel een speler die voor de komende 7 a 8 jaar je vaste speler voor die plek is. Maxwell vertrekt volgend jaar en het is nog maar de vraag of Digne zich doorontwikkeld bij Roma.

Nu de transfer van Digne nog afronden en het seizoen mag beginnen

Pff Roma gaat Fiorentina en Napoli achterna. Totti en De Rossi zijn er nog, maar verder kun je gewoon een team van alleen maar buitenlanders opstellen. Maken ze zich in Italië geen zorgen om het nationale elftal???

20 augustus 2015 om 16:33

En Florenzi. Maar er is geen enkele reden om zorgen te hebben over het nationale elftal.

20 augustus 2015 om 17:28

Niet, Leonardo? Waarom niet dan? De aanval van de meest recente Italiaanse selectie bestaat uit een spits van de nr. 7 van Engeland, een wissel van Sevilla, een wissel van Napoli, een wissel van Milan, een wissel van Juve, een speler van Sassuolo en een speler die onlangs is afgedankt richting de Franse competitie. Met zijn zevenen samen hebben ze 6 interlanddoelpunten gemaakt.

Ga je daar Europees kampioen mee worden? Daarmee vergeleken hebben ze in Engeland en zelfs in Nederland luxeproblemen.

Natuurlijk overdrijf ik een beetje, maar je ziet in alle landen waar de topclubs met veel buitenlanders spelen (engeland dus, maar ook Portugal gaat die kant op) dat het nationale elftal het allengs moeilijker gaat krijgen en bij Italië vrees ik daar ook voor. Juist een keiharde focus op jeugd werpt vele jaren later hun vruchten af (spanje, Duitsland).

20 augustus 2015 om 18:14

Pfff wat een gigantische negatieve draai probeer jij er hopeloos aan te geven zeg. Wat de fuck zegt het dat die spelers wissel zijn dan? Als ze in de Squadra presteren maakt het geen reet uit en zullen ze vanzelf weer basis worden.

En dan kom je met je gebrek aan argumenten betreft het EK. Zal ik je eens wat vertellen. Het team met de beste individuele spelers wint nooit het EK. Had Italië in 2012 het beste team qua individuele spelers? Nee he en toch verrasten ze vriend en vijand. Het is altijd heerlijk om te zien dat nooit iemand ze als favorieten ziet en ze dus vrij uit kunnen ballen. Ondanks het verleden stug krampachtig blijven denken het niet wat zal worden om vervolgens volledig verrast te worden, heer-lijk! En Engeland is altijd een ramp op eindtoernooien dus hou daar maar over op. Lachwekkend voetballand. En je argument op het laatst snijdt allesbehalve hout. Italië richt zich juist gigantisch veel op de jeugd de laatste jaren. Berardi, Gabbiadini, Bertolacci, Romagnoli, Florenzi, Baselli, Sturaro, Verratti enz. enz. zijn allemaal jonge spelers met een glansrijke toekomst voor zich. En nu noem ik slechts een paar van van de gigantisch stroom talenten die er vooral in eigen land rondlopen. Het mooie is dat de bondscoaches van Italië traditioneel verder kijken dan alleen de topclubs in eigen land. Spelers van Genoa, Sampdoria, Fiorentina, Torino, Lazio worden net zo goed opgeroepen. Maak je maar geen zorgen over Italië op het EK. Het wk was drama maar dat wordt meestal afgewisseld met een goed toernooi daarna. Italië is altijd een echt team i.t.t de Engelsen of Fransen wat traditioneel los zand is. Maak je maar geen zorgen.

20 augustus 2015 om 16:39

Dat vraag ik mij ook wekelijks af als ik de opstellingen bekijk. In Florence is het echt schandalig. Spelen wekelijks hooguit 2 Italianen en meestal slechts 1.
Napoli heeft er ook vaak 2 in staan, Maggio altijd wel en dan heb je nog Jorginho en Insigne.
Roma begint inderdaad ook stevig die kant op te gaan.

20 augustus 2015 om 17:19

Nee hoor, Italjuve is er nog zolang Juve top is heeft de Squadra ook zat kwaliteit, aangezien Juve een lange voorgeschiedenis heeft als hofleverancier van de Squadra, enkel qua spitsen hebben we betere tijden gekend, al zit er wel wat talent aan te komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren