Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arveladze enthousiast over Mikautadze en vergelijkt hem met absolute topspits

Laatste update:

Shota Arveladze is enthousiast over kersverse Ajax-aankoop Georges Mikautadze, dat heeft de voormalig international van Georgië laten weten in een interview met De Telegraaf. Dat dankzij de overstap van Mikautadze de komst van Thiago Almada is uitgesloten, is volgens de voormalig spits van Ajax absoluut geen aderlating, daar Mikautadze garant staat voor veel treffers.

“Georges is een hele professionele jongen en hij heeft een goed karakter met een echte winnaarsmentaliteit”, zegt Arveladze in gesprek met het dagblad. "Zijn grootste kwaliteit is scoren. Zijn statistieken liegen er niet om: hij is een echte doelpuntenmachine. Hij zoekt altijd de snelste weg naar het doel, vandaar dat hij bijna elke wedstrijd scoort. Spelers die doelpunten maken hebben een flink prijskaartje, dus ik denk dat hij het bedrag waard is.”

Dankzij deze kwaliteiten vergelijkt Arveladze de kersverse aankoop zelfs met een van de beste spitsen die ooit het shirt van Ajax heeft gedragen: Luis Suárez. “Hij maakt doelpunten omdat hij intelligent is, wat dat betreft lijkt hij op Suárez. Iedereen weet hoe goed hij bij Ajax paste. Ik denk dat Georges hetzelfde kan gaan bereiken in Amsterdam.”

Arveladze, die zelf 125 keer in actie kwam voor Ajax en 72 keer scoorde namens de club, is ook blij dat er weer eens een Georgiër te bewonderen is in de hoofdstad. "Dankzij Giorgi Kinkladze en mijzelf is er een band tussen Ajax en Georgië ontstaan. Ik hoop dat Georges deze verder kan verstevigen. Als ik in de gelegenheid ben, ga ik zeker tijd vrijmaken om Mikautadze aan het werk te zien in de Johan Cruijff ArenA.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goh, een Georgiër is positief over een andere Georgiër. Eerst zien, dan geloven. Beelden op internet zijn veelbelovend, maar het is wel maar de Ligue 2. Al zie je aan Branco van den Boomen dat een stap omhoog geen probleem hoeft te zijn (ging van Ligue 2 naar Ligue 1 naar Eredivisie).

29 augustus 2023 om 17:32

Ben hem een beetje gaan volgen sinds hij meerdere malen geanalyseerd is op het PSV forum en denk dat hij echt wel kan verrassen. Zeer goede speler die m.i. Brobbey en Akpom (?) achter zich gaat laten

29 augustus 2023 om 17:45

Shota Arveladza, lang geleden maar wat een mooie speler was dat. Mooi om in ieder geval te lezen dat hij positief over Mikautadze is. We hebben namelijk zeker iemand nodig die heel doelgericht is en zijn doelpunten meepakt. Ik ben toch wel eens beneuwd naar komend weekend. Dan zal er een compleet ander elftal staan.

29 augustus 2023 om 18:02

Mr bean

29 augustus 2023 om 19:11

Stap van ligue 1 naar eredivisie is niet omhoog...

Ik laat me graag verrassen!
Maar een buitenspeler erbij is een must in mijn ogen.
Berghuis en bergwijn is in mijn ogen geen super optie, beide geen diepgang.

29 augustus 2023 om 17:21

Ben het met je eens. Eigenlijk is Bergwijn gewoon een beetje een probleem. Kost een fortuin, zal een mega salaris hebben. Heeft de aanvoerdersband maar ik heb hem nog steeds niet echt betrapt op aanvoerderskwaliteiten. Hij speelt, op een kleine opleving tegen Heracles na, vooralsnog op hetzelfde dweil niveau als vorig seizoen.

Forbs met zijn snelheid en diepgang op links, Brobbey of deze Mikautze in de spits, Berghuis op rechts. Akpom op 10 met daarachter vd Boomen en Tahirovic. Dat lijkt mij best een lekker middenveld + aanval. Maar Bergwijn MOET natuurlijk blijven staan nu.

29 augustus 2023 om 17:35

Ik ben blij dat iemand het hier ook ziet wat betreft Bergwijn. Dan hoor ik dat hij "gretig oogt". Moet we daar al blij mee zijn voor 32 miljoen? Beste man speelt op een paar momenten na als een natte krant.

29 augustus 2023 om 19:00

Best veel zien het niet in Bergwijn. Al toen overmars hem naar Ajax wilde halen, zei ik al niet doen.

29 augustus 2023 om 19:00

Toen ik vorig jaar aamgaf dat ze deze bergwijn nooit hadden moeten kopen en dat je er een vernieuwde "promes" mee binnenhaald werd ik voor gel verklaard, international en zou meteen de beste speler van de eredivisie worden.
Nu een seizoen later blijf ik bij me standpunt en zie je iedereen bij draaien. Vind ik wel grappig om te zien.

29 augustus 2023 om 19:04

Helemaal met je eens, ik heb hier dan ook vaker aangegeven dat Ajax eens naar Lucca Orellano moet kijken. Voor nog geen 6 milj op te halen volgens mij en een echte creatieve rechtsbuiten.

(maar ze luisteren gewoon niet🤷‍♂️)

Maar serieus we moeten er echt nog een echte rechtsbuiten bij voor diepgang en de beurs is blijkbaar niet zo vol meer.

(Ik blijf hopen).😉

Deze jongen is echt een unknown quantity. Als het echt zo'n spits is dan is Akpom dus echt als aanvallend middenvelder gehaald... Bijzonder.

29 augustus 2023 om 17:39

Of Mislintat is helemaal de weg kwijt en koopt alles wat los en vast zit. Hoe kan je serieus Knudsen met zijn zeer specifieke stijl en methodiek overwegen en dan bij Steijn belanden, hoe kan je in Spertysan geïnteresseerd zijn, en vervolgens niets vergelijkbaars halen voor op 10. Ze hadden de portemonnee moeten legen voor die Argentijn, die had die aanvallers kunnen bedienen. Hoe kun je de hele selectie saneren maar de rechtsbuitenpositie vergeten. Kudus was in mijn ogen je enige serieuze optie op rechts, die moet binnen 3 dagen vervangen. Ben benieuwd, anders sta je straks met vedergewicht Conceição te kloten

29 augustus 2023 om 17:43

Berghuis, Conceicao, Forbes kunnen allemaal rechtsbuiten. Ik weet ook niet hoe flexibel Afobe en deze jongen eventueel zullen zijn

29 augustus 2023 om 19:01

Kunnen is wel iets anders dan dat ze op deze plek renderen.

Berghuis heeft natuurlijk wel gepresteerd op deze positie, Forbes is geen rechtsbuiten en Cocneicao rendeerde nog niet echht.

29 augustus 2023 om 19:02

Nee ze hadden gewoon Spertsyan moeten halen. De rvc heeft de plank volledig mis geslagen en doet nu weer door van halst tijdelijk aan te stellen als AD.

Laten we die gozer nou gewoon eens lekker bekijken en niet nu al met zulke spelers vergelijken.

Krijg een beetje Amin Younes vibes van hem. Heeft een beetje dezelfde dribbel.

29 augustus 2023 om 17:30

Younes met scorend vermogen. Als-ie dat daadwerkelijk is vertrekt hij voor 70 miljoen. Younes zijn dribbel was fantastisch, hij miste alleen scorend vermogen. En dan wel echt enorm scorend vermogen. Die miste zelfs de grootste kansen.

29 augustus 2023 om 19:08

Ja want zo simpel is het. Dan heb je het niet echt gevolgd. Mislintat was op zoek naar een echte doelpuntenmaker, nog geen creatieve man (die nog moet komen op rechts). Of je het daarmee eens bent kan je in het midden laten, maar het zijn totaal verschillende types.

29 augustus 2023 om 19:30

10 ja, niet overdrijven maat!

29 augustus 2023 om 21:16

Ja of een Georgische international die ook op de lijst stond bij Tottenham, Leicester en Lyon in plaats van een speler die in potentie beter was, maar die de club niet liet gaan. Marr misschien komt die in Januari ook wel?

Ben benieuwd wie onze beste speler gaat worden. Voorlopig kan ik er weinig over zeggen. Vreemde situatie om aan een nieuw seizoen te beginnen. Onzekerheid troef.

29 augustus 2023 om 19:05

Satulo lijkt me de beste speler

Suarez paste goed bij Ajax vanwege zijn extreme kwaliteit, niet vanwege het type spits dat hij was

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren