Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal lijkt door 'serieuze blessure' verder te moeten zoeken

Laatste update:

West Ham United versterkte zich vorige week met Sam Byram en leek daarmee indirect een probleem van Arsenal op te lossen. Bij the Gunners wil Mathieu Debuchy vertrekken, om een plaats in de Franse EK-selectie af te dwingen, en de aan West Ham verhuurde Carl Jenkinson zou terug kunnen keren naar Arsenal, als zijn vervanger. Dat plan lijkt echter niet door te gaan.

/

De 23-jarige Jenkinson had zaterdag tegen Manchester City een basisplaats, maar viel al vroeg in de wedstrijd geblesseerd uit. West Ham heeft naar buiten gebracht dat het erop lijkt dat hij een serieuze blessure heeft opgelopen, al komt daar pas woensdag (na een bezoek aan een specialist) meer duidelijkheid over. Naar alle waarschijnlijkheid heeft Jenkinson een kruisband gescheurd en kan hij dit seizoen niet meer in actie komen.

Jenkinson speelt nu voor het tweede seizoen voor West Ham en was in dit voetbaljaar goed voor twintig competitiewedstrijden, waarvan dertien als basisspeler. Met de talentvolle Byram, die overkwam van Leeds United, heeft West Ham dus al wel een nieuwe rechtsback in huis.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe vreemd word het nu zeg, zelfs Arsenalspelers die niet bij Arsenal spelen worden nu al getroffen door blessures....

26 januari 2016 om 18:11

Weet je Stravven als er spelers zijn die van mij geblesseerd mogen raken dan is het Mertesacker wel. We hebben Paulista die nauwelijks minuten maakt om beter te worden moet hij echt minuten maken.

Geloof me een duo met Mertesacker en Koscielny tegen Barcelona word gewoon de nekslag. Mertesacker is te statistisch spelers als Messi en Suarez kunnen dan goals maken ieder minuut.

26 januari 2016 om 18:25

Preciss hetzelfde wat ik dacht. Niet fe geloven gewoon

Arsenal kan zich beter richten op Mertesacker en Flamini, deze mogen van mij deze maand nog weg.

Arsenal zou misschien een uitweg kunnen zijn voor Marquinhos?

27 januari 2016 om 08:45

Oeh, dat klinkt zeer interessant! Misschien kan hij op huurbasis komen!

Haha wat een mooie is dit dan weer. Zelfs Arsenal spelers die verhuurd zijn krijgen nog dikke blessures . Erg jammer voor Jenkinson, hij was al 1.5 seizoen goed bezig voor West Ham. Nu moet Debuchy wel blijven. Zoals boven mij al wordt gezegd: hopelijk wordt Mertesacker vervangen. Ik ben echt klaar met zijn traagheid. Misschien wat proberen bij Caceres van Juve? Hij mag bij mijn weten weg, zal niet extreem duur zijn (8 miljoen misschien?) en is in mijn ogen ondergewaardeerd. Een snelle, sterke en felle cv die ook nog als rechtsachter kan spelen en voor zijn lengte zeer goed kan koppen. Dan kan Arsenal ook eindelijk goed met haar hoge lijn spelen en heb je met Gabriel, Koscielny en Caceres en eventueel Chambers tenminste wat snellere cv's.

26 januari 2016 om 19:05

Caceres heeft een aflopend contract, maar mag niet weg. Allegri en Marotta hebben allebei bevestigd dat Caceres niet weg gaat deze winter.

Lijkt mij best grappig als Eboué terug komt.

26 januari 2016 om 19:19

@Goonerkid. Dat kan wel zo zijn, maar stel Arsenal biedt bijvoorbeeld 12 miljoen, dan gaan ze toch echt wel twijfelen. Liever 12 miljoen dan dat hij gratis de deur uit loopt lijkt mij, want hij heeft niet de intentie om te verlengen volgens mij. Voor een half jarig contract zou dat best duur zijn, maar wel een nodige aankoop in mijn ogen. Mertesacker heeft nooit in onze tactiek gepast, en ook al heeft hij het goed verbloemt met subliem spelinzicht, zijn tekorten kosten ons keer op keer weer punten. Elke tegenstander met een beetje snelheid en vaardigheid buit Mertesacker zijn gebrek aan snelheid compleet uit, waardoor Koscielny elke keer voor twee staat te verdedigen. Dat gaat gewoon 1x in de zoveel tijd fout, en dat kost je dan weer punten.

26 januari 2016 om 19:07

Maar te veel van hetzelfde is ook niet goed, Ik ben het er mee eens dat per het niet meer aan kan maar ik denk wel dat een type Mertesacker daar voor terug moet komen en niet nog een snelle verdediger

26 januari 2016 om 19:16

@SuperJack10. Waarom een type Mertesacker? Het hele probleem van Arsenal is 3 jaar lang al dat Per achterin speelt waardoor de hele tactiek faalt. Arsenal wil graag met een hoge lijn spelen, met veel ruimte in de rug van de verdedigers. Keer op keer faalt dit tegen goede ploegen omdat onze grote vriend Per gewoon veel te traag is hiervoor. Daarom verdedigd Koscielny voor twee, wat hij gewoon niet altijd kan. Ik snap dat je Mertesacker roemt om zijn inzicht en dat je denkt dat hij een leider is achterin, maar zijn inzicht verbloemt zijn gebrek aan snelheid maar tot een bepaalde hoogte (tegen de lager geplaatste teams van de PL dus) en qua leiderschap heb je Mertesacker alleen qua praten want qua voorop gaan in de strijd haakt hij toch elke keer weer af. Natuurlijk heeft Mertesacker goede wedstrijden gespeeld voor ons, maar het is tijd dat daar een snellere verdediger komt om de tactiek eens goed uit te voeren in plaats van met een duidelijke handicap. Koscielny - Gabriel zou al een hele verbetering zijn, snelheid en felheid. En Koscielny praat ook steeds meer, dus wie weet kan hij aansturen.

26 januari 2016 om 21:32

Het is dat Mertesacker veel talen spreekt en daarmee iedere speler in de selectie in een bepaalde taal kan aansturen. Ook omdat Wenger zoveel vertrouwen geeft want ik vind het geen goed verdediger en zijn snelheid is echt een probleem. Ik sluit me er wel bij aan dat Caceres van Juve zeker een optie is. Hij kan als rechtsback spelen dus zodra Bellerin uitvalt heb je je vervanger voor Debuchy en hij kan op goed in de centrale rol uit de voeten. Ook heeft hij inderdaad een contract dat afloopt dus zal niet duur zijn en is een geweldige speler maar een Chiellini speel je er gewoon niet uit. Hoop dat hij zal komen over een tijdje.

Wenger zegt dat het een hele drukke transferperiode voor hem gaat worden heeft tot nu toe maar een speler gekocht. De koppigheid en arrogantie van deze vergane glorie komt mij echt de keel uit. Met zijn spelers komen terug. Spelers de blessure gevoelig zijn ja.

26 januari 2016 om 23:47

Hij heeft het nooit over zichzelf gehad slimme, hij zei het in het algemeen. Iedereen die Wenger ook maar een beetje heeft gevolgd wist al dat Elneny zijn enige aankoop zou worden.

Je kan Fabinho van Monaco halen, fungeerde altijd als RB en speelt momenteel op cvm bij Monaco. Hij is nog steeds jong(22) en doet het best goed daar. Heb je een concurrent en of vervanger voor coquelin en bellerin. Zijn toch 2 spelers die weinig druk krijgen van spelers in de selectie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren