Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal liet deal doorgaan ondanks gebroken rug: ‘Anders hadden ze niemand’

Laatste update:

Kim Källström maakte in de winterse transferperiode van 2014 op huurbasis de overstap van Spartak Moskou naar Arsenal. The Gunners haalden de Zweedse middenvelder voor een halfjaar in huis, maar zouden weinig plezier beleven aan de samenwerking. De huurling kwam namelijk met een serieuze blessure binnen in Londen en zou uiteindelijk niet verder komen dan 135 speelminuten in alle competities.

Källström vertelt op de clubwebsite van Arsenal dat hij tijdens een trainingskamp in Abu Dhabi met Spartak Moskou geblesseerd raakte. Tijdens een training op het strand ging het mis. Bij de onderhandelingen werd Arsenal geïnformeerd over de kwetsuur van de Zweed, maar desondanks gaf de Engelse club groen licht voor de overstap. “We waren aan het trainen op het strand. Het was een serieuze training, dus niet voor de lol. Tijdens een partijspel kwam ik ten val en viel ik op een kleine steen”, vertelt Källström.

“Ik had daardoor pijn aan mijn rug”, vervolgt hij. “We zouden een dag later terugkeren naar Moskou, dus we lieten het even voor wat het was omdat het niet al te ernstig leek. We hebben Arsenal toen wel meteen geïnformeerd over het feit dat ik last had van mijn rug en we niet wisten wat het was. Ze zeiden dat ik desondanks gewoon moest komen.” Vlak voor het sluiten van de transferwindow reisde Källström af naar Londen. “Tijdens de medische keuring kwamen ze erachter dat ik problemen had met mijn rug, maar de deal werd toch afgerond.” De oud-middenvelder bleek een breuk in zijn rug te hebben opgelopen en had bijna twee maanden nodig om te herstellen.

“Ik dacht eigenlijk dat de transfer niet door zou gaan omdat ik geblesseerd was. Maar het kwam rond en ik kon blijven. Het gebeurde allemaal in de laatste minuten van de transferwindow. Ze moesten me dus aantrekken met een slechte rug, of ze hadden helemaal niemand omdat er geen tijd meer was. Daarom besloten ze het maar een kans te geven”, aldus Källström, die uiteindelijk nog een belangrijke rol speelde in het winnen van de FA Cup. In de halve finale van de FA Cup benutte Källström een penalty tijdens de strafschoppenserie, waardoor de finale werd bereikt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Typisch amateuristisch Arsenal, maar ja, bedankt voor de penalty. Achteraf een beetje cult geworden, die Kallstrom.

12 april 2020 om 17:02

Het erge is: Ik weet niet eens of dit de slechtste aanwinst ooit is geweest van Arsenal. Namen als Park, Squillaci en Viviani komen ook voorbij in die lijst met namen.

12 april 2020 om 18:30

Griezmann geweigerd om Sanogo te halen, staat bij mij op nummer 1.

12 april 2020 om 21:04

Is natuurlijk ook een beetje een scheve vergelijking TheMagician. Griezmann was zelfs toen natuurlijk veel duurder dan Sanogo, dus het was niet zo simpel dat men obv kwaliteiten direct Sanogo boven Griezmann verkoos. Dat lag aan het geld. Desondanks is Sanogo echt de meest slechte speler die ik ook bij Arsenal heb gezien... Net halve finale FA cup highlights tegen Wigan weer ff gezien en man man man, wat was die Sanogo slecht. Hoe hij profvoetballer is geworden, dat snap ik echt niet!

12 april 2020 om 22:42

Echt heel scheef vind ik die ook weer niet. Griezmann was gewoon op te pikken voor maar 25 miljoen euro in 2013. Alles was rond. Griezmann was tot op de laatste dag van de transferperiode aan het wachten op de 'oke' van Wenger. Maar hij koos uiteindelijk voor de transfervrije Sanogo. In zijn context vind ik dat dan de slechtste transfer die we hebben gemaakt. Tenminste sinds ik fan ben van deze prachtige, maar zeer enerverende, club.

13 april 2020 om 07:37

Bischoff. Die was er, maar heb hem nooit zien spelen. En toen was hij weer pleite.

Ook los van de blessure was het een vreemde transfer. Kallstrom vond ik sowieso al geen geweldige speler en om dan zo'n speler voor een halfjaar te huren enkel als opvulling is sowieso best vreemd. De merkwaardige overgang van Kevin-Prince Boateng naar Barcelona deed me daar aan herinneren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren