Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik hoopte dat Ibrahimovic op een mooiere manier af kon zwaaien'

Laatste update:
/

Voor Zweden zit het EK in Frankrijk erop. De ploeg van Erik Hamren verloor woensdag de derde en laatste groepswedstrijd tegen België en strandt zodoende in de groepsfase van het Europese toernooi. Het betekende meteen de laatste A-interland van sterspeler Zlatan Ibrahimovic, die eerder deze week zijn afscheid als A-international aankondigde.

Hamren noemde de eliminatie van Zweden 'zeer teleurstellend'. "Ik hoopte dat Zlatan op een mooiere manier af kon zwaaien. Dat geldt trouwens ook voor Andreas Isaksson en Kim Källström. Zij hebben alledrie over een lange periode heel goed gepresteerd en zetten nu een punt achter hun loopbaan voor Zweden."

Hamren verwacht niet dat Zweden op korte termijn over een nieuwe Ibrahimovic kan beschikken. "Nee, hij is bijzonder, uniek. Ik denk dat niet we in een klein land als Zweden een speler als Zlatan kunnen vinden."

De interlandloopbaan van Zlatan Ibrahimovic zit er nu echt op! #SWE #SWEBEL #BEL #EURO2016

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ode aan meneer Ibrahimovic. Een pure legende. Een fenomeen!

Nou ja een klein land? Kijk naar Nederland en België die zijn nog kleiner, overigens weet ik niet hoe het zit met inwoners maar het voetbal leeft bij ons meer dan in Zweden. Het is gewoon nu een oudere generatie die het goed heeft gedaan voor Zweden, maar zijn nu op een leeftijd waarop ze geen potten meer kunnen breken. Zlatan moest het doen maar kan het niet alleen. Met enkele jonge jongens uit de Zweedse competitie ga je het niet redden op internationaal niveau. Nu doorselecteren en een nieuw talentvol Zweden bouwen zodat ze over enkele jaren weer kunnen vlammen. België komt terug, van een mindere generatie, Nederland zit er nu in, en Zweden dus ook. We moeten nou niet verwachten dat wij constant toppers kunnen leveren zoals Duitsland, Spanje, Engeland, etc.

Het is jammer voor Zlatan maar die gaat nog even vlammen in de PL en we zullen nog van hem horen, en zo'n opmerkelijke voetballer vergeet je nooit.
Misschien toch nog een opstekertje voor Oranje voor de WK kwalificatie!😉

23 juni 2016 om 01:40

Qua oppervlakte wel, maar ik vermoed dat hij op inwoners doelt ..

23 juni 2016 om 01:49

Jup, heb net research gedaan en zie dat Zweden 9,5 miljoen inwoners heeft en Nederland 17 miljoen!

23 juni 2016 om 07:18

IJsland ongeveer 300.000 inwoners. Zijn wel een ronde verder maar hebben geen Zlatan natuurlijk.

Omdat hij te arrogant is en het amper waar maakt ja hij is vaak kampioen geworden en doet het goed in de franse competitie.
Maar zoek de knock-out wedstrijden maar op hij staat er bijna nooit als het echt moet.
Dit ek ook weer zo wat onzichtbaar en voor het ek Roepen de Legende zal het wel even laten zien haha dat zagen we.
Ronaldo stond er vandaag wel met de mooiste goal van het toernooi er zat zoveel techniek in die hakbal want er zat een stuit in de bal kwam niet aanrollen.

23 juni 2016 om 06:31

Ronaldo, Messi, Robben, Neymar, Suarez, Lewandowski, Müller hebben gewoon veel betere scores in topwedstrijden dan Zlatan. Dat gaat niet alleen om goals, ook om assists. De verhouding tussen pretenties en prestaties is bij Zlatan op toernooien en in de CL vaak zoek.

23 juni 2016 om 07:22

Zweden heeft niet zulke goede spelers, Zlatan moet bij Zweden te veel zelf doen. Maar je zult straks zien dat het Nederlands elftal in de wk kwalificatie Zweden fantastisch laat voetballen...

23 juni 2016 om 12:54

Bij psg is hij er ook niet in de belangrijke wedstrijden bijv cl

En dan gaf Ronaldo ook nog de assist en kopte een bal erin Zlatan speelt in een slecht team maar moet zich schamen hij had zelf ook meer kunnen laten zien.

23 juni 2016 om 04:56

Vind de hype om ibra heen ook veel te ver gaan. Iedereen doet de hele tijd alsof hij god is. Slaat allemaal nergens op. Noemt zich zelf een half god, en elke scheet vind elke bakvis op dit forum super cool.. Baas! Legende! Ga gewoon lekker voetballen. Zo goed als de hype is hij niet. Goede en aparte speler dat wel. Tieners hebben misschien idolen en vinden alles super cool. Maar als volwassen mannen ook zo gaan doen dan haak ik echt nog harder af. Baas! Legende! Eindbaas! Jeetje.. Messi, Zidane, Ronaldo (r9), Ronaldinho dat zijn of waren topspelers. Ibra heeft een top imago aangelult gekregen door Nike. Marketing werkt gewoon. Echt meer dan prima speler nogmaals. Maar alles behalve een echte topper in mijn ogen. Helemaal als je hem vergelijkt met de spelers hierboven genoemd toch?

23 juni 2016 om 07:07

Ik denk niet dat het een hype is. Een hype houdt niet zo lang aan. Tuurlijk zal een deel marketing zijn, maar dat is veel minder van invloed zoals PR rondom Ronaldo.

1) De man kan gewoon verschrikkelijk goed voetballen. Techniek, inzicht, kracht, teamspeler.
2) De professionaliteit die Cristiano Ronaldo heeft, heeft deze man ook. Als je op 34-jarige leeftijd nog zo weet te presteren dan ben je gewoon enorm goed bezig met je vak.
3) Professioneel en collegiaal bij wedstrijden. Heeft bijvoorbeeld bij Zweden nooit overdreven gereageerd op zijn 'mindere' teamleden, zoals bijv. Ronaldo die constant z'n frustraties uit bij Portugal.
4) Durft z'n mening te uiten als hij vindt dat iets niet klopt. Dat maakt het ook sterk en aan de andere kant misschien niet zo geliefd (bijv. bij fans van Guardiola).
5) Heeft Zweden jaren gedragen. Is daar het uithangbord van brutaliteit en durf.
6) Is grappig. Dat kan niemand ontkennen, want het is gewoon een grappige gast.

Ik vind 't een goeie voetballer en ook echt een persoonlijkheid. Dat is wat Zlatan zo groot maakt. Ja, Messi is getalenteerder en Ronaldo is naar mijn idee wat beter, maar Zlatan is meer dan alleen voetbal en daarom is het zeker een baas. Precies zoals de anderen dat ook zijn op hun manier.

23 juni 2016 om 07:53

@Icecoldd, beter had je het niet kunnen verwoorden!

23 juni 2016 om 15:12

Icecold

Ben het grotendeels met je eens als ik je reactie lees.
Goed verwoord.
Maar toch vind ik hem groter gemaakt als speler dan dat hij werkelijk is.
En al dat stoerdoenerij is niet mijn favoriete stijl. Ieder zijn voorkeuren. En dat is natuurlijk ok. Respect dat hij op zijn leeftijd zo goed voor zijn lichaam heeft gezorgd dat hij nu nog mee kan in de top. Maar al dat gedoe erom heen en dat verafgoden omdat hij zegt wat hij denkt vind ik persoonlijk veel te ver gaan. Als je puur kijkt naar alleen zijn kwaliteiten als speler, en de status die hij heeft verworven, kan je niet ontkennen dat die enigszins schuin ligt. Maar dat is misschien ook zijn eigen verdienste. En dat is ook een kwaliteit. Dat punt heb je goed gemaakt. Mee eens.

Veel praatjes die ibrahimovic maar weinig kunnen doen dit EK.

23 juni 2016 om 08:39

Vind je 't gek met dit Zweden? Zij staan tenminste nog op het EK kan je van Nederland niet zeggen. En ze staan daar vooral dankzij een man en dat is Ibra. Zweden had ook nog een goal afgekeurd gekregen, gevaarlijk spel wordt gezegd maar vond dit overdreven. Had nog wel willen zien hoe het afliep anders. Maar goed neemt niet weg dat Zweden er uit ligt en gewoon tekort kwam. Ibra zal in Zweden altijd op handen worden gedragen en of je hem mag of niet kan hem weinig schelen, voor de meeste fans is Zlatan een held en inspiratiebron.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren