Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal heeft geen kind aan Burnley en behoudt perfecte score in 2024

Laatste update:

Arsenal heeft zaterdag de druk op de koppositie in de Premier League in stand gehouden. De ploeg van Mikel Arteta had geen kind aan degradatiekandidaat Burnley, dat na negentig minuten spelen met 0-5 afdroop. Arsenal blijft zo nog altijd ongeslagen sinds de jaarwisseling. Het komt op twee punten van koploper Liverpool, dat zaterdag eveneens wist te winnen.

Het gaat Arteta en zijn manschappen voor de wind in de competitie. In 2024 werd achtereenvolgens van Crystal Palace (5-0), Nottingham Forrest (1-2), Liverpool (3-1) en West Ham United (0-6) gewonnen. Burnley leek de ideale tegenstander om die zegereeks te verlengen.

De ploeg van Vincent Kompany won nog maar drie keer dit seizoen, waarvan de laatste keer van 23 december dateerde. Mede daarom staat het in punten gelijk met hekkensluiter Sheffield United, dat er eveneens slechts dertien verzamelde.

Als er al hoop was bij the Clarets op een resultaat kon die gauw de ijskast in. Martin Ødegaard opende al na vier minuten de score met een droge knal van net buiten de zestien.

Bukayo Saka bracht the Gunners nog voor de onderbreking op rozen. De vleugelaanvaller verzilverde een strafschop na een charge op Leandro Trossard.

Na de onderbreking ging Arsenal rustig verder met waar het gebleven was. Na de 0-3 van Saka – een hard schot in het doeldak waarbij Burnley-goalie James Trafford niet vrijuit ging – vijzelden Trossard en Kai Havertz de score nog verder op.

Laatstgenoemde maakte de mooiste: de Duitse aanvaller annex aanvallende middenvelder schoot binnen na een onvervalste panna bij Hannes Delcroix. Arsenal kan dus rustig achteroverleunen en kijken wat concurrent Manchester City later op de dag doet.

The Citizens hadden namelijk evenveel punten als Arsenal, en bovendien een identiek doelsaldo. Nu heeft de ploeg van Josep Guardiola een verschil van vijf goed te maken. Tegenstander van zaterdag is Chelsea, de nummer tien in de Premier League. Dat presteert deze jaargang nog altijd wisselvallig.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet kunnen kijken helaas maar de vorm is weer groots momenteel. Jarenlang gasten als Jenkinson, Chambers, Sanogo gehad in de selectie maar deze squad begint echt serieuze vormen aan te nemen. Ondanks blessures een hele sterke basis nu.

17 februari 2024 om 18:39

Lord Bendtner 😁

17 februari 2024 om 18:56

Meer goals voor Denemarken dan Messi en Ronaldo bij elkaar. Lord Bendtner can't be stopped!

Zoals we al een tijdje zien is de Premier League gewoon een maatje te groot voor Burnley.

Arsenal is de laatste weken erg goed op stoom, en werken aan het doesaldo zou nog wel eens belangrijk kunnen gaan worden.

Wederom goede wedstrijd met veel goals. Goed voor het vertrouwen richting Porto. Weinig doelpunten tegen ook de laatste wedstrijden. Odegaard weer een 10, net zoals tegen West Ham de beste op het veld. Als G.Jesus terug is, Trossard in de basis houden?

17 februari 2024 om 18:06

Wat mij betreft wel. Dat verdient Trossard, ondanks dat hij vandaag niet altijd even scherp was.

17 februari 2024 om 18:10

Helemaal mee eens, die jongen begint steeds beter te draaien en momenteel merken we niet bepaald dat Jesus er niet bij is.
Leandro brengt toch iets extra’s, kan zo enorm genieten van zijn spel!

17 februari 2024 om 18:11

Sowieso Troosard in de basis houden

17 februari 2024 om 18:20

Trossard en Havertz combineren goed samen. Havertz heeft dat connectie niet met Jesus.
Jesus langzaam terugbrengen.

17 februari 2024 om 19:45

Absoluut, Trossard scoort veel makkelijker en houd constant spelers bezig met zijn dreiging

Wat ben ik trots op deze jongens zeg! Wat een onvoorstelbaar volwassen wedstrijd leggen ze hier op de mat.
May the flow be with us Gooners! Deze lijn doortrekken tot het einde van het seizoen.
WE BELIEVE!

Wederom een heerlijke pot van ons gezien! Spelers lijken eindelijk aan de nieuwe tactiek gewend te raken.

Hopelijk doen we dit zelfde trucje woensdag tegen Porto na. Dan kunnen we rustig de return in.

COYG!

17 februari 2024 om 18:19

Wat is er precies veranderd tov eerst?

17 februari 2024 om 18:25

Dit kalender jaar spelen de jongens met geloof in hun eigen kunnen, de nieuwe aankopen renderen beter en tactisch staat Arsenal echt geweldig.

17 februari 2024 om 18:53

Tov vorig seizoen staat het wat defensiever en wordt er met een minder hoge intensiteit gespeeld wat ons vorig seizoen op het eind opbrak. Zijn niet voor niets de minst gepasseerde team dit seizoen in de PL. En niet te vergeten dat de nieuwe aankopen Rice en Havertz hier natuurlijk ook een groot aandeel in hebben. En straks met Timber erbij wordt het helemaal genieten.

20 februari 2024 om 12:04

Oke bedankt! Was namelijk een oprechte vraag. Kijk niet zoveel Arsenal meer vandaar.

Goede wedstrijd weer, maar dit Burnley hoort echt niet in de Premier League.

Mooie wedstrijd. Arsenal kon eigenlijk nog een versnelling hoger spelen en alsnog 5 gescoord. Arsenal zit in een goede flow. Normaal gesproken is het seizoen rond deze tijd voorbij. Maar ze pieken op het juiste moment. Vasthouden en met spelers die terugkeren kan Arsenal dit misschien volhouden om tot het einde mee te strijden.

Havertz en Trossard kunnen elkaar goed vinden. Ze wisselen met elkaar wie in de punt komt te staan en combineren goed. De penalty kwam tot stand omdat Havertz de bal goed klemde en doorspeelde naar Trossard.
Havertz scoort misschien niet genoeg. Maar de rol die hij nu heeft moet me denken aan Griezmann maar dan iets meer op links dan centraal.
Ik denk dat we beter met Trossard kunnen eindigen als spits. Arteta moet niet dezelfde fout maken als vorig jaar. Toen ie Jesus weer inbracht was Arsenal aanvallend minder.

17 februari 2024 om 19:20

Eens, behalve je laatste stukje. Ik denk niet dat het inbrengen van Jesus toen dermate veel effect heeft gehad dat je kunt zeggen dat het ons seizoen in de war schopte. Ons probleem was toen dat Saliba geblesseerd raakte en wij verdedigend bagger waren daardoor. Wij hebben toen wedstrijden verloren waar we 2-0 voor stonden bijvoorbeeld. Dat ligt dan absoluut niet aan je aanvallers.

Maar wel eens dat Trossard moet blijven staan. Niet omdat Jesus het minder zou maken, maar omdat Trossard het verdient op basis van zijn prestaties.

17 februari 2024 om 20:31

Saliba zijn blessure verneukte het vooral. Maar vond Jesus lang niet zo goed als met Trossard. Misschien herinner ik het niet goed meer maar Trossard was goed bezig toen.

Trossard moet nu blijven staan inderdaad. Jesus kan ook niet moeilijk doen als ie even op de bank moet zitten na die blessures.

17 februari 2024 om 20:41

Saliba en Tomi tegelijk eruit waardoor we met Holding moesten spelen die tekort kwam. Maar idd, defensief verloren we de competitie toen.

17 februari 2024 om 22:26

Trossard was toen inderdaad ook goed bezig. Zeg ook niet dat het per se terecht was dat hij zijn plek verloor. Alleen Jesus maakte toen direct goals in zijn eerste potten. Vandaar dat ik ook zeg dat het meer aan de verdediging lag. Als we toen niet met Holding speelden, hadden we namelijk zo 2-3 wedstrijden meer gewonnen. Wedstrijden waarin Jesus scoorde. En dan is je gevoel achteraf waarschijnlijk anders in de discussie Trossard vs Jesus. Dat is wat ik vooral bedoeld .

Jesus mag sowieso een keer zorgen dat hij heel blijft. Dan liever eerst 5x van de bank als wissel, dan direct in de basis. Hebben we direct ook een betere wissel dan Nketiah, dat is ook prettig.

Helaas wedstrijd moeten missen maar weer een heerlijk overwinning. Ik weet niet wat de spelers van Arsenal hebben geeten in Dubai maar ze zijn op dit moment niet te stoppen.

Long may this continue!!!

17 februari 2024 om 18:32

Dat noem je nog eens een trainingskamp!

De laatste wedstrijden zijn een genot om naar te kijken en enorm genieten geblazen, tuurlijk zou het jammer zijn als onze concurrenten weer geen punten verspelen maar vind dat we moeten genieten van het feit dat we zulke monsterscores neerzetten in uitwedstrijden. Havertz was trouwens een menace met al die runs van hem, ze hadden geen idee hoe ze hem moesten afstoppen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren