Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Arrogante’ Olivier Giroud heeft hilarisch antwoord klaar op shirtjesruilrel

Laatste update:

Social media vormen anno 2022 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Olivier Giroud heeft de kritiek van Jason Cummings aan zijn adres op hilarische wijze beantwoord. De aanvaller van het Australische nationale team beschuldigde Giroud ervan hem na afloop straal genegeerd te hebben toen hij zijn shirtje wilde ruilen. Ook zou de Frans topscorer aller tijden hebben gedaan alsof hij geen Engels sprak. "Hij heeft nota bene tien jaar in de Premier League gespeeld", fulmineerde Cummings in het programma The Project van Fox Sports.

Giroud deelt donderdag echter een tweetal foto's op Twitter van het shirt van Jackson Irvine, Cummings' ploeggenoot bij Australië. "Hi Jackson Irvine. How is my english mate?", luidt het bijschrift. Zo blijkt het dat Giroud zijn tricot wel degelijk met een speler van the Socceroos heeft uitgewisseld. Cummings moest zich uiteindelijk gelukkig prijzen met het shirt van Jules Koundé, die nog wel beschikbaar was.

Ook Irvine heeft inmiddels van zich laten horen. "Wat een man", reageert hij op de tweet van Giroud, om vervolgens met een kwinkslag aan diens immer goed uitziende coupe te refereren. "Ik kan bevestigen dat we onze haarverzorgingsroutines in perfect Engels hebben uitgewisseld."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Steeds vaker verhalen dat een speler na een verloren wedstrijd allereerst druk is met het verkrijgen van een shirtje, in plaats van met het verlies, publiek en zijn teamgenoten. Moet men verbieden.

23 december 2022 om 09:03

En wat lost dat precies op? Het is dan niet alsof spelers spontaan zich meer gaan bezig houden met het verlies, publiek of zijn teamgenoten.

23 december 2022 om 09:06

Ja, 3maandsalarisen en 140 uur taakstraf!

23 december 2022 om 09:15

En waarom moet men per se druk zijn met het verlies en de ploeggenoten (die blijkbaar zelf ook bezig zijn met shirts verkrijgen). De wedstrijd is toch al gespeeld. Het is niet alsof speler er meer mee bezig zouden zijn als je het verbiedt. Blijkbaar boeit het ze gewoon te weinig, beter doe je daar wat aan.

23 december 2022 om 09:55

Waarom zou je het verbieden? Wat ik wel denk is dat het een coach aan het denken kan zetten of die bewuste speler wel goed genoeg met de wedstrijd zelf bezig was. Ben het met je eens dat het toch vreemd is dat je na een verloren wedstrijd alle tegenstanders afgaat om te bedelen voor een shirtje (en zelfs chagrijnig wordt als het dan niet lukt).

Weer een storm in een glas water dus...

Hilarisch? Nou lachen man! De reactie van Giroud neemt nog steeds niet weg dat hij zich arrogant opgesteld kan hebben.

23 december 2022 om 09:18

Dacht precies het zelfde hij had ook gewoon normaal kunnen zeggen dat hij zijn shirt aan iemand anders had beloofd. Dan kwam het waarschijnlijk een stuk anders over. Al moet ik wel voorzichtig wezen met een mening vormen, niemand weet natuurlijk of Giroud hem nou echt negeerde.

23 december 2022 om 10:03

Misschien hoorde Giroud hem niet, was ie met wat anders bezig, maakte hij een grap, liep ie al naar Irvine toe voor zijn shirt..... Dom dat Cummings dit zo de media/wereld in bracht. Prima reactie van Giroud en Irvine.

23 december 2022 om 09:34

Laat hem lekker arrogant zijn, we zijn net honden en baasjes tegelijk geworden man. Hoe lang gaat het nog duren voordat we elkaar met snoepjes gaan belonen als we sociaal geaccepteerd gedrag vertonen en zo als Londonisred zegt; Je hebt maar een zijde van het verhaal gehoord.

23 december 2022 om 10:45

Er zijn sowieso maar weinig Fransen die niet arrogant zijn.
Maar dat staat verder niet in verband met voetbal, is meer in het algemeen.

Onderbouwing: Dat is mijn ervaring.

23 december 2022 om 10:48

Jouw ervaring met 67,5 miljoen Fransen?

26 december 2022 om 11:05

Nee gelukkig heb ik er niet zoveel ontmoet.. jeetje man.
Maar van de paar 100 die ik ontmoet heb. was het percentage niet arrogant ongeveer 2%.
Dus je hebt gelijk... er zijn wel een paar goeie.

23 december 2022 om 10:51

Precies, hij maakt zich alleen maar meer belachelijk. Tuurlijk kan het zijn dat de adrenaline nog in zijn lichaam zat en het niet de bedoeling was om hem te negeren, maar had dan alsnog een shirt opgestuurd met handtekening als ludiek antwoord. Rare humor van deze man.

Iedereen begint zich steeds drukker te maken over randzaken bij wedstrijden ....

Er heerst een besmettelijke ziekte. Mensen controleren elkaar als de ziekte, ze drijven elkaar tot wanhoop. Mensen bouwen een hele carrière vanuit social media. Een carrière kan echter net zo makkelijk verpest worden door social media. Dit gaat niet meer goed komen.

Overal kijken mensen voortdurend op schermpjes en zien hun directe medemens niet meer staan. Alleen maar bezig met het eigen wereldje. En toch gecontroleerd. Steeds vaker prikkels nodig hebben, totdat er uiteindelijk niets meer te prikkelen valt. Totdat er niets leuks meer aan is. Totdat iedereen er chagrijnig van wordt.

Ik vermoed dat ik onderhand de enige Nederlander ben zonder app. Het wordt me wel steeds lastiger gemaakt. Je krijgt het bijkans door de strot geduwd. Slikken of stikken lijkt het soms wel.

23 december 2022 om 17:32

Dat is dan ook de rede waarom iemand als Andrew Tate populair is geworden die spreekt dat dan ook uit.
We prijzen vrijheid in het westen maar vrijheid kan je ook schaden. Maar daar staan we nooit bij stil.
Zoals je zelf al aangeeft mensen leven in hun telefoon een enorme massa aan schapen dat het digitale leven net zo of zelfs nog belangrijker vinden dan hun werkelijke leven.
Dan kom je dus op een punt waar je je kan afvragen waar ben je nog mens voor?
waarom allemaal massaal genot via de digitale weg vinden?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren